Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
    Ихууууу....
    Кво да добавя, освен че Ферари обикновено притежават най-добрия пилот...
    Верно е, не всеки може да си позволи да притежава Фелипе Маса
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Днес промених тактиката с гледането след като и без друго проспах старта. Направих всичко възможно да не знам резултатите и отзивите от формулата и гледах повторението, много съм доволен.
      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
      Телефон - в профила!

Коментар

Алонсо направи хубаво състезание макар и малко късметлийско, но предвид качествата му на пилот, победата му е напълно заслужена. Браво!
        За Спиди Гонзалес, нямам думи. Извънземен! Малко не му достигна.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
          Ако не беха тея айпфони къде ми изкачаха постоянно тоя кръг беше големо меле, за Перес ме хвана мноо яд така да отърве завоя иначе на А лонсо бая му беше припарило.
          Пускай го на фулскриин и реклами не излизат.

Може да е "под вола теле",но за мен Перез си го спряха от бокса...на ферари Ако наградата наистина ще бъде мястото на Маса,няма да се нервя много.
          Имаше коментари сейфти кар-а да кара ....това посмешище(Маса),което до вчера мислех че е добър шофьор (за пилот не става),не бих му дал и палетна количка в някой склад да бута!!!И как може да е толкова нагъл-имитираше някаква борба с Бътън,а всъщност търсеше контакт,за да слезне по-бързо от колата....и не го ли е срам така да излага най-стария отбор с 60 годишна история (не че са много добре в момента) .

И сега за състезанието - за какво беше тея сейфти кар,червения флаг?Толкова много ли валеше???????Преди години имаше един дъжд в Япония,тогава ВАЛЕШЕ.И после рестарта- пак сейфти,пак 20 обиколки....да бяха дали на стюардите по един пистолет за топъл въздух,да им подсушават на принцовете.Не ме разбирайте погрешно-не искам да гледам катастрофи и инциденти с пилотите.Искам да гледам борба за всеки сантиметър от пистата,независимо от атмосферните условия.Който го е страх или не може...в бокса (има и монитори ).

Едно време формулата беше за мъже,сега е за момченца!!!!!!!!
          Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Не беше късмет представянето на ферари.Имайки впредвид положението в което се намират откъм автомобил спрямо другите отбори ,направо си бяха заложили на стратегия за дъжд още от петък.Признал съм ги за най големите стратези през годините.Подкрепени от Алонсо, в голяма степен им се получиха нещата.
            Браво на Перес ,ама и аз съм на мнение че му "дръпнаха ръчната"от бокса.
            Маса защо изобщо го коментирате Маса си е Маса,миналата година му пречеше Хамилтън тази всички около него.А той просто усеща че си е пътник.

Коментар

Не мога да ви рАзбера. Като бие някой друг - добър бил. Сега като победи пилот с определено по слаба кола -късметлия бил. Може, но късмета отива обикновено при най-добрите.
              Перес го спряха от бокса не за да бие Алонсо, а да завърши той. Психиката му не може да се сравни с тази на Алонсо. Видя се, въпреки че беше много по-бърз, борбата за първото място носи голям риск за него и отбора предпочете сигурно второ място пред несигурно първо.

Коментар

Мирко, при сухо състезание нямаше да му е там мястото. При тези условия, победата му е напълно заслужена. Не я омаловажавам изобщо. Ако се обръщаш към мен...
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Спор няма, ферари на сухо в момента нямат никакъв шанс. Ама аз затова съм му фен. Види ли и най-малката възможност, захапва кокала и не пуска.

Коментар

Не мога да ви рАзбера. Като бие някой друг - добър бил. Сега като победи пилот с определено по слаба кола -късметлия бил. Може, но късмета отива обикновено при най-добрите.
                    Перес го спряха от бокса не за да бие Алонсо, а да завърши той. Психиката му не може да се сравни с тази на Алонсо. Видя се, въпреки че беше много по-бърз, борбата за първото място носи голям риск за него и отбора предпочете сигурно второ място пред несигурно първо.
                    Разбрал си ме погрешно,или аз не съм се изразил както трябва,че ме изненадаха маалко гадно сутринта (някой си харесал новите ми Жанти барабар с гумите за АТВ-то ).
                    Не оспорвам победата на Алонсио,все пак ми е от любимите плоти и е в любимия отбор.Както писах по-горе май "търся под вола теле" , но не трябваше да пускат радиото на Перез "да си пази мястото" - това малко ми е в стил "ферари".Не че щеше да изправари Алонсо ,едно е да настигнеш някой,друго е да го минеш....особено Алонсо ...или Шумахер.Ама мноооого се дразня на това дребнотото,некадърно,смотано посмешище маса-ли е,стол ли е.
                    Най-се радвам за Кими,ако и той отиде в отбора,дето финландците са почит......ех мечти

п.п.От миналата година ми се върти идеята да се съберем в някое заведение,дето има булсат и да си гледаме и коментираме на по бира/и,но за сега си е само идея
                    Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

То аз от миналата година имам идея да отидем на формулата в Турция, но с тая криза си остава на ниво идея.

Коментар

То аз от миналата година имам идея да отидем на формулата в Турция, но с тая криза си остава на ниво идея.
                        Извън кризата има още един малък проблем - в Турция няма състезание тази година

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                          Извън кризата има още един малък проблем - в Турция няма състезание тази година
                          Ооох успокои ме, значи не е от кризата...вече ще ползвам това оправдание...

Коментар

Ооох успокои ме, значи не е от кризата...вече ще ползвам това оправдание...
                            Аааа,не се приема...има Унгария,его къде е
                            Николай Миланов

Коментар

Първоначално публикуван от nism0 Преглед на мнение
                              Аааа,не се приема...има Унгария,его къде е
                              За Унгария са ми слаби батериите, но идеята за някое заведение хич не е лоша.
                              Давайте предложения ако знаете някое.

Коментар

..... но идеята за някое заведение хич не е лоша.
                                Давайте предложения ако знаете някое.
                                Утре ще поразгледам/разпитам,за сега в София...ако ни поканят може и в други градове на страната
                                Николай Миланов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X