Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Не беше трудно да се разбере, че "нищо" означава липса на картина от състезанието. Въртиш по линковете и няма и няма.

Дали трябва да обяснявам и "няма"?
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Обяснявам: по отношение на Божич, трудът на Влади е нищо, но във всички други случаи има смисъл

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        ...... Въртиш по линковете и няма и няма....
        Мислех, че ясно как се ползва Torrent-tv с AceCast stream...
        За него step by step нужен ли е?
        "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Никога не съм се справял! Даже не знаех, че е Торент.

Коментар

Това на английски ли е?
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              Това на английски ли е?
              Сигур . Ма па е безплатно , тЕрикатско демек . На български струва +4 кинта към основния пакет . Месечно . Пушачите да му мислат !
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Е, като е на английски, що се тровите, ми не си намерите линк към Скай спортс с коментара на Брандъл?
                Аз така го гледам от поне пет години. Стрийм, имам предвид.
                Трета година ползвам един и същи линк. Крик тв ли беше, нещо такова. Рядко накъсва, а и може да се рефрешне.
                Въобще и пийсе ст'инки нема 'а дам да слушам глупостите на МанчеФ.
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

..... Стрийм, имам предвид....
                  Тъй де, тъй, ама картината е почти HD и си го гледкаш на player на компа, а не в browser-a
                  Ако пък имаш и умно тв, направо изпращаш картината към него, още по-голям кеф.
                  Въобще и пийсе ст'инки нема 'а дам да слушам глупостите на МанчеФ.

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                  Сигур . Ма па е безплатно , тЕрикатско демек . На български струва +4 кинта към основния пакет . Месечно . Пушачите да му мислат !
                  Т'ва някъв особен вид фетишизъм ли е? Имам предвид - да даваш пари за да слушаш Манчев?
                  "Bis dat qui cito dat"

Коментар

А кой от тези стриймове и торенттв-та е full HD? Ама не почти, а 1080? И най-важното, няма рекламни паузи? Аз преглъщам коментарите заради картината, защото ми е важна, а за звука си има "МУТЕ"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
                      ...Т'ва някъв особен вид фетишизъм ли е? Имам предвид - да даваш пари за да слушаш Манчев?
                      Сори че не си ми ъндърстенд шегичката , адаш .
                      За някои "Момчил енд Къмпани" са фетишизъм , за други - източник на информация . Всеки е свободен ...
                      Лично за мен съм споделил съвсем малко по-нагоре :
                      ... а пък ти защо изобщо му се връзваш на Момчил Манчев Чао Чао , не ми е ясно
                      Аз всъщност трябва да съм му благодарен ( както и на останалите мърморковци) - заради тях преглътнах неудобството от рекламите по RTL и понаучих немски ...
                      Хем качеството на картината е задоволително , звукът от свистенето на турбото - тоже , хем хората следят какво става на пистата по време на състезанието .

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                      Е, начи си готова врачка.
                      "Анализ" му се вика , на ситуацията
                      Врачуването е друга бира . Аз на врачка се правя само в теми от типа : "Защо ми угасна джипката?"
                      Последно редактирано от Vlado_Ts; 12-04-18, 09:47.
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Сори че не си ми ъндърстенд шегичката , адаш . ..
                        Схванах си съвсем точно, оня зеления нахиляк в края на въпросЪ, що мислиш е там?
                        "Bis dat qui cito dat"

Коментар

"Анализ" му се вика , на ситуацията
                          Врачуването е друга бира . Аз на врачка се правя само в теми от типа : "Защо ми угасна джипката?"
                          Кажи тогава на базата на какво направи анализа че Хонда, (ХОНДА-ЯПОНЦИ, не други рииш ли) три години си правят непуку и се излагат пред цял свят???
                          Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                            Кажи тогава на базата на какво направи анализа че Хонда, (ХОНДА-ЯПОНЦИ, не други рииш ли) три години си правят непуку и се излагат пред цял свят???
                            Че кат` са японци - да не са с два х....

- Щот всеки прави това , което( и колкото) може .
                            От друга страна : откак Хонда излезе от Ф1 изтече много вода . Похвално е че се нагърбиха със завръщане , но никак не е лесно бързо да създадат съвсем нов двигател и то при изисквания - съвсем различни от "онЕя , тогава". Е , Мерцедес доказаха преди време , че го могат ( верно , че и те не са с 2 х... , ма ГЕРМАНЦИ , кво да прайш)

..така че беше ясно , че първата и втората година ( при тях се оказа и третата) ще им е трудна . Към това трябва да прибавим и като съвпадение , че каруцата на Макларън ( още в последните им години с МБ) "боксуваше" и се лутаха в концепциите си за стратегическо развитие . И тЕ ти натрупване на негативни елементи .

... с други думи : трябваше им време . Ей го, тази година вече се пооправиха и съм сигурен , че поне до "средняшки" ше го докарат

PS. .... а същевременно :
                            http://formula1.sportal.bg/news.php?id=23102
                            Последно редактирано от Vlado_Ts; 12-04-18, 13:29.

Коментар

Тук, с технически подробности, на мен ми беше интересно, за Хонда иде реч.

https://clubs1.bg/news/k-h-m-44190
                              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Това мнение на Иван Тенчев ли е? А той адвокат на Хонда ли е?

Това направили, онова променили, това постигнали...И всяка следваща година отново 1.5 секунди отгоре. Минимум!
                                А резултатът на Гасли е по-скоро случаен. Не че нещо. Пожелавам му в бъдеще още по-добро представяне.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X