Па то и у наще кръчми ако не уточниш марка ти сипват една редка пикня
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
"Famous Grouse" си е много прилично уЙски, ма ти явно не си го опитвАл и в Английски пъб не си стъпвАл респективно.
"Johnie Walker" e № 1 експортно блендирано (и № 1 по фалшифициране), нещо като свинското в КМБ. Като кажеш "уиски" и Ганьо Балкански си представя "червен етикет". Като кажеш "месо", си представя свинска пържола. Българският държавен фалшификат на "Джони" от ТЗВ време прочее беше по-добър от оригинала. В стандартния "Кореком" беше по 7 $, в "шопа след 9.IX." беше по 6 $. Като дете на ТЗВ, това е първото уиски, което съм вкусил. Бях го позабравил, но преди време седаме с един стар кръчмар да пием и оня вика: "Абе я да си припомним младостта" и поръча бутилка "Червен етикет". Верно "вкусът на моето детство"....
Кольо коментира
Днес, 08:29
Я виж в темата за ваксинирането колко хора са се обадили, че са ги наболи. Без да са от вълните.
Ако имаше смисъл-щях да ида и аз да се наредя на опашката да ме боцнат още утре, ама ще дам предимство на по-нуждаещите се.
Нейсе, аз банани мога да си купя един тон, не ми трябват, работата е на чест.
Колко? Има ли 10 (десет)? Ваксини нЕма. Ората по пет пъти се рЕдят с часове на измислените "зелени коридори" и не могат да се ваксинират. Ма то станà като при социализЪма - с плямпане за големите успехи и заливащото трудещите се изобилие се прикриваха разрухата и дефицитът на всичко.
И ся ще се намери някое ДСУ да ми се поФали как понеже полЮцай, той или шурата му, или доФтур, или поне`е гоуем тарикат, се бил ваксинирал. Като оня бус, дето в сряда на паркинга на Халите продавал телешко
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
И ся ще се намери някое ДСУ да ми се поФали как понеже полЮцай, той или шурата му, или доФтур, или поне`е гоуем тарикат, се бил ваксинирал.
Видиш ли сега, как те е деформирала професията? Питах къде и кога ваксинират, казаха ми, отидох и ме бЪцнаха. Ноу кънекшънс. Без да познавам никого другиго, освен личния ми лекар. Информацията беше общодостъпна, пред имунизационния кабинет НАИСТИНА чакаха роднини на медицински персонал. Ма при положение, че правоимащите не искаха да се ваксинират, щот БИЛ ГЕйтс щял да ги управлява през 5 джи мрежата- даже тях не осъждам като "връзкари".
P.P. Последното, което прочетох в ЛицеКнигата е, че ваксините били инджекции за стерилизиране. Та няма да видиш пукнат ромлянин по опашките
Във Фъндъкшехир ваксини няма. Не четеш ли новини (айде знаем от форумЪт колко срамно и недостойно е да се гледа ТВ) ?
Боеко спешно искал от германците техните количества от "Астра Зенека". Асоциацията на Джи-Пи-тата пише некви гневни писма-декларациЙ. Нетът е бръмнал. "Масовата ваксинация" започна и приключи за два дена с изчерпване на количествата.Който успял - успял. Кака се омъжи.
Ваш проблем. Аз от Фъндъкшехир съм се изнесъл отдавна и минавам оттам само на път за/от летището и да нагледам мама и тате, че те не искат обратно на село. Не е особено пригодно място за живот.
Я-я-я-я? Излиза, че във Фъндъкшехир са мноу прогресивни ваксърите. Тъй, де - нали все млади-умни-красиви-и-миризливи са се събрали и не се страхуват от Бѝла Гейтса. А на село - антиваксъри закостенели, заблудени и неграмотни. Затуй имало свободни дози!
Гагич ясно, че няма да си признае, не знам защо се занимавате...
На мен вчера ми се обади личната да ме запише (и жена ми) за утре, ма съм контактен и ще трябва да изчакам до другата седмица... Обадих се да се запиша миналата седмица.
Гагич ясно, че няма да си признае, не знам защо се занимавате...
На мен вчера ми се обади личната да ме запише (и жена ми) за утре, ма съм контактен и ще трябва да изчакам до другата седмица... Обадих се да се запиша миналата седмица.
Да-а-а, попитах в кой град е, не последва отговор, но като гледам, ще да е нейде из Западното полукълбо. Ибо писано в събота 12,20 българско време, казва, че в петък се обадила ДжиПитката да запишела жена му за утре, демек - славно ДжиПи, самоотвержено бие ваксини в неделя? Сигур ще е на избираемо място в кандидат-дупетатската листа на ГЕРБ
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
#123.3 Bogoljub Gagic коментира
Днес, 12:33
Я-я-я-я? Излиза, че във Фъндъкшехир са мноу прогресивни ваксърите. Тъй, де - нали все млади-умни-красиви-и-миризливи са се събрали и не се страхуват от Бѝла Гейтса. А на село - антиваксъри закостенели, заблудени и неграмотни. Затуй имало свободни дози!
Колко много са прогресивни не знам, но са МНОГО на брой. СтоЛица. При нас наистина масово се отказваха лекари, учители и пр. едни поради чтото вече са ги изкарали, други от страх да не се прецакат с долнопробната АЗ, мнозинството водено от принципа "щом ме карат да го правим значи има някаква прееб@вка. Нека първо всички па тогава може аз". Башка ония, дето ги е страх от камери в ушите и дистанционно управление в гъ....ъъъ... някъде
And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.
П.С. За бананите....глей ко е просто...хванахте се с Кольо кога ще започне масовата ваксинация....нищо друго.
И сега ти казва....признай, че аз познах...ако имаш чест....бананите ги заеби, ще си ги купя сам.😉
П.С. За бананите....глей ко е просто...хванахте се с Кольо кога ще започне масовата ваксинация....нищо друго.
И сега ти казва....признай, че аз познах...ако имаш чест....бананите ги заеби, ще си ги купя сам.😉
Ултиматум: В срок до 24 часа, считано от настоящия ми пост искам да покажеш линк към темата и конкретните постове, където сме сключили такъв бас. В противен случай или ми заплащаш "ония 10 000 лв.", или те обявявам за ДСУ и те прибавям към списъка на игнорираните.
Гагич, понеже с теб не съм имал проблем с признаването на басове, Ковида имал ефект и върху паметта (още в първата страница в темата за ваксинацията сте)
DBRS
#130.2
DBRS коментира
Днес, 18:43
Гагич, понеже с теб не съм имал проблем с признаването на басове, Ковида имал ефект и върху паметта (още в първата страница в темата за ваксинацията сте)
И ? Нещо от това да се е случѝло? Има ли ваксини за "всеки, който иска"? Има, ама друг път. Имà 2 (два) дена само, за всеки който успя да се ДОPèДИ. Туй може да ви се струва незначителна разлика, но е достатъчно съществена.
Ако това е линкът и няма друг, няма да чакам 24 часа. До утре към 10 часа чакам нещо по-сериозно.
сто коментира
Днес, 19:20
Не че ви се меся в спора, ма там пише 01.05.2021 и че ще има ваксини дето остават. Нещо не се забелязва за сега такава тенденция, та рано е за банани
Именно. Но понеже се намеси Тони Стария, не че преди това кой ли не им каза, че плямпат глупости тука за общодостъпното и вкусно българско телешко и гойните стада, предназначени за клане, залели тучните ливади на Мамковината, на него вече нямаше какво да му кажат, та превключиха на "Защо биете негрите", т.е. "Къде са му на Кольо бананите"
За да спазим традицията (тръгнахме от Бил и стигнахме до скара от бул вече, в друга тема), да разкажа какво научих аз за ваксините. След като в неделя ме втресе и в понеделник сутринта си записах час при личния, към 11.30 ме прие, изслуша ми оплакванията и ме натири на тест за корона. Написа ми разбира се и рецепта, но каза да се обадя и ако теста е положителен, ще добави нови неща към рецептата. Слизайки по стълбите от кабинета в дкц-то, виждам шефа на въпросното, с когото сме добри познати. Пита ме какво правя там, казвам му. Ами върви си направи тест, с направление поне е безплатен. Аз на свой ред го питам как са с ваксините и трябва ли от сега да се запиша , че като оздравея да се ваксинирам. Ами, каза ми, аз съм човекът тук дето трябва най-добре да знае какво става с ваксините, но истината е че не знам. Има, ще има, първо лекарите, не - първо учителите, хайде сега може за всеки, утре вече не може, този искал от тая, друг от другата - пълна каша. По-добре си направи тест за антитела и ако имаш достатъчно не си причинявай този цирк.
Теста ми с направление го направиха едва на следващия ден, понеже лабораториите работели до обяд и в понеделник ги изтървах. Чаках опашка и май само аз бях с направление. Отрицателен, явно съм настинал или ме е пернало друго грипче.
Коментар