Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Говорят си един "сухоземен" и един "морски"
    Сухоземният пита:
    - Бе, вие правите плавания по пет-шест месеца, по десет месеца - година, че и по година и половина! Не ви ли липсва секс?
    - О-о, като видиш зор, даваш 300долара и еб-ш боцмана.
    - А, ма боцманите жени ли са!
    - Не.
    - Баси, триста долара за ня`къв чукундур!
    - Не бе, те половината са за капитана, да си затвори очите, `щото той не ги харесва тези работи.
    - Ми и останалото, пак е много.
    - То от останалото половината е за помощник-капитана `щото и той не ги харесва тези работи.
    - И пак е много за някакъв си космат г-з!
    - Другото е за двама яки моряци - Да държат боцмана, `щото пък на него хептен не му харесват тези работи...
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

- Ама какво си направил! Това дете дето си го взел от детската градина не е нашето!
      - Не се впрягай бе, жена! Нали утре и без това ще го връщаме.

Коментар

Две мравки летели заедно и едната пита:
        "Колко е часът?"
        Другата вади термометъра и казва:
        "Понеделник сме."

Коментар

Отива млада жена при един мъдрец и му задава "вечния" въпрос - защо хората си затварят очите, когато някой мъж ляга с всяка срещната жена, дори е предмет на хвалба и гордост, а когато жена има връзки с много мъже, обществото гледа с лошо око.
          Мъдрецът донесъл 5 чашки и 5 чайника и казал:
          - Налей чай от един чайник в петте чашки... Е, харесва ли ти?
          - Всъщност, да - отговорила жената.
          - А сега налей от петте чайника в една чашка ... Харесвa ли ти?
          - Ами да, дори повече.
          - Патка! Такава хубава притча прецака...
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Ноже да съм го писал не знам, но поне не е в последните десетина страници. Като прочетох онзи за пустинята и се сетих за него.

Значи върви си един изгубил се турист през пустинята и с всеки изминал час ожаднявал все повече и повече. Но вървял със сетни сили и не спирал и гледа пред себе си кладенец. Спрял се, гледа гледа - не вярва на очите си. Затичал се към кладенеца и вика:
            - Вода, Вода! И от кладенеца се показва някакъв друг елемент и започва да вика:
            - Къде, Къде???!!!!

Ако е машина, нека бъде немска!
            XJR 1200
            ETZ 150
            Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Един петел остарял, не можел вече да "оправя" кокошките. Стопанинът му купил един млад петел от пазара и го пуснал на двора. Стария петел отишъл при новия и му казал:
              - "Виж сега, млад си, силен си. Няма да ти правя проблеми, че ще си с моите кокошки, няма да се бием. Утре ще ме готвят явно, ама хайде поне да видим, дали можеш да ме надбягаш. Ако ме стигнеш- всичките кокошки са твои!"
              И тръгнал да бяга, младия по него... Видял ги стопанинът, ядосал се, взел чифтето, прицелил се и "БАМ"- опукал младия петел.
              - "Майк@ му стара! Трети петел купувам и все на "обратни" попадам"!

Коментар

-Абе, що ти е синьо окото, бе?
                - Щото жената ме бушонира...
                - И защо?
                - Говорех и на ти!
                - Че то заради това не бият!
                - Бият, бият..
                - Е как така бият бе, пич?
                - Ми лежа си аз на леглото, а тя ме побутва и вика "Абе, ние отдавна не сме правили секс", а аз и викам: "Не ние, а ти!"

Коментар

Първоначално публикуван от ready2kill Преглед на мнение
                  Две мравки летели заедно и едната пита:
                  "Колко е часът?"
                  Другата вади термометъра и казва:
                  "Понеделник сме."
                  Като ученик(преди ехее колко години...) тази история я разказвахме така:
                  Летели два крокодила, особено десният. По едно време единия попитал:
                  -Колко е часът?
                  Третия извадил барометъра и казал:
                  -Днес е вторник.
                  В задачата се пита колко гвоздея има в един килограм пирони.
                  Отговор-Що ми купуваш хладилник, аз не пуша...
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от weezy Преглед на мнение
                    -Абе, що ти е синьо окото, бе?...
                    Нещо подобно:

