Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Хил номер две. Дали има основания е друг въпрос. Поне да беше показал нещо в тоя сезон.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Гледах го доста пъти. Ако не се беше подвоумил и отпуснал леко газта (както и сам си призна), щеше да мине преди него. Както и да е, наказанието му си е заслужено. Именно заради това подвоумяване Алонсо ревна, че е умишлено.
      Не му прави чест постоянно да се оплаква. Кара като Бътън, ама Бътън поне не реве.
      Така е,ама си беше долно и гадно,но има и такива моменти.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Хил номер две. Дали има основания е друг въпрос. Поне да беше показал нещо в тоя сезон.
        Абсолютно!
        И въобще, Ферари откакто си отиде Рос Браун не блестят със стратегии.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнение
          Така е,ама си беше долно и гадно,но има и такива моменти.
          Наистина не вярвам , да го е направил умишлено, въпреки че от него може да се очаква. Просто много правилца се натрупаха и пилотите наистина се нашашкват за какво по-напред да мислят. Първа сейфтикар линия, втора сейфтикар линия, някакви задължителни времена зад него... Мисля, че рейс контрола прекалено много се намесва.
          Прав е Шумахер, дето иска по-ясни правила.

Коментар

Поредна грешка на ферари. Трябваше поне едната кола да остане и да пробва да натрупа преднина след, като се прибере колата за сигурност. Вярно че бяха с меките гуми...ама какво, най-много да беше станало същото.
            Колкото и да не ми е приятен Хамилтън, естественно че не го направи нарочно. То и Алонсо много добре знае, но защо да не пробва.Все пак още се бори за титлата, а Х. е първи, засега. За Бътън много се дразня, че го подценявате.При сегашните правила, тъй като той е един от пилотите, които най-много си запазва гумите, ако не го спираха от бокса, почти всеки път може да изпреварва в края Х. Пък и знаем ли, дали карат с една и съща кола?

Коментар

Харесвам Хамилтон,а много мразя Алонсо.

Коментар

От цялата ситуация след катастрофата май пострада най-много Алонсо и след това не можа да навакса.Макар,че за пореден път се издънва в края на състезание и бе изпреварен точно преди финала.
                А относно Шумахер,не можах да схвана "творческите планове на отбора" относно стратегията с гумите му.То не бяха боксове,то не бе чудо.
                Гледката на пистата от въздуха по време на състезанието обаче бяха страхотни!

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                  ...ако не го спираха от бокса...
                  Айдее, и на тоя някой му виновен. Ми да си е търсил отбор, дето да не го спират бре.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ти защо мислиш, че му дреме? Все пак му плащат. А и той си дебне...на второ място. Знаеш как кара Хамилтън под напрежение.

Коментар

се .За Бътън много се дразня, че го подценявате...
                      Никак не го подценявам. Просто е по-пасивен. Изчаква да се отвори някаква възможност да изпревари, но не се опитва да си я създаде сам.
                      Малко повечко агресивност, не би му навредила. Може да си кара зад някого цяло състезание. За гумите съм съгласен, но понякога си струва и да се рискува.
                      Колкото до колите и йерархиите, това не е Ферари. А и Макларън, какъв интерес имат, да ангажират световен шампион да играе втора свирка със всичките пари , дето му плащат.
                      Мисля, че Бътън все още не е напълно в час с настройките на колата. Просто не може да си я нагласи на стила и на конкретната писта, но все пак отскоро я кара. Ще се оправи.
                      Ферари обаче, наскоро поднови договора на Маса с клаузата, да играе втора цигулка на Алонсо.
                      Според мен, много грешен навик имат да убиват хъса на вторите пилоти.
                      А и там вече наистина не съм сигурен, дали колите са еднакви.
                      Жалко за Маса! Има потенциал.

Коментар

Ти защо мислиш, че му дреме? Все пак му плащат. А и той си дебне...на второ място. Знаеш как кара Хамилтън под напрежение.
                        Караше... Това му е май едва 4-ти сезон във формулата, ако не греша. От 4 сезона само миналия нямаше шанс за титла. Да видим какво ще стане тая година.

...спомни си и как караше Бътън като дойде. Все пак опита не може да бъде заместен дори и с всичкия талант на света. Таланта го имат и двамата. Другото - кой колкото. Честно казано макар да недолюбвах Бътън преди време, не мога да си изкривя душата че се оказах не-прав. Дано не си остане само с миналогодишните изяви.

За парите - мисля си, че ако си се хванал на хорото само заради парите, не ще стигнеш далеч. Парите са си пари, но хората гледат формулата заради това, което се случва на пистата, а не заради това, което пише на чековете на пилотите.

Коментар

Но им плащат и то добре.А и си заслужават всеки един лев.Спортът им е уникално труден, да не кажа най, всички(е хайде почти всички) са много талантливи. Има значение и в какъв отбор започваш в Ф1.Бътън доста време кара в посредствени отбори.От неговата позиция много талантливи пилоти неуспяха да станат шампиони(напр. Френцен и др.). Затова винаги ми е бил симпатичен, без да ми е любим пилот.А пък ние феновете сме за това, да се забавляваме и със споровете дори.

Коментар

Първоначално публикуван от cvetizar Преглед на мнение
                            ...А относно Шумахер,не можах да схвана "творческите планове на отбора" относно стратегията с гумите му.То не бяха боксове,то не бе чудо.
                            Гледката на пистата от въздуха по време на състезанието обаче бяха страхотни!
                            Този сезон хората не могат да тренират, не могат да си правят тестове, да си записват телеметрията... там е цялата работа, тази писта с тези температури, с тези гуми в дълга серия от обиколки.... от началото се видя, че отпадна и си заизграждаха колата. Това може да го направи само НАЙ-ГОЛЕМИЯТ. /Не, не е мистър "победа на всяка цена" Рос Браун му е името/.

Но им плащат и то добре.А и си заслужават всеки един лев.Спортът им е уникално труден, да не кажа най, всички(е хайде почти всички) са много талантливи. Има значение и в какъв отбор започваш в Ф1.Бътън доста време кара в посредствени отбори.От неговата позиция много талантливи пилоти неуспяха да станат шампиони(напр. Френцен и др.). Затова винаги ми е бил симпатичен, без да ми е любим пилот.А пък ние феновете сме за това, да се забавляваме и със споровете дори.
                            За парите в един момент вече не те интересуват, затова си и наемат мениджъри, които да се грижат за тези неща, за него важното е, че могат да си позволят всичко!
                            Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Според мен постъпката на Хамилтън си беше на 100% умишлена, а наказанието му тенденциозно.
                              Колкото до парите съм съгласен с Танас.

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                                Този сезон хората не могат да тренират, не могат да си правят тестове, да си записват телеметрията... там е цялата работа, тази писта с тези температури, с тези гуми в дълга серия от обиколки.... от началото се видя, че отпадна и си заизграждаха колата. Това може да го направи само НАЙ-ГОЛЕМИЯТ. /Не, не е мистър "победа на всяка цена" Рос Браун му е името/.

За това не се бях замислял,но има логика да е така.Съгласен съм с теб.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X