Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Говорят си един "сухоземен" и един "морски"
    Сухоземният пита:
    - Бе, вие правите плавания по пет-шест месеца, по десет месеца - година, че и по година и половина! Не ви ли липсва секс?
    - О-о, като видиш зор, даваш 300долара и еб-ш боцмана.
    - А, ма боцманите жени ли са!
    - Не.
    - Баси, триста долара за ня`къв чукундур!
    - Не бе, те половината са за капитана, да си затвори очите, `щото той не ги харесва тези работи.
    - Ми и останалото, пак е много.
    - То от останалото половината е за помощник-капитана `щото и той не ги харесва тези работи.
    - И пак е много за някакъв си космат г-з!
    - Другото е за двама яки моряци - Да държат боцмана, `щото пък на него хептен не му харесват тези работи...
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

- Ама какво си направил! Това дете дето си го взел от детската градина не е нашето!
      - Не се впрягай бе, жена! Нали утре и без това ще го връщаме.

Коментар

Две мравки летели заедно и едната пита:
        "Колко е часът?"
        Другата вади термометъра и казва:
        "Понеделник сме."

Коментар

Отива млада жена при един мъдрец и му задава "вечния" въпрос - защо хората си затварят очите, когато някой мъж ляга с всяка срещната жена, дори е предмет на хвалба и гордост, а когато жена има връзки с много мъже, обществото гледа с лошо око.
          Мъдрецът донесъл 5 чашки и 5 чайника и казал:
          - Налей чай от един чайник в петте чашки... Е, харесва ли ти?
          - Всъщност, да - отговорила жената.
          - А сега налей от петте чайника в една чашка ... Харесвa ли ти?
          - Ами да, дори повече.
          - Патка! Такава хубава притча прецака...
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Ноже да съм го писал не знам, но поне не е в последните десетина страници. Като прочетох онзи за пустинята и се сетих за него.

Значи върви си един изгубил се турист през пустинята и с всеки изминал час ожаднявал все повече и повече. Но вървял със сетни сили и не спирал и гледа пред себе си кладенец. Спрял се, гледа гледа - не вярва на очите си. Затичал се към кладенеца и вика:
            - Вода, Вода! И от кладенеца се показва някакъв друг елемент и започва да вика:
            - Къде, Къде???!!!!

Ако е машина, нека бъде немска!
            XJR 1200
            ETZ 150
            Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Един петел остарял, не можел вече да "оправя" кокошките. Стопанинът му купил един млад петел от пазара и го пуснал на двора. Стария петел отишъл при новия и му казал:
              - "Виж сега, млад си, силен си. Няма да ти правя проблеми, че ще си с моите кокошки, няма да се бием. Утре ще ме готвят явно, ама хайде поне да видим, дали можеш да ме надбягаш. Ако ме стигнеш- всичките кокошки са твои!"
              И тръгнал да бяга, младия по него... Видял ги стопанинът, ядосал се, взел чифтето, прицелил се и "БАМ"- опукал младия петел.
              - "Майк@ му стара! Трети петел купувам и все на "обратни" попадам"!

Коментар

-Абе, що ти е синьо окото, бе?
                - Щото жената ме бушонира...
                - И защо?
                - Говорех и на ти!
                - Че то заради това не бият!
                - Бият, бият..
                - Е как така бият бе, пич?
                - Ми лежа си аз на леглото, а тя ме побутва и вика "Абе, ние отдавна не сме правили секс", а аз и викам: "Не ние, а ти!"

Коментар

Първоначално публикуван от ready2kill Преглед на мнение
                  Две мравки летели заедно и едната пита:
                  "Колко е часът?"
                  Другата вади термометъра и казва:
                  "Понеделник сме."
                  Като ученик(преди ехее колко години...) тази история я разказвахме така:
                  Летели два крокодила, особено десният. По едно време единия попитал:
                  -Колко е часът?
                  Третия извадил барометъра и казал:
                  -Днес е вторник.
                  В задачата се пита колко гвоздея има в един килограм пирони.
                  Отговор-Що ми купуваш хладилник, аз не пуша...
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от weezy Преглед на мнение
                    -Абе, що ти е синьо окото, бе?...
                    Нещо подобно:

Отива студент-четвъртокурсник на упражнения, окото му посинено, кокалчетата му натъртени. на въпроса "Кой те подреди така", отговаря "Приятелката ми".
                    - Е, как приятелката ти бе, кого будалкаш, бил си се с някой, а си кажи сега...
                    И пича разказва:
                    - Вчера моята имаше рожден ден, та излезнахме. Отначало отидохме на пица, някакви келеши бяха тръгнали да досаждат, ама аз нали съм едър, стреснаха се и всичко мина тихо и кротко. После отидохме на дискотека, там всичко беше нормално, поуспокоих се. Обаче докато я изпращах до тях, от входа изскочи някакъв, гледа ме нагло и ми вика "Чшш, пич, я дай е'на цигара бе".
                    Аз нали съм едър, обаче оня с една глава отгоре ми, гледа нагло и се подхилква, викам си сега стана мелето, знам ги аз тия номера с "дай цигара". Хич не го чаках да си изиграе сценката, едно коляно в таш@ците, два бързи в муцуната и го смъкнах.

- Ти си бил като нинджа бе! Ама що каза, че твоята те е цапнала?
                    - Ми ... оказа се, че това бил баща и...
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Жена към мъжа си:
                      -Ставай да измиеш чиниите!
                      -Не искам!
                      -Не ме карай да повтарям!
                      -Няма пак аз да ги мия!
                      -Ще миеш и хоро ще играеш!
                      -Ааа, няма да стане. Чинии може да мия, но хоро няма да играя...

Коментар

Един рибар хванал златната жабка.Тя му казала пусни ме и ще ти изпълня едно желяние.
                        -Добре.Искам да пикая Уиски.
                        -Готово.
                        Прибира се в къщи мъжа и каэва на жена си:
                        -Жено донеси бързо две чаши да пием по едно Уиски.
                        -Добре.
                        Иэпили го.
                        -Мъжо искам още едно.
                        -Жено вече ще пиеш от шишето!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Като ученик(преди ехее колко години...) тази история я разказвахме така:
                          Летели два крокодила, особено десният. По едно време единия попитал:
                          -Колко е часът?
                          Третия извадил барометъра и казал:
                          -Днес е вторник.
                          В задачата се пита колко гвоздея има в един килограм пирони.
                          Отговор-Що ми купуваш хладилник, аз не пуша...
                          Истинска случка: Пребираме се от обект, беше зимата рано се стъмва.Насреща не се движи нещо с много фарове ,и ние коментираме какво ще да е, в туй време един колега задрямал се пробуди и вика "ами 6,30часа е"
                          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                            Истинска случка: Пребираме се от обект, беше зимата рано се стъмва.Насреща не се движи нещо с много фарове ,и ние коментираме какво ще да е, в туй време един колега задрямал се пробуди и вика "ами 6,30часа е"
                            Хайде и аз една истинска случка:
                            В 10 клас, в открит урок по английски...
                            Съученика ми до мен през цялото време си гледа часовника, кога ще свърши часа, притеснен да не го вдигне учителката.
                            Останаха няма и 5 минути и за зла беда, тя се обръща към него и казва:
                            Илиян, направи 8-о упражнение!
                            Горкият така се беше припотил, че поглежда отново часовника и и отговаря:
                            8 и 40...

Коментар

Фидосова влиза в аптеката:
                              - Имате ли нещо евтино и ефективно за отслабване?
                              - Имаме лепенки.
                              - А как работят?
                              - Лепят се на устата.

- Hey man, I need a gun.
                              - Well, sir, what kind of gun do you want?
                              - Hey, I need a gun for shooting cans...
                              - Sorry sir... for shooting what???
                              - I need a big fucking gun for shooting cans!!!
                              - OK sir...what kind of cans do you want to shoot?
                              - Oh... different cans: afri-cans, mexi-cans.

Полицай спира млада шофьорка за проверка. След като прегледал документите, накарал момичето да отвори багажника и започнал да изрежда на глас:
                              - Такааа - аптечка, пожарогасител... госпожице, къде Ви е триъгълника?!
                              Момичето засрамено и изчервено отговорило:
                              – Ами обръснах го за бала...

Заглавие в новините:
                              "Питат Георги Първанов има ли рога".
                              Той ги изпратил да питат Зорка.
                              Последно редактирано от mohera; 24-05-11, 15:57.
                              Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Пускат "Люлин" в неделя, ако кметицата на Перник позволи

Истинската причина за не даването на разрешителното за магистралата от кметицата на Перник било, че няма "Голф" лента.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X