Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    Четох го и аз снощи и ми се струва много интересно. Няма да се влачат в колона обиколки наред зад някой по-инат
    Обаче на много писти няма как да стане - например Монако...
    Аз пък мисля че ще настане хаос.Представи си че трябва освен всичко друго да помниш и кога ти е свършил лимита за маневри!
    А и на изхода ако се срещнат ще се помелят.
    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Ами сега им отпада мисленето за горивото, ще мислят шорткътите, освен това са в постоянна връзка с бокса, виждаш спортните шефове са с по 3 радиостанции

За излизането - същото като от бокса.

Коментар

Аз много харесвам Шумахер стила му на каране

Коментар

Първоначално публикуван от darinnn Преглед на мнение
          Ето една интерестна, но според мен неусъщесвима идея, за преки пътища във Формула 1
          http://sportal.bg/news.php?id=218244
          Идеята никак не е лоша! Хич не е изкуфял стареца Бърни - ами си е много в час! Що някой друг не направи Формула 1, това което е?! Или друга Формула?! Ама не като американските де... Хайде де, до кога ще чакаме март?! Що не пуснат стартовете още от началото на годината? Ами то и ние май ще "кандидатстваме"? Егати думата!!! Или как беше... "Видяла жабата, че подковават коня и тя...вдигнала крак..." ))

Коментар

На първите за годината тестове на Рикардо Тормо във Валенсия,"стареца" Шумахер дава по-добро време от младия Нико Розберг ......хмм това все още нищо не показва ,но все пак едно е ясно ,Шуми съвсем не е забравил къде е педала на газта и крака му е все така тежък
            "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
            MG Racing Team

Коментар

Oбикновенно по време на тестовете пилотите на един отбор изпозват различни стратегии, различни гуми, гориво пълен празен, една бърза или серия от обиколки, тъй като времето е строго лимитирано за тестовете, и това че Шуми е по-бърз от Нико нищо не означава, освем че ще е втрора цигулка и ще цикли за "звездата". Надявам се първите няколко старта на Шуми все още да му е трудно да влезне в ритъм и това да даде шанс на Розберг да не се превърне във втори Барикело, което ще е жалко защото наистина има потенциал.
              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

На Алонсо май му допада Ферарито,поне от днешните тестове.http://formula1.sportal.bg/news.php?id=8816,ама и Шуми май ни изненада.

Коментар

А вижте и Маса. Още по-нахъсан!
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Честно да си кажа,никога не съм очаквал първия старт за сезона с такова нетърпение и любопитство.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                      Честно да си кажа,никога не съм очаквал първия старт за сезона с такова нетърпение и любопитство.

Кой каза, че стареца бил изкуфял?

Прави различни стратегии и тактики да ни привлече пред екраните и по пистите, какво повеке искаме?
                      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

+1

Алонсо е крайно амбициран да бие Шумахер и то сега с Ферари ,същия хъс споделя и Хамилтън ,който още докато е в по-малките категории казва ,че се надява някога когато е във Формула 1 да може да се състезава с Шуми .....а че Нико ще бъде втора цигулка в отбора за мен е повече от ясно ,то вече се почна със смяната на номерата между двамата,като Михаел взе №3 ,който беше определен за Нико в началото
                        "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                        MG Racing Team

Коментар

Прав си.И аз горя от любопитство.Нещата с план или без , но се подредиха интересно.
                          Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

gena
                            И аз така. Единствено факта, че някой големи производители се оттеглиха е разочароващ, но дано в скоро време и това да се оправи
                            Колкото до пилоти, не мисля че има пилот, който не е нахъсан за победата

Коментар

Първоначално публикуван от darinnn Преглед на мнение
                              Колкото до пилоти, не мисля че има пилот, който не е нахъсан за победата
                              Има си хас!
                              Колкото и да говорят пилотите в множествено число на интервютата (ние успяхме, ние направихме...) това си е уан мен шоу Един е световният шампион и всичко е негово.
                              Защо иначе и седемкратни шампиони ще сънуват осма титла?! В никой друг спорт няма такава мотивация!
                              И аз нямам търпение...

Коментар

+1 Кими Райконен
                                В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X