Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Интересен линк, четох го с удоволствие .
    Ясно е, че в отборите на Редбул и Ферари, колата се прави за първия пилот, а вторите пилоти помагат за това, но все пак?! А в Макларън не седят така нещата. Това е от единственият отбор, който взима двама качествени пилоти, които се борят един с друг. На другите два май не им стиска да го направят. Всичко или нищо! Аз обичам тия, които за в спорта за чест и слава!

Коментар

Ейййййййййй! Нема спиране това мОмче.
      Решил е да чупи всички рекорди.

Предполагам гледахте квалификацията. Чухте ли какво каза този идиот:

"Абу Даби е от богатите държави!!! и може да си го позволи." За строежа на пистата.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Гледахме я, и се стремяхме да чуваме само звука от двигателя! Не мога да повярвам, че такива същества коментират интелигентен спорт като автомобилизма.

Коментар

Не се чудете-аз му прецаках задното колело нощеска. Но отново не се получи интересно състезание. Имаше 1-2 момента които си струваха, а другото бе пълна скука. В последното състезание за сезона ще има тръпка за второто място в шампионата.
          Стана ми смешно на пресконференцията- видяхте ли с какви екипи бяха облечени пилотите на Макларън? Едни такива, които имаха подплънки на ръкавите и гърдите, за да не се гърчат рекламките по дрехите . Лош вкус!

Коментар

Е, най сетне!
            Макар че, ако Себ не беше отпаднал, много вероятно нямаше.
            Съгласен съм че в генерален план, състезанието беше монотонно и скучно.
            Тоя Тилке, ще разсипе спектакъла в Ф1 тотално.
            Много добро представяне и на Алонсо и Бътън!
            Уебър, сякаш не кара Ред Бул. Или поне не правилния Ред Бул.
            А от коментаторите съм ВБЕСЕН!
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Пилотите били известни с това че не пиели много...И "я той го изпреварил..."
              Според мен състезанието беше манипулация. Където са парите не може да я няма. Някога може и да чуем нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                Пилотите били известни с това че не пиели много...И "я той го изпреварил..."
                Ъхъ, като се сетя за Кими и ми се замайва главата . Дано да се завърне във Ф1, че аз му се кефя много .
                В Гран При на Русия дали ще пенят водка . Всяка страна с традициите си .

Коментар

Ледникът ще се върне, но няма големи шансове. Гледай какви младоци има. Ако караха във водещите отбори, какво ли щеше да се случва?

Коментар

Не знам защо ви е било скучно състезанието?!

Аз видях следното :
                    1. Къде на шега - къде полу ... , бях предложил да признаят Фетел за втори Шуми , с всички счупени рекорди и да го оставят да гледа отстрани , та да са интересни стартовете до края на сезона . Щото е ясно , че само на него като му сипят от швепса и му покарват криле За другите няма .
                    Затова стана и интересно състезание .
                    2. След финала : От първите 10 в класацията - 6 двигателя "Мерцедес" .
                    3. Докато нашите коментатори по време на гонката ни занимаваха с Менсъл , Кими , както и с разни подробности от миналата седмица , така и не разбраха , че Уебър не е слагал твърди гуми .... та бяха крайно изненадани , че той в последната обиколка влиза в бокса !
                    Намирам ги за големи симпатяги ! Особено след третата ми ракия .

Ако Ледения се завърне , според мен представянето му ще е като на Шуми , а като цяло и по-зле . Щото Шуми поне развива и болида , та не се знае догодина дали няма да има неприятни изненади за първите три тима ...
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Истината,много хора не я приемат е,че пилотските умения във Ф1,нямат най-голямата роля за успеха на даден пилот.Вижте ги добре всички,възходи и падения,състезания на технологии и стратегии.Много се комерсиализира специално Формула 1.Райконен примерно,пилот винаги в боя за победата,световен шампион,пробва се в световния рали шампионат и ...трагедия,който не знае за представянето му да потърси инфо.Там вече или си карач или стой на плейстейшъна Ф1.Трябва по-скоро да освободят свободния бой във Ф1,тъпите правила за керсове,мерсове,колко и какви гуми и т.н. трябва да изчезнат.

Коментар

Сиско , няма начин да не е комерсиална !
                        След като отборите годишно харчат бюджет колкото на наш`та държава , то няма как да очакваме само бръмчене и пушек за сеир на зрителите Освен това Ф1 е мястото където се създават и изпробват нови системи в автомобилизма - както в чисто техническо отношение , така и в аспекта н а безопасност . Тези системи след това се влагат ( е не всичко де ) и в масовото производство . Затова и концерните влагат толкова средства . Това демек си е една действаща и практична лаборатория . Абе нещо подобно на нашата БАН , дет се вика . Прави са от Ферари , които първи скочиха срещу орязването на бюджета .

По отношение на "свободните боеве" : Свободен бой при 300 км/ч. си е доста страховито . Едва ли ако се допусне ще е за хора със слаби нерви Вярно , че на Индикар , примерно можеш да се наситиш на смачкани тенекии , ама там се въртят в кръг по пистата и не е баш като тука . .. Колкото и здрав кош да правят и да издържа на краш -тестовете , самите пилоти не биха били очаровани да седнат в торпила като знаят че ще следва яко мелле . Хамилтън и Маса в последните кръгове са бледо изключение
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

По-скоро да махнат ограниченията. Това може, онова не може...Който, както иска да развива колата. Двигател и гуми по желание. Мощност и тегло - както решиш. Да се стартира както едно време. Изстрел със стартер, търчиш, палиш и заминаваш.
                          А какви са тия ограничения във финансирането?! F1 не е за бедняци!
                          Не ви ли се гледа такова състезание?

Коментар

Щеше да види той победа, но се класира много по-напред, Маса не можа да го достигне...
                            Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

За мен най-големия е Aертон Сена

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                                По-скоро да махнат ограниченията. Това може, онова не може...Който, както иска да развива колата. Двигател и гуми по желание. Мощност и тегло - както решиш. Да се стартира както едно време. Изстрел със стартер, търчиш, палиш и заминаваш.
                                А какви са тия ограничения във финансирането?! F1 не е за бедняци!
                                Не ви ли се гледа такова състезание?
                                Не, защото няма да е интересно. Няма да има никакви битки по пистата и болидите ще са с огромни разлики в скоростта един от друг!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X