Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новото Нюви765Т

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Новото Нюви765Т

Първоначално публикуван от bluedanger Преглед на мнение
    Здравейте колеги, имам ново неудобство с нуви 765Т. Днес си ъпдайтнах картата на старото нуви 250w на актуалната версия 5.01 и какво да видя разликата в представянето на картата е смейваща. Старата машинка я вади цветно, с икони по нея, с блокове с нови корита на реките, новата 765-ка нищо такова вади тук там някой зачатък на нарисувана сграда и нито една икона повреме на движение с изключение на спиид камерите и ограниченията за скорост. Някой ако е срещал нещо подобно или има някакво предложение, ще съм мн благодарен ако помогнете.
    Така е, 2хх показва топо информацията както трябва. Новите модели са по тясно насочени към "масовият клиент"

Коментар

Така е по - добре човек по - малко си отвлича вниманието с разни иконки и си гледа изцяло пътя показван от GPS. Пък ако му трябва нещо има менюта, които следят за даден обект и посока...
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Здравейте колеги, пиша отново, защото си разреших проблемите с Нувито, ако мога да бъда полезен на някой изпаднал в същата ситуация. Изчезването на звука на нувито след използване на телефона, и другите неудобства които създаваше телефонията са провокирани от телефона който използвате. Поразрових се малко из нета и се оказа, че нувитата подържат само определени модели телефони на 100%. По - голялма част от Смарт фоните на нокиа не се подържани на 100% с изключение на Е серията. Препоръчват се телефони със стандартния софтуер на Нокиа каквито са моделите 6300, 2700. За справка сайта на Гармин, където пак няма пълния списък. Относно Сони Ериксон нещата работят както трябва с малко по-старите серии каквито са К, и W7..,8.. Относно картата и детайлите по нея, повече ми харесваше като си беше накичена, предвид вида на конкурентните устройства ама и това ще ни задоволи. Хайде поздрави.

Коментар

Здравейте,имам следния проблем с Нюви765Т,не мога да си обновя картата на Европа(версия 2010.20).Изтеглям си файла от сайта на Гармин,стартирам го започва да се разархивира,но стига до около 70 процента и спира.Пробвах под XP и под Vista,същата работа.Може ли да не стига докрай защото имам само 4ГБ свободно място на C-то?Нювито ми е с всички ъпдейти.Благодаря ви.
          Garmin nuvi 765T

Коментар

Първоначално публикуван от stevensgr Преглед на мнение
            Може ли да не стига докрай защото имам само 4ГБ свободно място на C-то?Нювито ми е с всички ъпдейти
            Да, това е пробелема. Трябва повече свободно място на C, примерно 7GB

Коментар

Как може да се калибрира дисплея на Нюви 765 , има разминавоне? Благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от vmiliovski Преглед на мнение
                Как може да се калибрира дисплея на Нюви 765 , има разминавоне? Благодаря
                Задържаш един пръст в средата на дисплея (при изключен апарат). Продължавайки да държиш пръста си там - включваш апарата с бутона за включване (крайно наляво) и моментално го изключваш в крайно дясно (където се заключва Нувито). Стоиш и чакаш около една минута без да си пускаш пръста от средата със заключения апарат. Тогава се появява екрана за калибриране. Пускаш пръста от средата на екрана и натискаш върху от всяка от появилите се точки, докато ти съобщи, че е калибриран и му казваш ОК.
                Това е...
                Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Проблема с инсталирането на ъпдейта на картата наистина се оказа от малкото свободно място на дял С.На компютър с достатъчно свободно място се инсталира без проблем.
                  Garmin nuvi 765T

Коментар

Здравейте!

Как се браузира, копира и изтрива вътрешната памет на 765?

Някой да знае? Мерси предварително

Коментар

Като всяка друга директория! Ти пробвал ли си или просто питаш? И внимавай с триенето!

Коментар

пускай го в коша и си купвай т...м за да ти свършат ядовете !
                        Пламен

Коментар

Излезе нов фирмуеър за Nuvi 765 - v. 3.90
                          Може да се ъпдейтне официално чрез WebUpdater -а.
                          Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Колеги,искам да ви попитам,вие като разговаряте през ГПС-а (nuvi 765T),как ви чуват от отсрещтната страна? Аз колкото и пъти да го пробвам винаги ме чуват много лошо,а понякога и изобщо.Налага се да крещя в колата,като някой чобанин и пак ме чуват лошо.Телефонът ми е Sony Ercisson K770i .
                            Garmin nuvi 765T

Коментар

С тази навигация и Нокия 6230i връзката е много добра.
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от stevensgr Преглед на мнение
                                Колеги,искам да ви попитам,вие като разговаряте през ГПС-а (nuvi 765T),как ви чуват от отсрещтната страна? Аз колкото и пъти да го пробвам винаги ме чуват много лошо,а понякога и изобщо.Налага се да крещя в колата,като някой чобанин и пак ме чуват лошо.Телефонът ми е Sony Ercisson K770i .
                                Трябва да намалите силата на звука на GPS-са. Колкото повече е увеличен, толкова по заглушен е микрофона. Ако колата ви е много шумна няма да постигнете задоволителни резултати.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X