Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искане за горд BGN, излизане от оковите на валутния борд.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    Не пречете! Специалисторите по икономика подготвят завръщането на лева!
    Това го подготвят в Брюксел..... ама кой го вижда, кой - не

Коментар

• Както казва приятел когато му дрънкат глупостакис на търкалякис:
      Аналогичен случай и у наше село! Комшията като опъна коча, и му изправи рогите!
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Както казва приятел когато му дрънкат глупостакис на търкалякис:
        Аналогичен случай и у наше село! Комшията като опъна коча, и му изправи рогите!
        Аналогиите ти са показателни за начина ти на мислене.
        Повечето ти мисли са реално постове от темата с вицове

Чърчил: "Най-силния аргумент срещу демокрацията е 5 минути разговор със средния избирател".

Ето ти още нещо дето ще ти е малко трудно да го разбереш:
        "АКО Адолф не беше правил 'окончателното решение' - нямаше да съществува държавата Израел".

чети бавно, че се притеснявам леко за теб.

ерго - ако нямаше Адолф, нямаше да има Израел............ ЧЕТИ БАВНО !!!
        Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 14-07-26, 12:14.

Коментар

• Георги Раковски дето не си Георги Раковски. Хлътьо Хлътев дето не си Хлътьо Хлътев...

Много ти благодаря за времето което си отделил за да ме напътстваш. Уви, не се нуждая от подобни напътствия, особено от човек с интелект нато на бордюр.
          Затова за в бъдеще не ми давай напътствия. Така те ще бъдат на твое разположение, за да можеш да ги раздаваш на наистина нуждаещите се.

И коментаторите...

Коментар

Георги Раковски дето не си Георги Раковски. Хлътьо Хлътев дето не си Хлътьо Хлътев...

Много ти благодаря за времето което си отделил за да ме напътстваш. Уви, не се нуждая от подобни напътствия, особено от човек с интелект нато на бордюр.
            Затова за в бъдеще не ми давай напътствия. Така те ще бъдат на твое разположение, за да можеш да ги раздаваш на наистина нуждаещите се.
            Цял пост с обиди, които само при управляващите в Афганистан се считат за обосновани доводи и изводи

Коментар

• Отново не четеш вниматело - в цялото мнение има една единствена оценка, а не обида, и сега като препрочитам мнението, тя е доста... консервативна...

И коментаторите...

Коментар

• Останах с вчепатлението, че ще стане точно обратното. Нооо, аз съм си прост Ганчо и не разбирам какво е да си в клуба на богатите...

Все повече българи изнемогват финансово, семействата се ограничават

Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• Не съм от OnAir , но ползвам Летище София, самолетите са препълнени.
                  В момента е по лесно, да отидеш на море в Италия и Испания, отколкото във Варна.
                  Да пътуваш в шенген и да плащаш с националната валута и карта - безценно.

През годините съм висял с часове на митници (само да ми погледнат паспорта за 2 секунди), носил съм пачки кеш -като сутеньор.
                  Сега виждам българи на почивка навсякъде все едно са отишли до Балчик.
                  По лесно е. В момента за 1.5 часа от София отиваш на плажа в Мондело -Сицилия или Алгеро (Сардиния 70Е отиване и връщане) , По евтино и много по качествено.

Определено еврото е много лошо за нашите "ресторантьори "
                  Последния път пътувах с компания от две семейства, сърби от Нови Пазар. Така може да оцениш какво сме постигнали. При тях няма евтини билети, пътуват с кола до София, проверяват ги с пръстови отпечатъци на границата, сменяват пари в мола, и след това отново кошмар за прибиране. От Белград може да летиш до Москва

Последно редактирано от trav; 29-07-26, 15:57.

Коментар

• Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение
                    Не мисля че циганите са главното зло!
                    Най големия проблем на България (и на ЕС) това е че много чиновници финансисти юристи тарикати - всичко това иска да яде и не създава продукт.
                    И ние частниците които работим вече сме много малко. Като брой и като обем.
                    И не излиза сметката. Както и да я правиш не излиза...
                    Правилно заключение. И вилите в Гърция, Италия, Испания много поскъпнаха и персонала - градинари, камериерки мале, мале.....А екипажите на яхтите и капитаните колко вземат не е истина, мно'о скъпо стана...

Коментар

• Bogoljub Gagic
                      Bogoljub Gagic коментира
                      Редактиране на коментар
                      Държавния служител не го бъркат такива бели кахъри. А за частниците Минчев е прав.

• Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение
                    Не съм от OnAir , но ползвам Летище София, самолетите са препълнени.
                    В момента е по лесно, да отидеш на море в Италия и Испания, отколкото във Варна.
                    Да пътуваш в шенген и да плащаш с националната валута и карта - безценно.

През годините съм висял с часове на митници (само да ми погледнат паспорта за 2 секунди), носил съм пачки кеш -като сутеньор.
                    Сега виждам българи на почивка навсякъде все едно са отишли до Балчик.
                    По лесно е. В момента за 1.5 часа от София отиваш на плажа в Мондело -Сицилия или Алгеро (Сардиния 70Е отиване и връщане) , По евтино и много по качествено.

Определено еврото е много лошо за нашите "ресторантьори "
                    Последния път пътувах с компания от две семейства, сърби от Нови Пазар. Така може да оцениш какво сме постигнали. При тях няма евтини билети, пътуват с кола до София, проверяват ги с пръстови отпечатъци на границата, сменяват пари в мола, и след това отново кошмар за прибиране. От Белград може да летиш до Москва
                    Статията иде да покаже, че все по-малко хора могат да си позволят да правят това, което им е разрешено да правят.
                    При наличието на непосилни сметки за ток, лекарства, храна и т.н. надали на тези хора им е първи приоритет на кой плаж ще отидат, с кой самолет и през коя граница.

