Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Нелошо състезание, но Ботас 'ного лабаФ.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Дал съм предложение от догодина да закрЪглат обиколките на шейсЕ, белким му стигнат на Ботас.
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

Ми то пак си пролича кои са "големите" : Фетел , Фамилтън и Алонсо.

Иначе много ми е любопитно ако не беше инцидента с механика на Ферари , дали в следващата обиколка щяха да вкарат и Фетел в бокса за смяна на гуми .
        Последно редактирано от Vlado_Ts; 09-04-18, 10:33.
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ми Хамилтън беше в същата роля в Австралия,начи и той лабаФ��

Коментар

Първоначално публикуван от arni68 Преглед на мнение
            Ми Хамилтън беше в същата роля в Австралия,начи и той лабаФ��
            Начи му се събра два пъти поред да е лАбаф.
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

Радвам се че Хонда се връща в играта, много лайна им се изсипаха на главите миналия сезон.

Коментар

Точно колко се връща в играта е въпрос на доказване, трудна работа да повярва човек след такива три години. Може и Макларън да са имали някаква вина, но е била много второстепенна според мен, а те го отнесоха най-много и възстановяването ще е трудно. По коментари чувам че за първи път двигателите на Хонда звучели нормално, както другите, това не е нещо за което шасито на Макларън носи вина. А тоя сополкьо Манчев, с глупостите които повтаряше за Алонсо и с възхвалата на Хонда, няма да го коментирам.
                Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                  Точно колко се връща в играта е въпрос на доказване, трудна работа да повярва човек след такива три години. Може и Макларън да са имали някаква вина, но е била много второстепенна според мен, а те го отнесоха най-много и възстановяването ще е трудно. По коментари чувам че за първи път двигателите на Хонда звучели нормално, както другите, това не е нещо за което шасито на Макларън носи вина. А тоя сополкьо Манчев, с глупостите които повтаряше за Алонсо и с възхвалата на Хонда, няма да го коментирам.
                  За мен отказът на Макларън от най-добрия двигател и нахендрянето на Хонда си беше чисто прецакване . Същевременно четвърта година за Хонда беше крайно време да си оправят мотора .
                  Така че и за едните и другите е добре .

... а пък ти защо изобщо му се връзваш на Момчил Манчев Чао Чао , не ми е ясно
                  Аз всъщност трябва да съм му благодарен ( както и на останалите мърморковци) - заради тях преглътнах неудобството от рекламите по RTL и понаучих немски
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    За мен отказът на Макларън от най-добрия двигател и нахендрянето на Хонда си беше чисто прецакване .
                    Е да, този извод към днешна дата е лесно да бъде направен .

... а пък ти защо изобщо му се връзваш на Момчил Манчев Чао Чао , не ми е ясно
                    Аз всъщност трябва да съм му благодарен ( както и на останалите мърморковци) - заради тях преглътнах неудобството от рекламите по RTL и понаучих немски
                    А де, Тенчев не ме дразни, ноо Манчев... абе тия от Диема са под сякаква критика, дано тая година им изтича договора защото много не сериозно гледат на тоя спорт.

Коментар

Първоначално публикуван от f500 Преглед на мнение
                      Формула 1 - | f1.fen.net една година гледах стартовете тук.
                      Първоначално публикуван от kemo Преглед на мнение
                      Нямат предаване на живо,само отделни картинки
                      Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
                      Това не е вярно.
                      Имат си чудесно предаване на живо, включително и live timming-a в отделен прозорец,
                      но последните пъти беше само през torrent-tv, а на мен тази ACE Stream история нещо не ми се нрави много, много, но това е друга тема.
                      Излъчванията започват 15мин. преди определения час за старт на събитието - квалификация или състезание.
                      Трябва се направи регистрация, без нея няма достъп до менютата споменати от мен по-горе.
                      Успех
                      Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                      Нема да коментирам, щото съм малко ядосан. Що за глупост е това:

http://f1.f-e-n.net/

Занимавам се с регистраций и куп идьотизми. Насекъде сичко изрядно - чети това, виж онова, коментирай...А състезанието може да гледате тук. Линк като

