Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Много,ама наистина много се радвам. И за Ред Бул,и за Ферари,въпреки че нито едните са ми слабост,нито другите.Ама и за главния ми фаворит ми е кеф,и за подфаворита ми също-3-то и 4-то място,просто прекрасно. Още повече че и двата Мерцедеса са отзад. И не на последно място-кой и как и в колко общо обиколки за квалификацията е успял да извоюва мястото. Да не забравяме и разликата между Фетел и Цигането в секунди,не в стотни а близо две(сек)! И всичко идва толкова скоро след доста долния начин по който немците отказаха да продадат мотори на Ред Бил. А и Фетел си заслужи отвсякъде първото място. А имаше доста случаи в които демонстративно онзи мургавия правеше две обиколки и дочакваше края на квалификацията в бокса. А сега излиза първи,прибира се последен и те това! Наближава времето в което ще се обърне палачинката! Много ми е кеф! Не забравяйте че на старта има за мерцедес още възможни(и много вероятни) проблеми. Двата Уилямса са веднага зад тях.
    Иво (таксито) Андреев
    0988 91 80 50
    Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Аз па викам, надежда всяка оставете! Що ли? Щото Барни си знае работата, а той беше решаващ фактор. Не ли? Примерно: -Момчета, вашто се не губи, ама аз имам един такъв, ъ-ъ, фаворит, де и нема да е гот да го пращаме у трета глуха и така...
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        Аз па викам, надежда всяка оставете! Що ли? Щото Барни си знае работата, а той беше решаващ фактор. Не ли? Примерно: -Момчета, вашто се не губи, ама аз имам един такъв, ъ-ъ, фаворит, де и нема да е гот да го пращаме у трета глуха и така...

[/
        Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
        Неее,опитвааш се да дръпнеш разговора в друга посока. Няма да поддам!
        QUOTE]

ПС. Божич , ти недей ся да намесваш Барни , а чети и се кефи как идва края на Мерцедес !
        ...изводите от последната квалификация са кагегорични.
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Май забравихте предното състезание..?!! Преди него Мерцедес сменяха двигатели. Новите показаха проблеми, а Мерцедес нямат право на повече смени, ако не искат да бъдат наказани... Въпросът с класирането в квалификациите опира основно до това - до колко са спънати Мерцедесите, за да изкарат уикенда със сигурност (да имат класиране и на двата си болида). Пиша това като ферарист... В дългосрочен план интригата е, колко дълго ще продължи тази криза в Мерцедес и до колко Ферари (новият двигател за сега изглежда обещаващ...) ще се възползват от нея. Уменията на пилотите в случая са на втори план. Няма и никаква интрига относно конспирации около "тикане на пред" на определени пилоти и тимове от страна на FIA - причините са чисто технически. Дали и до колко при Ферари има съществен технически прогрес, ще се види по време на състезанието и най-вече на почетната стълбичка на края. Генерални изводи ще могат да се правят едва след няколко състезания... За днешния старт прогнозата ми за почти 100%-ва двойна победа за "Кончетата", а от Мерцедес ще се борят да са в 5-цата (поради гореизброените причини)... Уилямс също ще се борят за максимално класиране в 5-цата така, че очаквам да е интересно - гаранция в крайна сметка, няма за нищо!

Коментар

За проблеми с гумите става въпрос, ама не четете.
            Знаете два-три градуса разлика в температурата на асфалта до какво водят
            Нека да видим състезанието
            Който и да победи.
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              За проблеми с гумите става въпрос, ама не четете.
              ....
              Така каза Хамилтън . Четеме ние Ама да не се окаже като предния път , че е налягането , не температурата ? А каква е истината : след малко ше разберем.

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
              ...Май забравихте предното състезание..?!! Преди него Мерцедес сменяха двигатели. Новите показаха проблеми, а Мерцедес нямат право на повече смени, ако не искат да бъдат наказани... ....
              На Хамилтън какъв му беше проблема с двигателя , че не помня ?
              Аха ! Сетих се . Хамилтън си караше полузадремало начело на колоната , когато по едно време му звъннаха от бокса да не пита и да натисне до ламарината . Обясненията - после . В резултат : финишира с над 20 сек. преднина . С което загатна какво ще е и догодина , щото това е базата на мотора за 2016.
              Последно редактирано от Vlado_Ts; 20-09-15, 13:45.
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Малий, добре, че не контактуваме на живо! Вече можеше да сме стигнали до... !
                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                  Малий, добре, че не контактуваме на живо! Вече можеше да сме стигнали до... !
                  Цъ ! Грешиш ! Щехме да сме стигнали до те това : Пробвано нееднократно.

