Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

И безплатно не го отразявах
    Яд ме е само че стария не може да гледа, а на вилата нямам нет.
    И той не пропуска иначе.
    А стрийм през оператора ти похарчва байтовете за нула време и после цял месец преглъщаш.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Айде наще! Бътън на подиума!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Тук с по-добро качество
        http://livestream-tv.net/skysportf1.html

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
          Айде наще! Бътън на подиума!
          хахаха... беше ясно, че класацията и тази година ще почне от 3-то място... преди време (ерата на лимонадите) почваше поне от 2-рото... преди това, не се брои и ерата на Шумахер...

Коментар

Мдам.
            Затова пък ерите на Шуми и твоя любимец бяха в пъти по-скучни.
            Щото се знаеше победителя от доминиращия тим, независимо от кой ще вземе пол позишън.
            Втория биваше винаги прецакван.
            Мен ме устройва така.
            Състезанието се получи необичайно динамично и интересно зад кракените.
            Доволен съм и от Ферари, макар малко да ме сърби г@за.
            Предпочитам Уилямс да са втори, освен ако не е Кими.

Коментар

И сега е същото. Нико е прекалено мекичък и послушничък. Баща му беше по-остър.

Коментар

Сега са равнопоставени.
                Просто Нико не е на нивото на Хам, когато е над душевните си терзания.
                И никога не е бил, особено в близките двубои.
                Че е бърз, не отричам.
                Но когато трябва агресия се изнервя и прави грешки.
                Или не успява и после мрънка.

Както виждаш, нито веднъж не са ги пускали с различни стратегии, освен при форсмажорни обстоятелства.
                Важи единствено правилото, първия да влиза в бокса пръв, когато реши.

Относно радиото за пестене на гориво, Нико винаги харчи малко повече от Хам, дори когато е първи.

От двамата, Люис по-добре третира гумите и когато е пръв, на Нико му идва изнанагорно.

Коментар

Няма да гледам вече дори репортажите за ф1,докато не върнат атмосферните оси! Тези "охлюви" ми звучат като видео игра! Кой е победител всъщност...
                  мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Хамилтън пред Розберг и Фетел.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                      Мдам.
                      Затова пък ерите на Шуми и твоя любимец бяха в пъти по-скучни.
                      Щото се знаеше победителя от доминиращия тим, независимо от кой ще вземе пол позишън.
                      Втория биваше винаги прецакван.
                      Мен ме устройва така.
                      Състезанието се получи необичайно динамично и интересно зад кракените.
                      Доволен съм и от Ферари, макар малко да ме сърби г@за.
                      Предпочитам Уилямс да са втори, освен ако не е Кими.
                      Абе,естествено че като побеждава твоя фаворит не е скучно.За това на мен ми беше интересна ерата на Шуми.И правилата позволяваха различни стратегии освен с гуми и с гориво и т.н.,и не винаги най-бързата кола побеждаваше.Та според мен сега си е по-скучно от всякога.

Коментар

Тогава беше малка разликата между тимовете, между болидите като представяне.
                        Затова не можеха да си позволят да дават равни шансове на двамата пилоти.
                        Аз това го разбирам.
                        Технологиите много напреднаха и се искат едни големи пари, за да си в крак.
                        Освен това се иска и силна отборна организация.
                        Радвам се че Ферари успявеат да влязат в крак, но беше много болезнено за тях, докато не направят нужните промени.
                        Мерцедес са работили най-добре и в рамките на интерпретирането на правилата, са се справили отлично и тази година.
                        Надявам се по-късно през сезона да се намесят и Ферари и Уилямс.
                        Уилямс имат бърз болид , но слабо организиран стратегически тим
                        И са загубили от шампионската жилка.
                        Дано наваксат.

Те и сега правилата позволяват различни стратегии за гумите и горивото, стига да ползваш и двата типа гуми и да си в рамките с горивото.

За информация, фен съм на Хамилтън, но съм фен по сърце на Макларън и ми е неприятно да ги виждам в това състояние.
                        Но ще се оправят и те.
                        Иска време.
                        За един сезон, не се скача на върха.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          Мерцедес са работили най-добре и в рамките на интерпретирането на правилата, са се справили отлично и тази година.
                          ...и аз преди това казвах, ама за лимонадите а вие - ууууу да си правят отделно състезание... за Мерцовете, сега да кажем ли подобно нещо?!
                          ама вие пак не, ще кажете, сега било различно, щото не подтискали 2-я...
                          само разлика в дизайна, джентълмени - рекламната кола на единия черна, на другия - бяла, шапките също...
                          От 2017 ли ще са последно, по-новите от "новите" правила? С по-малкото "по-малки" ограничения?
                          ... и жалко, че Алонсо го нямаше - дано се появи - не съм му фен, но липсваше!

Коментар

Под стратегия с горивото имах предвид,че тогава имаше зареждане,можеш да тръгнеш по-лек,по-тежък,да съчетаеш това с гумите.Не помня коя година беше показателното в това отношение състезание в Унгария,когато Шуми разпори Хакинен с 4 бокса а Мика ако не бъркам беше с 2.Редовно чета тук,рядко пиша,но те поздравявам за познанията ти по темата.Жив и здрав Това беше към TigerHunter.

Коментар

За презарежданията съм съгласен.
                              Имаше и повече загадка в състезанията.

Към колегата ivied:

Никога не съм ревал затова, че РБ бяха бързи и доминираха.
                              Просто ме отблъсква (тогава и сега), арогантността им.
                              Ако ФИА се намеси на няколко пъти в техен ущърб, е защото точно поради арогантността си , си позволяваха своеволия отвъд ръба на техническия, да не говорим въобще за спортния регламент.
                              То не бяха дяволии с карти на двигателите, то не бяха гъвкави крила и носове, то не бяха оправдания от типа , като не можем топло, ще обдухваме студено по съображения за надеждност и безопасност...

Както и да е ...

Коментар

Политика да го е...Оная година Мерцедес казаха,че ако не спечелят титлата(предвид бюджета и претенциите си) ще се оттеглят,и ей на спечелиха я...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X