линк, ама на него има сичко друго, само не и състезание.
                      Пича от тази страничка е фен и се старае да го направи приятно за всички посещаващи от гледна точка на информацията, която предоставя.
                      До колкото знам още от времето на TV+, Манчев и Булсат го гонеха освен за нещо свързано с авторските права, а и защото им подбивал аудиторията.
                      И понеже, както се сещате, никой нормален човек не иска собственоръчно да си причини мозъната лоботомия на Манчев за цели 2 часа,
                      които всъщност трябва да са удоволствие с бира в ръка, за това един step by step:
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1. Enter.jpg
Прегледи:1
Размер:49.8 КБ
ID:5785551 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2. Search.jpg
Размер:54.7 КБ
ID:5785552Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3. Live.jpg
Размер:55.3 КБ
ID:5785553Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4. Live to.jpg
Размер:64.2 КБ
ID:5785554Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5. Video.jpg
Размер:45.7 КБ
ID:5785555Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6. Live_Picture.jpg
Размер:43.5 КБ
ID:5785556Натиснете снимката за да я уголемите

Име:7. Live_Timing.jpg
Размер:42.8 КБ
ID:5785557Натиснете снимката за да я уголемите

Име:8. Live_Timing1.jpg
Размер:57.7 КБ
ID:5785558Натиснете снимката за да я уголемите

Име:9. Live_Timing2.jpg
Размер:55.5 КБ
ID:5785559Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10. Live_Timing3.jpg
Размер:59.1 КБ
ID:5785560
                      Линкът, показан на снимка 5, си го add-вате във Favorites/Bookmark etc. Венъж лог-нати оставате такива, така, че не е нужно всеки път да се минава по тази "пътечка"
                      Поздрави и успех
                      "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Благодаря за положеното старание!!!

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                          ...Е да, този извод към днешна дата е лесно да бъде направен ... .
                          А , що пък към днешна . Лесно беше и още в началото . Ше зема да се самоцитирам със стари мнения в стил "Гагич" :

...Иначе като гледам , най-самопрее@ал се тази година се очертава Алонсо . Що му требеше каруца , теглена от Хонда ?!
                          ...Иначе човекът си е прав да негодува . Не е ли срамота Макларън да е зад отборите-пълнеж ?

И трето : може и да почне , но няма да е съвсем скоро . Тази година не ги виждам ....
                          ... и една-две години по- късно :

...мен обаче ми стана тъжно за Нандо . Срамота е да го подминават младоци като пътен знак . Макларън се прее@аха като решиха да низвергнат МБ моторите , още тогава го предрекох.

Коментар

Е, начи си готова врачка.

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
                              Линкът, показан на снимка 5, си го add-вате във Favorites/Bookmark etc.
                              Хубаво! Влизаш в сайта и стигаш до:

"Всички свободни тренировки, квалификацията и самото състезание можете да проследите online пряко на адрес: http://live.f1.f-e-n.net/"

Отиваш на адреса и...Едно големо нищо!
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                                Хубаво! Влизаш в сайта и стигаш до:

"Всички свободни тренировки, квалификацията и самото състезание можете да проследите online пряко на адрес: http://live.f1.f-e-n.net/"

Отиваш на адреса и...Едно големо нищо!
                                Нищо, е липса на информация в споменатият адрес?
                                Нищо, всъщност е наличие на нещо, но то не осъществява желанията на потребителя?
                                Нищо, това е екзестенциалност на нещо, но то е с обратен знак?
                                Шрьодингер "нищо"? Или това май няма как да се случи с нет адрес.....или пък може
                                Щом не е ясно и няма удовлетворение от споделеното по горе нищо -> Моля, пропуснете......, нищото
                                Чувствайте се свободни да си намерите нищо, където искате другаде в нет-а
                                "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X