Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Не бех седел пред по-скучно състезание. Добре че имаше некоя и друга колизия, та да разведри атмосферата. А Хам си е специалист!
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Всъщност , след отпадане на червените кончета всичко беше ясно . Така че от този момент нататък (а то практически си беше цялото състезание) състезанието може да се приеме за скучно . Макар че бях готов да се обзаложа , че заради някой чекиджия сейфти кара ше излиза пак . ... което и се случи де .
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Всъщност състезанието свърши точно преди първия завой! Скукаааа!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
          Всъщност състезанието свърши точно преди първия завой! Скукаааа!
          Всъщност , ако трябва да сме съвсем обективни : точно след първия завой свърши състезанието за двете Ферарита , плюс Ферстапен . За другите ( и то не за всички ) свърши 2 часа по- късно .

От гледна точка на феновете е друга бира . За едни - отчайващо , за други - безинтересно , за трети - скучно , за четвърти - вълнуващо .

ПС. ... а пък за Алонсо : познато .
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            Всъщност , ако трябва да сме съвсем обективни : точно след първия завой свърши състезанието за двете Ферарита , плюс Ферстапен . За другите ( и то не за всички ) свърши 2 часа по- късно .
            .
            Тъй де, за фераритата и Верстапен. Ама то оттам нататък беше ясно и скучно. Кой можеше да застраши Хамилтън? Ркардо? Амиии...! Никаква интрига нямаше. Е мое мнение де!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

Всъщност , ако трябва да сме съвсем обективни : точно след първия завой свърши състезанието за двете Ферарита , плюс Ферстапен

ПС. ... а пък за Алонсо : познато .
              Не знам защо не изброи и Алонсо заедно с Ферари-тата и Верстапен. Унищожиха му състезанието без да има никаква вина. И кое точно в случая е познатото, че нещо се не сещам.
              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

В първия момент помислих, че някой измежду Кими и Верстапен е виновен. Като изгледах риплея, реално според мен това е състезателен инцидент, колкото и тъпо да звучи. Просто няма как да посочиш някой по-виновен от другите. Да, Фетел затвори много Верстапен, но той в огледалата си няма как да види, че и Кими е там. Т.е. ако бяха само двамата това щеше да е една добра защита на позиция преди първия завой. За негово нещастие колите бяха три. Верстапен ясно, нямаше кой знае какво да направи. Кими, както и самия той каза, е виновен с това, че е направил прекалено добър старт. Ако бил стартирал по-лошо нямаше да има инцидент, защото нямаше да е там. Просто кофти стечение на обстоятелствата.

Имаше коментари от сорта "Ето така си отива титла за 5 секунди". Е, за жалост на Фетко е така. Наистина му съчувствам без да съм му фен. Оттук нататък ако няма някакъв технически проблем за Хам или поставяне на 5ти двигател и наказание не вярвам нещо да се промени. При 10-ина точки преднина за Фетел бях готов да се обзаложа, че ще е шампион, но с 28 пасив нещата клонят към невъзможни. Освен ако Ферари не изкарат революционен двигател следващия уикенд

Съчувствам и на Алонсо, защото направи страшен старт и реално можеше да излезе на втора позиция. Той твърди, че подиумът е бил гарантиран, но не ми се вярва предвид, че беше с изцяло мокри гуми, което се видя, че е по-лошия избор. Но така или иначе си бяха сериозни точки, които щяха да са безценни за тях.

ХАМ на дъжд е ясен. Очаквах при изсъхването Рикардо да е по-конкурентен, но самия той каза, че в хладното време колата се е държала съвсем различно спрямо петък и просто не е имал как да натиска. Хорнер каза и че още в началото е започнало да спада налягането на маслото в скоростната кутия и са се чудили дали въобще ще завърши.

Магнусен за пореден път ми направи впечатление на страшно ренде. Толкова показно и нагло каране не мисля, че съм виждал. Той вика, че бил фен на хард рейсинг, ама това неговото си е агро рейсинг, сори.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                  Не знам защо не изброи и Алонсо заедно с Ферари-тата и Верстапен. Унищожиха му състезанието без да има никаква вина. И кое точно в случая е познатото, че нещо се не сещам.
                  ....... а завали ли : или Алонсо , или Хам . Първия за съжаление кара в Макларън - Хонда .
                  ...та остана Хам .
                  "Алонсо отпадна отново" . Ако на теб не ти звучи познато , значи не следиш Формулата .
                  Причината за отпадането в случая е подробност .

Коментар

Причината за отпадането е много важна подробност. Когато всеки път тръгваш от задна позиция, рисковете са съществени. Хам мам, който и да е, когато около теб са определени пилоти, играта е руска рулетка. Конкретния случай обаче го изключвам, защото Алонсо не беше ударен от Квят, а пострада при инцидент в челото на колоната което не е стандартна история и не влиза в определението на нещо ежедневно.
                    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Ако някой е слушал Тенчев по време на състезанието, той спомена за коментарът на Найджъл Робък относно Алонсо. Преразказът на инДжинера беше малко фриволен, та ето оригиналното видео. Има интересни наблюдения.

И един коментар под видеото, който много добре обобщава и моята гледна точка по въпроса : I have followed Fernando for a long time. Not unlike Ayrton an in credibly talented and purist driver, with little talent for the political game that must be played in Formula 1. It is far more than just driving....sadly!

Коментар

Тъжно е друго. И най-големият талант, в определен момент, слиза от ринга и остават само спомените.

Е, не всички помнят!

Коментар

Първоначално публикуван от ivokbg Преглед на мнение
                          ....И един коментар под видеото, който много добре обобщава и моята гледна точка по въпроса : I have followed Fernando for a long time. Not unlike Ayrton an in credibly talented and purist driver, with little talent for the political game that must be played in Formula 1. It is far more than just driving....sadly!...
                          Това означава единствено , че някои хора имат къса памет .

ПС. Апропо ,
                          ...Ако някой е слушал Тенчев по време на състезанието...
                          ....ставало е въпрос и друг път . Не слушам Тенчев , но съм му благодарен . "Благодарение " на него понаучих германски на стари години. В смисъл , че заради пълната досада на нашите коментатори ( начело с индженера ) бях принуден да гледам Ф1 по RTL .
                          Последно редактирано от Vlado_Ts; 21-09-17, 19:29.

Коментар

бях принуден да гледам Ф1 по RTL .
                            Това, се едно аз го писах.

Коментар

Това означава единствено , че някои хора имат къса памет .

ПС. Апропо ,
                              А твоят коментар във връзка с този цитат е? Т.е. кое не си спомнят хората с къса памет?

Аз ако имах Sky или NBC с удоволствие щях да я гледам там, защото имат и сериозни репортерски екипи на пистата, които издават доста неща зад кулисите. Иначе по РТЛ на Кай Ебел модните шаржове винаги са ми били забавни, но немския не ми е първи чужд език и ми е трудничко да гледам там....даже и втори не ми е Според мен Тенчев и онзи по-възрастния пълничък пич са съвсем поносима комбинация. Вече със статистика Траян и мега-анализатора Манчев и ми е трудничко да гледам и по Диема
                              Последно редактирано от ivokbg; 25-09-17, 13:15.

Коментар

А твоят коментар във връзка с този цитат е? Т.е. кое не си спомнят хората с къса памет?...
                                - ами забравили са , че по време на първия престой на Фернандо в Макларън възникна един шпионски скандал . Кой разсмърдя тогава работата и по-важното : Защо ?

...та за мен той е един двукратен шампион и нула като човек .Лично мнение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X