Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Опаляяя!
    Що ли?

http://www.f1today.net/en/news/20228...urrent-f1-grid
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Абе за Хамилтон може, ама Фетел втори...
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Минали години си мислех че по лошо няма да стане с гледането на Ф1 по българска телевизия, защото Булшитком ме дразнеха много. Да ама не, тия тъпан.ри от БулшитДиема направиха нещата по лоши, плащам 4лв от горе, режат от времето и не даваха тренировките което ме дразнеше най-много. Сега гледам за Канада се засилили да ги дават и тях тъпа.и нещастни. Отделно канала им на Булшита не е HD.
        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
          ....Отделно канала им на Булшита не е HD....
          Мдаааа. Лошо !

ПС. Ееееехххх , какви времена доживяхме ! Да се сърдим , че не гледаме HD. Те докъде ни доведе Демокрацията !

...а беше време кога по черно-белия съвеЦки "Темп" , излъчваха Първа ( и единствена) програма на БНТ и бегло съобщаваха в спортните новини , че некъде в буржоазния свят се провело поредното състезание за бързи коли . Чисто разсипничество на гориво , трудодни и техника , чрез което идеологическия враг отклонява вниманието на Пролетариата от дълбоките проблеми на загниващия капитализъм .
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Не е така, човекът си предплаща за HD, а те го цакат с SD.

Kато каза "някога"... Някога имаше един филм "Белите не могат да скачат". Сега правели втора част: "...Не могат и да карат"

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
              Мдаааа. Лошо !

ПС. Ееееехххх , какви времена доживяхме ! Да се сърдим , че не гледаме HD. Те докъде ни доведе Демокрацията !

...а беше време кога по черно-белия съвеЦки "Темп" , излъчваха Първа ( и единствена) програма на БНТ и бегло съобщаваха в спортните новини , че некъде в буржоазния свят се провело поредното състезание за бързи коли . Чисто разсипничество на гориво , трудодни и техника , чрез което идеологическия враг отклонява вниманието на Пролетариата от дълбоките проблеми на загниващия капитализъм .
              Ако много тъгуваш за едно време, можеш да си върнеш Темпа. Както предполагам, горе долу може би сме на едни години ако не съм и нагоре. Имам спомени от соца разни.....

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                Ако много тъгуваш за едно време, можеш да си върнеш Темпа. Както предполагам, горе долу може би сме на едни години ако не съм и нагоре. Имам спомени от соца разни.....
                Цъ!
                Първо , нема как да върна Темп-а . То е все едно да седна от Мерцедеса дето карам - на Жигула.
                Второ , по- дърт съм от теб .
                Трето , аз съм последният човек ( поне в този Форум) , който би тъгувал по онова време за нещо друго освен за "войнишкият".

... и четвърто , ако горният ми пост беше сериозен, нямаше да слагам емотикони . Просто се пошегувах
                Това само за протокола де .
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Бат'Владе, да не почнаха оплаквания от "кърския", бре?
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                    Бат'Владе, да не почнаха оплаквания от "кърския", бре?
                    Абе държиме още фронта .

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                      Цъ!
                      по- дърт съм от теб .
                      Е затова ако не си провел някакво "специално" проучване не можеш да си сигурен освен ако не си на 120, но както и да е.... явно си въобразих че съм ти прозвучал лигаво с моето оплакване, но не съм целял това.

Коментар

Така е! След като темата е в спама, резолтато е налице!

Коментар

Добре си е тука, Божко.
                          Иначе пък модерациЙ ще присъства.
                          Кой шъ бие в Канада?

Коментар

Очаква се добро представяне на Ферари, ама надали.

Коментар

И аз очаквам да са добре, ама за победа ще трябва да почакат, докато почнат да печелят пол позишъни.

Коментар

Бооотаас, Бооотаас, Бооотаас....
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X