Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Майката на Иванчо му дала 50 стотинки и му казала:
    - Вземи тези стотинки за закуска..
    И той ги изял ..

Тоя няма начин да го няма, ама го бях забравил

Късно през нощта се чука на вратата на сарафин.
    Сарафинът отваря и го нападат двама.
    - Какво искате от мен?
    - Сто килограма злато!
    - А може ли да ви дам сто и пет?
    - Може!
    - Жено, злато мое, ставай, за теб са дошли!
    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

От форума на вестник Дневник виц от времето на комунизма :

Тъй като много държави се освободиха от колониализма, а след войните се прекроиха много граници и се създадоха нови страни, ООН назначава световен съвет, който да одобри новите гербове на държавите. И представител на всяка страна представя проект на своя герб. Идва ред на представителя на СССР. Той дава рисунката и членовете на съвета се опулили. Гледат – гол индианец, покрит с томахавки, лъкове, стрели, копия – оръжие до оръжие!

- Какво е това, та вие сте виждали индианци само на кино, а сега герб с индианец!

- Така е, но искаме целият свят да знае, че може да сме голи и боси, но винаги сме добре въоръжени!

Изправил се пред съвета американецът. Подал проекта – нарисувана голяма мушмула.

- Какво става – та вие сте най-мощната държава, каква е тази мушмула!?

- Враговете ни постоянно говорят „загнилия капитализъм, загнилия капитализъм”, та решихме гербът ни да е мушмула, защото, колкото мушмулата повече загнива, толкова по-вкусна става! Дошъл ред на българския представител. Подал проекта. На него – нарисуван огромен хипопотам, потънал в калта на грамадна локва и отворил чудовищна паст.

- А вие знаете ли какво е това животно, та искате да го поставите в герба си!!!

- Знаем. Но искаме да подчертаем, че и ние сме като хипопотама – колкото повече затъваме, толкова повече си отваряме устата..."
      По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

- Добър ден! Имате ли сирене "Рокфор"?
        - Какво е това?
        - Сирене с мухъл.
        - Сирене нямаме, но имаме наденица "Рокфор", риба "Рокфор" и хляб "Рокфор"...
        Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
        И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
        вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Час по Български език. Учителката:
          -Деца, съставете изречение, в което да присъства думата "ананас"!
          Мария:
          -Мама вари компот от ананас.
          -Браво, Мария! Петърчо:
          -Кака много обича ананас.
          -Браво! А сега Иванчо?
          -Татко си има любовница...
          Учителката притеснено:
          -А думата...?
          -... "а на нас" ни се е..в@ майката...
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Иванчо се връща в къщи с посинено око. Майка му му казва:
            - Иванчо, аз казах ли ти преди да се сбиеш да броиш до 10?
            - Да, ама майката на Стоян му казала да брои само до 5.
            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

-"Твоята женя комунистка ли е?"
              -"Кому ниска,кому висока,на мен ми е таман!"
              Чавдар Владимиров
              0887/912075
              Ленд Ровър Диско 1
              Самуад в проект

Коментар

Един човек умрял и отишъл в рая. Там той видял голяма стена от часовници зад Св. Петър.
                - За какво са всичките тези часовници?
                Св. Петър отговорил, че това са часовниците на лъжите. Всеки път когато лъжеш, стрелките на часовника се движат с една секунда напред.
                - Аха - казал човекът - на кого е този часовник?
                - Това е часовникът на Майка Тереза. Стрелките му не са се поместили, тя никога не е казала лъжа.
                - А къде е часовникът на Бате Бойко? - попитал човекът.
                - Неговият ли? В офиса на Исус е... ползва го като вентилатор...

Един човек си купил октопод и го сложил във ваната. След няколко дни той решил да се изкъпе. Отишъл до ваната и взел да дърпа октопода, но той бил залепнал. Обадил се в магазина за животни и ги попитал как да го махне.
                - Вземете една лопата и го махнете.
                Взел лопата и започнал да го "отлепя", но не могъл. Дошъл човека от магазина. Взел лопатата и го ударил по главата. Октопода се хванал за главата и го махнали.
                Последно редактирано от чаро 4х4; 08-09-11, 09:49.
                Чавдар Владимиров
                0887/912075
                Ленд Ровър Диско 1
                Самуад в проект

Коментар

На първия етаж на един блок живеели пенсионери.
                  Над тях живеело младо семейство.
                  Старата баба от първия етаж среща младата от втория:
                  - Какъв е тоз твоя мъж, ма! Всяка вечер се любите, ще ни съборите полюлея.
                  - Ми, бабо Мито, аз си имам номер. Вечерта преди да си легна, си слагам бельото под възглавницата и на мъжа ми като му замирише - веднага е готов.
                  Баба Мита вечерта си слага бельото под възглавницата и бай Киро като си ляга, души, души и вика:
                  - Мито, дай пушката, в къщата има пор!

Коментар

ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА

Разказана от министри

Мирослав Найденов: Един ден Червената шапчица тръгналa да носи на баба си храна в една кошничка. Всички тези храни били по стандарт "Стара планина". И затова бабата изгаряла от желание да получи храна, защото ние сме това, което ядем.

Сергей Игнатов: Добрата подготовка, която дава българското училище по география и математика, е позволила на това дете да се ориентира само` в гората. Още повече, че в училище то е разговаряло с училищния психолог и без страх е тръгнало към гората. Догодина ще въведем часове за срещи с вълци. Колективи вече подготвят учебните и помагалата.

Тотьо Младенов: Обърнете внимание каква потребителска кошница е очаквала възрастните хора. Това показва социалната политика на правителството, защото тази баба е вдовица, а вдовишките пенсии ще бъдат увеличени. Ако осъществим пенсионната реформа, мъже и жени се пенсионират на 80 години. Тогава тази баба ще работи и няма да живее в гората.

Росен Плевнелиев: Само след шест месеца тази пътечка, по която е вървяла Червената шапчица, ще стане горска магистрала и с колите до тази и друга баби в гората ще се отива за десет минути.

Трайчо Трайков: Бабата ще продължи да се топли с дърва в гората. И ако се оказва по-изгодно с отопление на твърдо гориво, ние няма да строим АЕЦ Белене.

Нона Караджова: Искам да подчертая, че къщата на бабата не е построена в защитена местност, както твърдят еколози. Затова част от гората зад къщата на бабата е изсечена и се предвижда строеж на ски писта.

Симеон Дянков: Вълкът нападнал бабата и Червената шапчица, защото е бил гладен. Да, така е. Не отричам, но ясно искам да кажа,че пари за храна на вълци няма. Гладни, жадни - това остава техен проблем. Нашите вълци все пак са много по -стабилни от американските.

Свилен Нейков: Възрастните хора, ако спортуват, може те да ходят при внуците си, а не обратното. Затова предвиждаме фитнес зали в гората, за да може старите хора да поддържат здравето си.

Вежди Рашидов: Ако имахме един хубав музей, един български Лувър, тая баба щеше да се разхожда по цял ден из него, вместо да дивее по горите и да я ядат вълци. Чудя се как някой хора не могат да го разберат това. Любовта към изкуството няма възраст. Като съм бил в Париж, много пъти виждам как техните бабички по цял ден са из музеите.

Цветан Цветанов: При акция "Бабата" със съдействието на ловец е хванат вълкът, извършител на тежкото престъпление. Той е криминално проявен, многократно са повдигнати обвинения към него, но интересно защо съдът не се е произнесъл досега с присъди. Само това искам да попитам.

Маргарита Попова: Съдебната система работи въпреки някой недостатъци. Тя ще поеме вълка и той ще получи присъдата, която заслужава. Убедена съм в това.

Бойко Борисов: Изял вълкът бабата. Неприятно е, но аз искам да попитам: къде бяха правителствата предишните двайсет години, защо не уредиха бабата в старчески дом, а са я захвърлили в гората? В Банкя старите хора са си по къщите. И ние сега ще се погрижим за старите хора в горите. Ето, направили сме трийсет нови пътечки. Утъпкваме още петнайсет и до края на нашето управление ще имаме четирийсет и пет нови горски пътеки! Само това да е, аз ще съм доволен!

Коментар

Закъсала кокошката за пари и решила да практикува най-древната професия. Наконтила се и тръгнала по горската пътека. Среща Мецан:
                      - Мецане, за $5 съм твоя!
                      Мецан вече 2 месеца на мед и пчели и се съгласил. Оправил я. Срещнала вълка, който също я оправил.Навътре в гората тя срещнала заека. След малко Мецан и вълкът чули крясъците на кокошката. Отишли и що да видят - заека скубе перата на кокошката едно по едно.
                      - Какво правиш бе, Зайо?
                      - Платил съм $5 за нея! И я искам гола!

Коментар

Шефовете на "Загорка", "Астика" и "Шуменско пиво" се събрали да пият по една бира в един бар.
                        Шефът на "Загорка" си поръчал "Загорка", шефът на "Астика" си поръчал "Астика", а шефът на "Шуменско" си поръчал една кола. Другите го попитали:
                        - Абе, ти що пиеш кола?
                        - Ами, вие като няма да пиете бира, аз к'во да пия!?

- Мариане, как издържа един месец без Ариана?
                        - Ми... пих Каменица!

Синът (студент във МЕИ) отива при баща си и му казва:
                        - Тате не мога повече. Не го издържам това МЕИ, много е трудно. Прекъсвам.
                        - Сине, голям си вече, ти си решаваш, но ние с дядо ти продължаваме!

Коментар

Детенцето видяло презерватив и попитало:
                          - Тати, тати, какво е това?
                          - Модерна отрова за щъркели миличко!
                          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Обява в детската градина:
                            "Уважаеми родители! Не вярвайте, моля, на всичко, което разказва вашето дете за детската градина! В замяна, ние ви обещаваме да не вярваме на всичко, което детето разказва за вас".
                            Grand Vitara 2.0 16V (J20A)

Коментар

В гората се появил див нерез - татуиран, надрусан и много гаден. Всички животни треперели от ужас и никой не смеел да излиза... Изведнъж, за учудване на нереза, отнякъде изскочил белият заек.
                              - Ей, заек, ела тук ! Веднага извикай Мечо Пух !
                              Зайчето запелтечило:
                              - И ка-ка-какво да му кажа ?
                              Нерезът дръпнал бавно от джойнта и изхриптял:
                              - Кажи му: " Прасчо излезе от затвора !
                              SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                              0878299791

Коментар

Мобилните оператори решиха да прекратят автоматичното подновяване на договорите си. Вместо това договорите автоматично ще се унаследяват.
                                Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X