Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новото Нюви765Т

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Новото Нюви765Т

Това ти е проблема, не може да има 2 OFRM карти на едно у-во.

Коментар

Мерси....тръгвам на 350 км. обход в момента и ще го пробвам като махна топо......
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

• Garmin nuvi 765T с фабричен дефект в touch screen-а

Здравейте,

Купих си от америка от амазон Garmin nuvi 765T преди половин година, открих в него проблем че при натискане около 20% от натисканията не се интерпретират правилно - отиват в съвсем друга точка от това което си натиснал. Това е много неудобно, но може да се живее с него, докато набираш адрес ще имаш 1-2 грешки които трябва да поправяш.

Проблема е описан тук: http://www.poi-factory.com/node/22074

Реших обаче най-после да оправя това нещо, видях че в ebay се продава Garmin 765 screen digitizer, което би трябвало да е точно частта на устройството която при мен е дефектна. Та въпроса ми е, правилно ли мисля че ако сменя тази част Garmin-а ми ще се оправи?

Лесна ли е смяната и колко ще струва в сервиз в София, ако някой знае...

Мерси предварително!

Коментар

Смятам, че преди да предприемеш това действие е хубаво да пробваш калибриране на екрана. Това действие е описано в
          Тема: Калибриране на екрана?
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

За такъв проблем бях чел някъде и се оказало , че между дисплея и тъча имало по-едри прашинки(частици) и при натискане първо се задействала зоната над прашинките. След разделянето на двете части и внимателното им почистване проблема изчезнал.
            Но първо все пак пробвай с калибровка.

Коментар

• От: Garmin nuvi 765T с фабричен дефект в touch screen-а

Първоначално публикуван от jujo_si Преглед на мнение
              Здравейте,

Купих си от америка от амазон Garmin nuvi 765T преди половин година, открих в него проблем че при натискане около 20% от натисканията не се интерпретират правилно - отиват в съвсем друга точка от това което си натиснал. Това е много неудобно, но може да се живее с него, докато набираш адрес ще имаш 1-2 грешки които трябва да поправяш.
              При мен се оправи значително след Update-а до посления firmware 4.0. Явно са добавили някаква софтуерна интерполация, защото като че ли стана малко по-бавничък в реакциите, но пък грешките са почти 0%.

Коментар

И при мен греши но май са ми по дебели пръстите......Като използвам клечка или писалка(за тъчскреен) няма проблеми....!
                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Първоначално публикуван от vasilevn Преглед на мнение
                  При мен се оправи значително след Update-а до посления firmware 4.0. Явно са добавили някаква софтуерна интерполация, защото като че ли стана малко по-бавничък в реакциите, но пък грешките са почти 0%.
                  Ако беше погледнал списъкът с промените във версия 4.00, който е няколко мнения нагоре нямаше да се изненадваш, че има подобрение в тази насока.

Коментар

Първоначално публикуван от jujo_si Преглед на мнение
                    Здравейте,

Проблема е описан тук: http://www.poi-factory.com/node/22074

Реших обаче най-после да оправя това нещо, видях че в ebay се продава Garmin 765 screen digitizer, което би трябвало да е точно частта на устройството която при мен е дефектна. Та въпроса ми е, правилно ли мисля че ако сменя тази част Garmin-а ми ще се оправи?

Лесна ли е смяната и колко ще струва в сервиз в София, ако някой знае...

Мерси предварително!
                    Що си усложняваш живота. Има сервиз за тая работа. Питай ги направо тях.
                    Garmin nuvi 765

Коментар

Първоначално публикуван от vorbara
                      При мен е същата работа. От 10-12 букви ми греши поне 3-4. И то в другата част на екрана. Ако ползваш обаче плоската страна на нокътя, проблема се свежда почти до нула. Примирих се вече с това, че преди 2 години дадох пари за най-скъпото по това време Нуви, а то пък взе, че не отговори на очакванията ми и на 50%.

Колеги, кажете ми какво ви е отбелязано на Настройки>Навигация>Отбягвания-бутон Позволено
                      Това, което искам е да не ме прекарва по Офроуд пътища.

То аз не мога да разбера какво значи Отбягвания-позволено. Че чекнатите се отбягват, или че са позволени!!!!. Ох, обърках се.
                      Бутона под "Отбягвания" е на "Позволено". Като го натиснеш излизат видовете - "Обратни завои", "Магистрали" и т.н. Със стрелката отиваш най-долу на "Непавирани пътища" и му слагаш отметка. Малко е объркано, но това значи, че позволяваш да се отбягват непавираните пътища - т.е. да не те прекарва по такива, когато има алтернатива.
                      Дори бутона да е на "Забранено", след като чекнеш върху "Непавирани пътища", той автоматично показва "Позволено".
                      Ако мога да помогна с нещо друго - питай!
                      http://www.nakladkibg.com
                      накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Тоест,
                        Като има отметка само на непавираните, ще ги отбягва
                        Като има отметки на всичко останало, а на непавираните няма, ще карам Офф роуд.
                        Точно така.

088 8613380

Коментар

Трябваше да питам в горния пост, но ти ме изпревари с отговор
                          Сега да питам пак. Акакво е тогава съседния бутон Предпочитания за маршрут. Там има извън пътя. Аз си мислех, че това е когато искаш да караш Офф роуд.
                          Там отметката най-добре да е на "Най-бързо". Друг вариант е "По-кратко разстояние", но рискуваш да те забие в някое малко пътче или уличка и за да съкрати 500 метра, може да удължи времето с много.
                          Ако отметката е на "Извън пътя" ти изчислява разстоянието по права линия.

088 8613380

Коментар

Я аз да питам ,а как можем да накараме 765 да те прекарва с предпочитане за оффроуд.....аз поне досега не съм видял път за оффроуд еле пък с червено за 4х4 ......
                            В картата пише че му даваш пешеходец и също най-кратък път......само това ли...!

Коментар

Здравейте ?
                              Купих си вчера употребяван NUVI 765T и имам проблем с него !
                              Когато го пусна всеки път на екрана се появява иконката за само-снимане на екрана, независимо че предишния път е била деактивирана тази функция.
                              Калибрирах екрана и при първото пускане иконката не се появи, но при следващите пускания отново излизаше.
                              Странно е и това, че когато направя снимка и я потърся в уреда нищо не се е запаметило и през PC-то също не откривам направените снимки .
                              Гармина е с версия на софтуера 4.0 и така го купих.

Коментар

Подобна иконка се появява и когато му е зададено да записва тракове - скрита функция на уреда или от настройката на уреда е позволено да прави снимки на екрана. Снимките излизат в директорията: Garmin/Screenshot.
                                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X