Ай наздраве , че сядаме !

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    Така каза Хамилтън . Четеме ние Ама да не се окаже като предния път , че е налягането , не температурата ? А каква е истината : след малко ше разберем.

На Хамилтън какъв му беше проблема с двигателя , че не помня ?
                    Аха ! Сетих се . Хамилтън си караше полузадремало начело на колоната , когато по едно време му звъннаха от бокса да не пита и да натисне до ламарината . Обясненията - после . В резултат : финишира с над 20 сек. преднина . С което загатна какво ще е и догодина , щото това е базата на мотора за 2016.
                    Тишина, тишина... Само тя ми остана след теб! (помниш ли я тази песен на Васко Кеца..?!!)

Напомням - Розберг направо отказа новия двигател миналото състезание, въпреки изчерпания ресурс на стария, който гръмна преди финала (за него стария е бил по-приемлив риск). Въпреки, че общо взето се вози цялото състезание (с новия двигател), последните обиколки Хамилтън започна рязко да губи скорост, като последните две обиколки от бокса му казваха да щади колата през 10 секунди... Този проблем в двигателя на Хамилтън го видяхме днес в пълния му блясък! Да видим другата седмица как ще се развият събитията на Сузука - една писта която също се слави с трудното загряване на гумите...?!

Взе да става интересно! Фетел би днеска очевадно - без да раздава цялата газ, контролирайки събитията през цялото време. Респект за майсторството му наистина (освен, че беше в най-добрата кола на пистата). Очаквах Кими да атакува Рикардо поне веднъж. Лично аз не съм доволен от класирането му! Определено може повече.

Коментар

..."болтче в педала" това била причината - иначе с компютърно управление...

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                        ..."болтче в педала" това била причината - иначе с компютърно управление...
                        Хамилтън:

Опитахме всичко, първо си мислехме, че е механичен проблем. После направихме всичко възможно и чрез електрониката, но вече нямаше смисъл. В крайна сметка преценихме, че е по-добре да спестим ресурс.
                        http://clubs1.bg/news/h-s-36389

Да бе! Той Хамилтън твърди и, че преди проблема е имал темпо достатъчно да спечели състезанието нищо, че Фетел, като решеше да настъпи малко колата, слагаше по 2 секунди на Рикардо за обиколка. Ще го видим "болтчето" още следващия петък, еле пък ако е студено - съвсем...

П.П. Хич не са розови прогнозите за Япония! Ако се окажат верни - пак ще се кара със "супер софт"...

http://clubs1.bg/circuit.php?rid=216
                        Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 20-09-15, 18:55.

Коментар

За Фетел, Кими и Ферари! Наздраве, Владо!
                          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                          Из "Златния телец"

Коментар

Коментарите на Розберг са много показателни:

...Още преди състезанието обаче започнаха и проблемите за Розберг. По време на загряващата си обиколка двигателят на неговата кола на няколко пъти изключи.
                            „Това бе голям шок за мен“, обясни германецът. „Колата продължаваше да изгасва и ако това ми се случеше на грида при загряващата обиколка всичко щеше да свърши и да се наложи да стартирам от бокса.
                            „Мислех си, че ще мога да атакувам Кими. След спирането в бокса колата бе чудесна, но изведнъж износването на гумите стана сериозно, при това на по-твърдите. Нещо, което не съм си представял, че може да се случи.
                            Представянето ни тук е една истинска аномалия. Най-големият ни проблем е, че не разбираме защо се случва всичко това.
                            Това че намалих изоставането си спрямо водача в класирането при пилотите не ме утешава. Ние сме разочаровани, защото колата просто не вървеше тук. Трябва да направим всичко възможно да разберем защо се случи всичко това.
                            http://clubs1.bg/news/r--36390

Вие вярвате ли, че са възможни "аномалии" във F1 и то в отбор като Мерцедес, който мачка всичко наред от доста време насам..?!! Аз не! Нещо генерално е оплескано с новия им двигател, иначе няма обяснение за 4 секунди загуба (2 секунди аванс + 2 секунди изоставане) на обиколка в сравнение със състезанието в Монца, ако и двете писти и условията на тях, да нямат нищо общо - такова време в този спорт си е цяла "вечност".

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                              .Вие вярвате ли, че са възможни "аномалии"
                              Именно! Не търсете телето, а прочетете пак предишния ми текст.
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                                Именно! Не търсете телето, а прочетете пак предишния ми текст.
                                Викаш - онзи им прееба колата на Мерцедес...?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X