Хвала, че ти го правиш и можеш да го правиш, но очевидно не си еталон и представителна извадка за всички хора.​
                    Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• trav
                      trav коментира
                      Редактиране на коментар
                      Летището е пълно.
                      Вторник 5.45 - в едно и също време излитат два самолета - Визаир и Раянер- за Испания - малага

30/07/2026 05:45 FR3623 МалагаAGP T2 RYANAIR
                      30/07/2026 05:45 W64411 МалагаAGP T1 WIZZ AIR

, викам си конкуренция за дестинация-
                      Да, конкуренция ниска цена- обаче резултата - пълни са. Това са над 400 човека тръгват за почивка. Ако бяха коли - над 100 автомобила.
                      Паднах като го видях

Гърция е на първо място но и там цените растат безсрамно.
                      Хората се ориентират.

Цените в България са безумни. Велинград 400Е нощувка???????? , но хотела е пълен
                      Созопол 9Е таратор ( с вода от чешмата и диария)
                      Сложи ме и мен в това число на статията. И аз нямам пари за почивка в България
                      Цифрите са верни, ама изводите в статията са грешни. Хората нямат пари за българска почивка

• Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение
                    Статията иде да покаже, че все по-малко хора могат да си позволят да правят това, което им е разрешено да правят.
                    При наличието на непосилни сметки за ток, лекарства, храна и т.н. надали на тези хора им е първи приоритет на кой плаж ще отидат, с кой самолет и през коя граница.
                    E, па време им е да си "подредят приоритетите". Щото като отвързани се хвърлят "да правят това, което им е разрешено да правят", примерно: разрешено им е да си купуват iPhone 18 на заб(р)авено изплащане, да одят на Малдивите (с бРъз кредит от "СитиКеш" и т.п.), да си кОпуват мРецедеси и БеНвета и да ги карат надишани с райски газ.
                    Вай-тръш-оплак`, ма те вече (оти дойдоха падежите на лизингите и кредитите?) не можели да си го позволят
                    Що не питат "колегите" си на Запад онѝ какво могат да си позволят?

Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!

Коментар

• Колкото и да редят приоритетите, има хора например на минимална заплата.Тях извънредното поскъпване удря най-силно.Коствено, удря и търговци, от които те са купували преди.Ще пострадат и работодатели, ако им избягат работниците.Всичко е навързано.Болшинството ще загубят, даже и тези с много високите заплати.С парите ще могат да купят по-малко, отколкото преди.Печелившите ще са много малко.Нооо, загубите за едни, са печалба за друг...Смешното е когато губещите са много доволни и ръкопляскат

Коментар

• krassitch
                        krassitch коментира
                        Редактиране на коментар
                        Не всички работят в София, а някои и не искат...До мен в магазин работник бачка като луд.Хамалогия.За 1000 евро, след като са му вдигнали заплатата

• Bogoljub Gagic
                        Bogoljub Gagic коментира
                        Редактиране на коментар
                        Не всички работят в София, а някои и не искат...До мен в магазин работник бачка като луд.Хамалогия.За 1000 евро, след като са му вдигнали заплатата
                        Вероятно не е българин?

• gecata1059
                        gecata1059 коментира
                        Редактиране на коментар
                        @Bogoljub Gagic май не си ходил скоро към северозападналата част на страната. Питай някой колега какви заплати запорира. Има много сив сектор но повечето заплати са на минимална.

• Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение

Хвала, че ти го правиш и можеш да го правиш, но очевидно не си еталон и представителна извадка за всички хора.​
                      И все пак - кога за последно си виждал някой да ползва "Нокия с фенерче", без план за мобилен интернет, за да пести?
                      Виждалл ли си "в сезона" какво е на излизане от София петък следобед в посока нашето или съседското море?

Да, вероятно има хора които действително са притеснени финансово, но повечето от мрънкалата само циврят за спорта.
                      А, да, и защото другите около тях циврят...

И коментаторите...

Коментар

• Аз имам Нокия с фенерче...и даже работи...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG20260731205937.jpg
Прегледи:80
Размер:261.0 КБ
ID:7047951
                        Прикачени файлове
                        Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

• Bogoljub Gagic
                          Bogoljub Gagic коментира
                          Редактиране на коментар
                          Е, то и аз имам няколко, ама са ми: две служебни и три на баби и дядо (всички починаха)... По-нови модели даже са, купувани по за 50 (о`Бозе почивши левове) преди четири-пет години. Работят си, само дето им плащам абонамента на SIM-картите и не съм се наканил да ги закрия (все за нещо може пък да потрябват, мисля си).

• Bogoljub Gagic коментира
                        Днес, 19:16
                        На минимална заплата има само по документи - спестяват осигуровки и данък върху заплатите. Никой не ще да бачка в КМБ за по-малко от 2000 € чисто. И то да си клати краката и да виси в тик-ток за тия пари, де. Затова индийци карат автобуси, узбекистанци сервират по морето, все повече негри-общаци забелязвам по строежите.

​Факт:
                        Преди година купих дърва за нашите. Желанието ми беше да намеря някой да ги нареже нацепи и прибере.
                        Резултата. Никой не иска пари.
                        Следствие топлоизолация и Даикин да зимата

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                        X