Отива студент-четвъртокурсник на упражнения, окото му посинено, кокалчетата му натъртени. на въпроса "Кой те подреди така", отговаря "Приятелката ми".
                    - Е, как приятелката ти бе, кого будалкаш, бил си се с някой, а си кажи сега...
                    И пича разказва:
                    - Вчера моята имаше рожден ден, та излезнахме. Отначало отидохме на пица, някакви келеши бяха тръгнали да досаждат, ама аз нали съм едър, стреснаха се и всичко мина тихо и кротко. После отидохме на дискотека, там всичко беше нормално, поуспокоих се. Обаче докато я изпращах до тях, от входа изскочи някакъв, гледа ме нагло и ми вика "Чшш, пич, я дай е'на цигара бе".
                    Аз нали съм едър, обаче оня с една глава отгоре ми, гледа нагло и се подхилква, викам си сега стана мелето, знам ги аз тия номера с "дай цигара". Хич не го чаках да си изиграе сценката, едно коляно в таш@ците, два бързи в муцуната и го смъкнах.

- Ти си бил като нинджа бе! Ама що каза, че твоята те е цапнала?
                    - Ми ... оказа се, че това бил баща и...
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Жена към мъжа си:
                      -Ставай да измиеш чиниите!
                      -Не искам!
                      -Не ме карай да повтарям!
                      -Няма пак аз да ги мия!
                      -Ще миеш и хоро ще играеш!
                      -Ааа, няма да стане. Чинии може да мия, но хоро няма да играя...

Коментар

Един рибар хванал златната жабка.Тя му казала пусни ме и ще ти изпълня едно желяние.
                        -Добре.Искам да пикая Уиски.
                        -Готово.
                        Прибира се в къщи мъжа и каэва на жена си:
                        -Жено донеси бързо две чаши да пием по едно Уиски.
                        -Добре.
                        Иэпили го.
                        -Мъжо искам още едно.
                        -Жено вече ще пиеш от шишето!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Като ученик(преди ехее колко години...) тази история я разказвахме така:
                          Летели два крокодила, особено десният. По едно време единия попитал:
                          -Колко е часът?
                          Третия извадил барометъра и казал:
                          -Днес е вторник.
                          В задачата се пита колко гвоздея има в един килограм пирони.
                          Отговор-Що ми купуваш хладилник, аз не пуша...
                          Истинска случка: Пребираме се от обект, беше зимата рано се стъмва.Насреща не се движи нещо с много фарове ,и ние коментираме какво ще да е, в туй време един колега задрямал се пробуди и вика "ами 6,30часа е"
                          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                            Истинска случка: Пребираме се от обект, беше зимата рано се стъмва.Насреща не се движи нещо с много фарове ,и ние коментираме какво ще да е, в туй време един колега задрямал се пробуди и вика "ами 6,30часа е"
                            Хайде и аз една истинска случка:
                            В 10 клас, в открит урок по английски...
                            Съученика ми до мен през цялото време си гледа часовника, кога ще свърши часа, притеснен да не го вдигне учителката.
                            Останаха няма и 5 минути и за зла беда, тя се обръща към него и казва:
                            Илиян, направи 8-о упражнение!
                            Горкият така се беше припотил, че поглежда отново часовника и и отговаря:
                            8 и 40...

Коментар

Фидосова влиза в аптеката:
                              - Имате ли нещо евтино и ефективно за отслабване?
                              - Имаме лепенки.
                              - А как работят?
                              - Лепят се на устата.

- Hey man, I need a gun.
                              - Well, sir, what kind of gun do you want?
                              - Hey, I need a gun for shooting cans...
                              - Sorry sir... for shooting what???
                              - I need a big fucking gun for shooting cans!!!
                              - OK sir...what kind of cans do you want to shoot?
                              - Oh... different cans: afri-cans, mexi-cans.

Полицай спира млада шофьорка за проверка. След като прегледал документите, накарал момичето да отвори багажника и започнал да изрежда на глас:
                              - Такааа - аптечка, пожарогасител... госпожице, къде Ви е триъгълника?!
                              Момичето засрамено и изчервено отговорило:
                              – Ами обръснах го за бала...

Заглавие в новините:
                              "Питат Георги Първанов има ли рога".
                              Той ги изпратил да питат Зорка.
                              Последно редактирано от mohera; 24-05-11, 16:57.
                              Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Пускат "Люлин" в неделя, ако кметицата на Перник позволи

Истинската причина за не даването на разрешителното за магистралата от кметицата на Перник било, че няма "Голф" лента.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 15 потребители онлайн. 0 потребители и 15 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X