Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Формула 1
Свий
X
-
От: Формула 1
Минали години си мислех че по лошо няма да стане с гледането на Ф1 по българска телевизия, защото Булшитком ме дразнеха много. Да ама не, тия тъпан.ри от БулшитДиема направиха нещата по лоши, плащам 4лв от горе, режат от времето и не даваха тренировките което ме дразнеше най-много. Сега гледам за Канада се засилили да ги дават и тях тъпа.и нещастни. Отделно канала им на Булшита не е HD.Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
-
Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение....Отделно канала им на Булшита не е HD....
ПС. Ееееехххх , какви времена доживяхме ! Да се сърдим , че не гледаме HD. Те докъде ни доведе Демокрацията !
...а беше време кога по черно-белия съвеЦки "Темп" , излъчваха Първа ( и единствена) програма на БНТ и бегло съобщаваха в спортните новини , че некъде в буржоазния свят се провело поредното състезание за бързи коли . Чисто разсипничество на гориво , трудодни и техника , чрез което идеологическия враг отклонява вниманието на Пролетариата от дълбоките проблеми на загниващия капитализъм .Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеМдаааа. Лошо !
ПС. Ееееехххх , какви времена доживяхме ! Да се сърдим , че не гледаме HD. Те докъде ни доведе Демокрацията !
...а беше време кога по черно-белия съвеЦки "Темп" , излъчваха Първа ( и единствена) програма на БНТ и бегло съобщаваха в спортните новини , че некъде в буржоазния свят се провело поредното състезание за бързи коли . Чисто разсипничество на гориво , трудодни и техника , чрез което идеологическия враг отклонява вниманието на Пролетариата от дълбоките проблеми на загниващия капитализъм .Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
-
Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнениеАко много тъгуваш за едно време, можеш да си върнеш Темпа. Както предполагам, горе долу може би сме на едни години ако не съм и нагоре. Имам спомени от соца разни.....
Първо , нема как да върна Темп-а . То е все едно да седна от Мерцедеса дето карам - на Жигула.
Второ , по- дърт съм от теб .
Трето , аз съм последният човек ( поне в този Форум) , който би тъгувал по онова време за нещо друго освен за "войнишкият".
... и четвърто , ако горният ми пост беше сериозен, нямаше да слагам емотикони . Просто се пошегувах
Това само за протокола де .Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеБат'Владе, да не почнаха оплаквания от "кърския", бре?Абе държиме още фронта .
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеЦъ!
по- дърт съм от теб .
, но както и да е.... явно си въобразих че съм ти прозвучал лигаво с моето оплакване, но не съм целял това.
Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар