Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Не мисля!Сега 10-на шасита ползват 2-3 двигателя,а има достатъчно богати автомобилни фирми,които ще излязат да си мерят произведенията.Това имах в предвит за свободния бой,да се махнат сякви условия и ограничения,просто да се види,кой ще издокара най-бързата кола с двг с вътрешно горене на асфалт!Ще се отпушат и мощни спонсори,защото ще е нещо абсолютно ново и невиждано.Кой му е кеф с турбини,кой без,кой с ванкел,абе да се види скороста на всички мозъци в лабораториите.Сегашните болиди,ако се боядисат бели,само големите спецове ще могат да ги различават и то от близо.

Коментар

Това ми звучи, все едно на мачовете да пуснат и запалянковците на терена и всеки да може да е съдия (или да бие съдията)
      Всеки спорт си има правилник. Не може да се измисли такъв, който да регламентира подобна небивалица.
      По-скоро, бих разрешил КЕРС-с и ДРС-а по цялата писта без ограничения във времето (за КЕРС).
      Също така, по още ПОНЕ комплект гуми от двата типа.
      Тогава ще се види кой е пилот, и кой само взима заплата.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Всичките тези КЕРС-ове, ДРС-и и т.н ми се струват по-скоро в ощърб на битки. Или поне мислчя че ще стане така като се доразвият още малко.
        Част от тъпите правила според мен са незареждането на болидите и най-вече замразяването на развитието на двигателите. Сега трябва да чакаме по-следващия сезон за да има евнтуално нещо по-различно.
        И другото което си мисля е, че в последно време болидите се правят за 1+1 пилот. Демек на единия да му е удобно (Фетел, Алонсо, Хамилтън), а съотборниците им до колкото могат.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
          Това ми звучи, все едно на мачовете да пуснат и запалянковците на терена и всеки да може да е съдия (или да бие съдията)
          Никой не говори за анархия!Аз искам да наблюдавам Ф1 в стил - "Пайкс пиик" !И там има ред и правила,но основното е - нека по-бързия спечели!Без ограничения по колите,никакви.Ясно е,че не може да хвърчиш по трасе на Ф1 с 2000к.с мотор,тогава ще се измислят хиляди нови неща за да станат болидите по-бързи,не всичко е много коне и по-широки сликове.Явно имаме различни представи!Гледам я тая формула,щото няма друг вид автомобилни състезания по тия твта.Иначе ми е адски безлична като модел.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
            Не, защото няма да е интересно.
            Не знам. Сега ми се струва, че мога да предвидя какво ще се случи в следващите няколко обиколки. Пък и отначало. След 5-6 тура, ако не се счупи някой, спокойно може да предвидиш финала.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              По-скоро да махнат ограниченията.
              Ако имам властта да го направя бих оставил само няколко ограничения:
              - автомобила трябва да е с определени габарити и тегло(минимални и максимални)
              - за Х км квалификация + състезание разполагаш с У литра гориво.
              Оттам нататък се оправяй както можеш.
              “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
              Walter Rohrl
              GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Не знам. Сега ми се струва, че мога да предвидя какво ще се случи в следващите няколко обиколки. Пък и отначало. След 5-6 тура, ако не се счупи някой, спокойно може да предвидиш финала.
                Да, а иначе ще знаеш победителя много преди старта. Не е като да няма примери. Когато колите са бързи и трудни, много са малко охрата които са над останалите. Когато колите са лесни за пилотиране, много повече пилоти могат да поддържат едно ниво.

Коментар

Никой нищо не каза за квалификацията. То, какво ли да кажеш?! Отново същото. Дано утре да видим един различен Маса, а защо не и Баричело...
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Дано утре да видим един различен Маса, а защо не и Баричело...
                    Ето това ме развесели .

Коментар

Маса с един добър старт, може пак да се озове където не трябва. Знае ли се...

Коментар

Мечтайте си Малкият е във върхова форма и този рекорд - 15 пола за година - го мотивира още. Пак ще ги накъса.

Коментар

Имах предвид, да се озове близо до Хамилтън.
                          А за състезанието аз виждам Фетел, ама както се чакат пороища, хич не е ясно...

Коментар

И на това състезание видяхме как се изпреварва Маса - показа ни го Бътън, а след това видяхме как се отпада при тази процедура - показа ни го Хамилтън. На тези двамата не мога да им се наситя... да ги гледам. П.С. Това не беше състезание, а театър! Писна ми от тия постановки, гледам ги вече втора година!
                            Последно редактирано от Танасе; 27-11-11, 18:38. Причина: доп. постфактум
                            Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Що ли и на мен ми замяса на театър "Ред Бул"

Коментар

Явно не само аз вярвам в теорията на конспирацията . Тази година Бътън определено ме спечели за фен. Сериозно каране направи. Жалко че Хами не можа да мине Маса преди да отпадне. Щеше да го направи в обиколката която отпадна. Аз отначало помислих, че и в Макларън правят театър заради Бътън, явно и черния мислеше така, ама те излязоха сериозни хора!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X