Точно колко се връща в играта е въпрос на доказване, трудна работа да повярва човек след такива три години. Може и Макларън да са имали някаква вина, но е била много второстепенна според мен, а те го отнесоха най-много и възстановяването ще е трудно. По коментари чувам че за първи път двигателите на Хонда звучели нормално, както другите, това не е нещо за което шасито на Макларън носи вина. А тоя сополкьо Манчев, с глупостите които повтаряше за Алонсо и с възхвалата на Хонда, няма да го коментирам.
Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Точно колко се връща в играта е въпрос на доказване, трудна работа да повярва човек след такива три години. Може и Макларън да са имали някаква вина, но е била много второстепенна според мен, а те го отнесоха най-много и възстановяването ще е трудно. По коментари чувам че за първи път двигателите на Хонда звучели нормално, както другите, това не е нещо за което шасито на Макларън носи вина. А тоя сополкьо Манчев, с глупостите които повтаряше за Алонсо и с възхвалата на Хонда, няма да го коментирам.
За мен отказът на Макларън от най-добрия двигател и нахендрянето на Хонда си беше чисто прецакване . Същевременно четвърта година за Хонда беше крайно време да си оправят мотора .
Така че и за едните и другите е добре .
... а пък ти защо изобщо му се връзваш на Момчил Манчев Чао Чао , не ми е ясно
Аз всъщност трябва да съм му благодарен ( както и на останалите мърморковци) - заради тях преглътнах неудобството от рекламите по RTL и понаучих немски
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
... а пък ти защо изобщо му се връзваш на Момчил Манчев Чао Чао , не ми е ясно
Аз всъщност трябва да съм му благодарен ( както и на останалите мърморковци) - заради тях преглътнах неудобството от рекламите по RTL и понаучих немски
А де, Тенчев не ме дразни, ноо Манчев... абе тия от Диема са под сякаква критика, дано тая година им изтича договора защото много не сериозно гледат на тоя спорт.
Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Това не е вярно.
Имат си чудесно предаване на живо, включително и live timming-a в отделен прозорец,
но последните пъти беше само през torrent-tv, а на мен тази ACE Stream история нещо не ми се нрави много, много, но това е друга тема.
Излъчванията започват 15мин. преди определения час за старт на събитието - квалификация или състезание.
Трябва се направи регистрация, без нея няма достъп до менютата споменати от мен по-горе.
Успех
Занимавам се с регистраций и куп идьотизми. Насекъде сичко изрядно - чети това, виж онова, коментирай...А състезанието може да гледате тук. Линк като
линк, ама на него има сичко друго, само не и състезание.
Пича от тази страничка е фен и се старае да го направи приятно за всички посещаващи от гледна точка на информацията, която предоставя.
До колкото знам още от времето на TV+, Манчев и Булсат го гонеха освен за нещо свързано с авторските права, а и защото им подбивал аудиторията.
И понеже, както се сещате, никой нормален човек не иска собственоръчно да си причини мозъната лоботомия на Манчев за цели 2 часа,
които всъщност трябва да са удоволствие с бира в ръка, за това един step by step:
Линкът, показан на снимка 5, си го add-вате във Favorites/Bookmark etc. Венъж лог-нати оставате такива, така, че не е нужно всеки път да се минава по тази "пътечка"
Поздрави и успех
...мен обаче ми стана тъжно за Нандо . Срамота е да го подминават младоци като пътен знак . Макларън се прее@аха като решиха да низвергнат МБ моторите , още тогава го предрекох.
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
"Всички свободни тренировки, квалификацията и самото състезание можете да проследите online пряко на адрес: http://live.f1.f-e-n.net/"
Отиваш на адреса и...Едно големо нищо!
Нищо, е липса на информация в споменатият адрес? Нищо, всъщност е наличие на нещо, но то не осъществява желанията на потребителя? Нищо, това е екзестенциалност на нещо, но то е с обратен знак?
Шрьодингер "нищо"? Или това май няма как да се случи с нет адрес.....или пък може
Щом не е ясно и няма удовлетворение от споделеното по горе нищо -> Моля, пропуснете......, нищото
Чувствайте се свободни да си намерите нищо, където искате другаде в нет-а
Коментар