Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Формула 1
Свий
X
-
Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
“When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
Walter Rohrl
GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.
Коментар
-
От: Формула 1
https://clubs1.bg/news/g-43492
Надявам се Грожан да е прав в преценката си! Да видим Макларън дали ще разбута кочинката, февруари на тестовете ще е много интересно.Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеОпаа! Купих си току що "Early bird" билети за уикенда на Монца тази година.Та някой ако е ходил да сподели хитринки около транспорт от/до пистата, "организацията", която все пак е италианска... мога ли да внеса бинокъл на пистата например... такива работи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеСашо (tiger hunter) е ходил там, даже повече от веднъж. Той ще каже най -добре. ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеОпаа! Купих си току що "Early bird" билети за уикенда на Монца тази година.Та някой ако е ходил да сподели хитринки около транспорт от/до пистата, "организацията", която все пак е италианска... мога ли да внеса бинокъл на пистата например... такива работи.
https://clubs1.bg/news/b-m-f1--43629Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
-
Относно транспорта от и до, не мога да кажа много, макар че си има автобусни линии до там. Ние ходехме все с коли и паркирахме около Лезмо. Селцето се казва Biassono. С паркирането също е тегава работата. Има платени паркинги с възможност за къмпингуване с кемпери и палатки.
Относно организацията, зависи какъв ти е билета. Ако е circolare prato, можеш да обикаляш всички зони, които са поляни или гора и не са трибуни. Ние обикновено влизахме на входа от към Биасоно-Лезмо и отивахме от завоя Лезмо 2 в посока шикана Аскари, където е подлеза под старата писта. Там звукът е много як, защото се получава ехо. Може да се внасят бинокли, фотоапарати и подобни. Носили сме си дори портативно телевизорче, за да гледаме старта, защото екрани има само срещу трибуните.
Препоръчвам хладилна чанта или раничка с бири, води, безалкохолни и сандвичи, че цените на и около пистата не са приятни.
ПП: Препоръчвам също, към края на състезанието,или последната обиколка, да се ориентира към някой от входовете към самата писта, където пускат тълпата на пистата след състезанието. До централната трибуна и подиума е трудно да се добере човек навреме за награждаването, но не пречи да се опита, ако има желание. Иначе, поне можеш да си събереш парченца гума особено по шиканите.
Ако си близо до зоните около шиканите (повечето от вътрешхата страна на завоите), при инцидент, комисарите добутват пострадалите коли почти до мрежите и могат да се видят и снимат, сравнително отблизо.
Ако се прекара цял ден на пистата, може да се опита да се поразходи човек до задната част на падока, където са моторхоумовете и кафенетата на отборите и могат да се купят шапки, фланелки, сувенири и прочее. При късмет, и да се засече някой пилот, макар и рядко.Последно редактирано от TigerHunter; 24-01-18, 14:15.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
По старата писта можеш да се разхождаш свободно и да се изкачиш на външния и край е доста стръмно заради виража. Спускането става почти по задник. Над подлеза обикновено е бъкано с камери и оператори, та няма достъп до оградата, но от двете страни ако си там доста преди състезанието и не се мърдаш от там...
Не знам как е сега със сигурността. Но може да се попита на място.
Аз последно съм ходил преди повече от 10 години и е нямало такива ограничения. За течности, не знам. Няма логика обаче, да забранят сандвичи...Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Аз за тренировките и евентуално квалификацията ще се шматкам по поляните. Иначе за състезанието съм на покрита трибуна с истински седалки в края на старт финала, току срещу подиума за награждаването, та живот и здраве ще се любувам на тълпата тифози отгоре. А с бинокъла искам да зяпам в боксовете
Коментар
-
https://clubs1.bg/news/motorut-na-re...boullier-43700
Ти да видиш..., у че интересно ще стане. Макларън, Ред Бул, Рено- как са си сготвили манджата, а и Ферари и Мерцедес. Идва най-интересното време, Видов ден
. Аз нямам търпение, за Вас не знам!!!
Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар