Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Никой нищо не казва...
    Евгени, ще ин ги биеме ли, бре?
    Да вземеш пак да ми се обадиш преди старта ли...
    Ама да познаеш пак...
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Харесвам тази писта и се надявам утре да стане хубаво състезание.

Фетел първи, до него Хамилтън, но черния запази един комплект супер меки гуми. Дано утре да вземе старта. Ако успее и Фетел стане втори, ще му се вгорчи живота. Интересно е и на втора редица с Бътън и Маса...особено Маса, които традиционно тръгва здраво. Мисля си че Фетел ще излезе трети след първият завой.

Коментар

Започнахте да подценявате Фетел, но като чух как се дереше от радост по радиото за полпозишъна... много се е нахъсал дребният. Отнесе много критики и мисля, че има здрав мотив за добро представяне.

Коментар

В момента Макларън-а е най-добрата кола.
          Фетел си спечели пол-позишъна с каране...най-заслуженият му тази година...
          Маса за първи път пред Алонсо. Хунгароринг е специална писта за него, въпреки че съм фен на Алонсо, радвам се за Маса.

Коментар

Мирко, според мен Ред Бул все още имат лека преднина. Мъчат ги постоянните проблеми с КЕРС, но като аеродинамика са номер едно. А пък, ако караха и с мотор на Мерцедес, хептен нямаше да имат стигане. Макларън, действително подобриха колата. Според мен, сега са една идейка по-напред от Ферари, чийто проблем е най-вече с гумите (температура, механичен грип). Иначе, като аеродинамична ефективност, мисля че Ферари и Малкарън са почти на едно ниво.
            Фетел я чувства добре тая кола и гумите още от началото. Противниците му са принудени да се борят с него с по-калпави коли, но с повече опит.
            Алонсо прави добри стартове, та правилно се надява маковете да успеят да спрат Фетел в първия завой. Проблемът е , че Бътън, който не е феноменален на старта е от чистата страна а Хамилтън, от мръсната.
            И въпреки всичко мисля, че Макларън и Ферари утре няма да му позволят да се качи на подиума.
            Или поне се надявам.
            Дори и да излезе пръв от първия завой, не мисля че ще може да се откъсне, както правеше преди.

ПП:Хахахаааа!
            Голям коментар прочетох във формула 1 бг, още се хиля.

"На Маса, още преди да са изгаснали светофарите, ще му кажат: Fernando is faster, tnan you"
            Последно редактирано от TigerHunter; 30-07-11, 19:32.

Коментар

Ауу, все повече такива състезания =))).

Голямо шоу. Бътън направи много добро и разумно каране и имаше перфектна /стандартна/ стратегия. Стабилен тип, дума да не става. Направи и кеф за публиката заедно с Хамилтън, когато си направиха няколко изпреварвания един срещу друг. Безгрешен, за разлика от всички останали с претенции. Получава отново потупване по рамото от мен! Фетел направи доста грешки, за негово щастие и съперниците не му отстъпваха по този показател. В крайна сметка трябва да се радва и на второто място. Аз бих се радвал. Алонсо направи състезание като Фетел. Ауу дойдохме си на думата с черния Хами. Перфектна първа половина на състезанието! Класи над останалите на пистата. Дойде време за смяна на гуми. Той нали беше скътал едни супер меки и си ги тури, за разлика от всички останали които сложиха меки. Бог ми е свидетел, нещо в мене трепна. Казах му да не прави така. Просто трябваше да изкопира стратегията на съперниците си, за да няма изненади. Без да предприема излишни рискове като да реди най-бързи обиколки с супермеките, той щеше да контролира състезанието с по твърдите смеси. Моите думи ще са му като обица на черното ухо! Ии после направи грешка, завъртя се, прецака се много стабилно. После туп в бокса за интермедия. Пак нещо ми трепна. Ей викам си тия са...Туп и наказание. Е поне в трафика изпревари Уебър. Ако някой има връзки с Макларън, може да ми удари едно рамо. Да им редя стратегията. Не пуша, пия само с повод и съм много умен!
              Ейй а как ме е яд за Хайфелд. Направи няколко много нелепи отпадания. Почувствах се все едно аз отпаднах. А как само нещо гръмна в колата му. Хихи, поне отпадна красиво както и миналият път.
              А най-яко е в Макларън. Двама световни шампиони с коренно различен стил на каране и хич не ги интересува кой е първи и кой е втори. Винаги има каране при тях, а не както при говедата и Ферари, където много се раздават в бокса!

Хехе.

Коментар

Страхотно състезание!
                Браво на Бътън, кефя се на пилотирането му на дъжд, както винаги перфектна работа с гумите.
                Не заслужава да е втори пилот, според мен.
                Останалите лидери, мнооого нестабилни.
                Сами са си виновни за класирането си.
                Както казах и вчера, в състезателно темпо Макларън-а е чувствително по-добър.
                След него почти равни са Редбулите и Ферари.

Коментар

За мен пък беше интересен инцидентът с Хайдфелд. С това обдухване - а то си е живо обгаряне - беше въпрос на време някой да пламне. Набутаха ауспусите на кучето в... колибката
                  И стюардите бяха уникални, как не пострада някой беше чудо

Коментар

Хамилтън прекара състезанието в бокса. Алонсо, сякаш караше моторна косачка а не Ф1, толкоз често обикаляше из тревните площи а Фетел се насметел.
                    Интересно състезание. Браво на Бътън! Кефи ме последният бял англичанин.
                    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Перфектно състезание за Бътън и заслужена победа! Мисля, че дори и да не беше се насмел Хамилтън, Бътън пак беше много вероятно да го победи. Надявах се, Ферари да помогнат да не позволим на Фетел още един подиум, но още не са толкова бързи на хладен асфалт. Това, комбинирано с бъркотиите на Хамилтън...
                      Иначе Алонсо направи каквото можа, момчето.
                      При сухо състезание, малкия щеше да е максимум четвърти, но такава е реалността.
                      Дано да се справим за Спа и Монца!

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                        За мен пък беше интересен инцидентът с Хайдфелд. С това обдухване - а то си е живо обгаряне - беше въпрос на време някой да пламне. Набутаха ауспусите на кучето в... колибката
                        И стюардите бяха уникални, как не пострада някой беше чудо

Ако го свалят ще го кача пак.

http://www.youtube.com/watch?v=_C5xMZLqWmQ Това е клипа, ама защо не може да се качи във форума не знам.
                        Последно редактирано от Паджеровод; 31-07-11, 19:35.

Коментар

Претенциозници! Такива състезания искам да гледам!
                          Адмирации за куик ник /днес разбрах защо му викат така/ за 3 секунди се разкачи и изскочи.
                          За Хамилтън и Кобаяши и двамата опитаха с нестандартна тактика да изкарат всичко от състезанието, днес загубих за съжаление.
                          За Алонсо и Маса, караха отвъд възможностите на автомобилите.
                          За Бътън и Фетел, шампионско каране.

ПП Забравих за коментаторите, те гледаха друго състезание. Съжалявам, че кабеларката няма ртл.
                          Последно редактирано от Танасе; 31-07-11, 20:00.
                          Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Точно!!!

Коментар

Ясно се вижда, че имаше и експлозия при пръскането с пожарогасителите, единият чирак взе да куца.
                              А после взеха да теглят колата в посока обратно на изхода от питлейна и излизащите оттам се озориха при разминаването. Трябваше поне да го затворят (питлейна) докато я изтеглят, защото пилотите видяха, че има жълти флагове и се втурнаха да влизат в бокса. Абе имаше късметлии. И там, както и при разминаването с този комбайнер Хамилтън, който реши да обръща насред пистата като комбайнер насред нивата. Еволюцията за някои е спряла малко след джунглата
                              Състезанието беше яко за нас, зрителите, няма спор

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                                Никой нищо не казва...
                                Евгени, ще ин ги биеме ли, бре?
                                Да вземеш пак да ми се обадиш преди старта ли...
                                Ама да познаеш пак...
                                Приеми, че съм ти се обадил... Де да бях прочел...
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X