Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Ами Сашо, на човека му писна да го пуска напред. Идентична ситуация като миналата година между Уебър и Фетел.
    Следователно на Бътън ще му изкарат през носа това своеволие.
    А на Хамилтън назад ли е, са си му лабави нервите, виж как левашки нацепи Уебър по-рано.
    Днес е деня на вторите пилоти. И Маса ми изглежда по-бърз от Алонсо.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Е верно, че Хамилтън е големо говедо, ама и Бътън е не по-малко от него в случая!
      И има наглостта да пита, какво прави тоя!
      Краят на още едно ПР, псевдо идилично приятелство между съотборници.
      Немам думи!
      А пък и говедата "коментатори", казват, че Бътън "бе ударен от Хамилтън"...
      Наистина няма думи...

А каквотрябва да прави Хамилтън за да не е говедо . Да кара 65 обиколки след Уебър или Бътън.Факт е че се бори и ни вдига адреналина пред телевизорите. Сега ще видиш скуката ако рестартират състезанието. Фетел си кара Алонсо си го дебне а Маса просто си кара

Коментар

Първоначално публикуван от iancho75 Преглед на мнение
        А каквотрябва да прави Хамилтън за да не е говедо . Да кара 65 обиколки след Уебър или Бътън.Факт е че се бори и ни вдига адреналина пред телевизорите. Сега ще видиш скуката ако рестартират състезанието. Фетел си кара Алонсо си го дебне а Маса просто си кара
        Явно не си ме разбрал. Фен съм на Макларън и Хамилтън. Докосването с Уебър си беше чиста проба състезателен инцидент, но к...нския номер на Бътън по средата на правата... Да беше преди завоя, да го разбера, че си заема траекторията за влизане. Кофти номер. Почти като затварянето на Шумахер срещу Барикело.
        Мирко, ако Маса спечели, аз като фен на Макларън ще съм най-щастливия човек на света.
        А ако спечели Кобаяши, ще се натряскам до козирката от кеф.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
          Аз съм фен на Макларън, но и Ферари да спечелят, ще се радвам. Ако малкия се откъсне още...
          Да бе да, да-да-ама не... Бой до дупка, пък да видим, "лапе" ли бил, "лигльо" ли?! Никой не казва, че и колата не я бива... Естествено: и най-доброто съчетание : автомобил, пилот и... екип. Е, и сега видяхме защо Уебър не е за шампион. 2-рия фал на Хамилтън беше по вина на Бътън и според мен... Ама 1-т, 2-ти... и като нямаш ден... Дали свърши безоблачното партньорство в Макларън?!
          Последно редактирано от ivied; 12-06-11, 20:27. Причина: партньорството в Макларън

Коментар

E немах впредвид чак толкова дъжд!!
            А за Хамилтън - ами да беше само този случай с мед да го намажеш! Ама то вече му е втора природа! Макар, че в този случай Бътън също има вина, но той си пазеше позицията! Предните гуми на Хамилтън не бяха минали по-напред от задните на Бътън!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

Е, да. Хамилтън стана противен на много, особено от противниците на Макларън, но за мен си остава един от най-добрите в момента. И като бъдещи шампионати, въобще не го отписвам. Аз искам да гледам такива като него на пистата.

Коментар

На това сиво време очаквах с нетърпение състезанието. Оказа се, че и състезание няма. Да не говорим за коментаторите. Що за дикция, що за интонация. Другият явно гони Гинес рекорд за брой думи в секунда. Двамата пък си правят състезание по глупотия. Потърсих някаква връзка с TV7, но сайта им не работи. Те пък решиха да си изпълнят месечния план за реклами. Абе, пълно щастие! И сега, докато пиша, продължават да ми надуват главата, та спирам звука. Щрак!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                  На това сиво време очаквах с нетърпение състезанието. Оказа се, че и състезание няма. Да не говорим за коментаторите. Що за дикция, що за интонация. Другият явно гони Гинес рекорд за брой думи в секунда. Двамата пък си правят състезание по глупотия. Потърсих някаква връзка с TV7, но сайта им не работи. Те пък решиха да си изпълнят месечния план за реклами. Абе, пълно щастие! И сега, докато пиша, продължават да ми надуват главата, та спирам звука. Щрак!
                  Ей, тия не спряха да ръсат всякакви простотии със скороста на глупоста... Някаква петиция ли, кво?! Да се махнат тия и да се върне Иван Тенчев.

Коментар

100% съгласен с вас! Иван Тенчев и оня, дето коментираше преди него.
                    Над 10 години съм гледал Ф1 в Италия , и там коментаторите са на над 10 нива над нашите.
                    Ейййй, не спряха да ръсят глупости тия!

Тоя, който "няма ден" в Макларън по цяла година е Бътън!!!
                    Защо пък един път не успя да е по-бърз от негъра. Ревльо! И това е световен шампион, от тия "измислените"...
                    Кобаяши искам аз, на неговото място!
                    Последно редактирано от TigerHunter; 12-06-11, 20:44.

Коментар

На ви един дъжд

Коментар

Да бе...

Коментар

Нали имаше определено време за завършване на състезанието? Май отдавна е просрочено.
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                            Нали имаше определено време за завършване на състезанието? Май отдавна е просрочено.
                            Времето е спряно.
                            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Остава вече и да се здрачи и ГП на Канада ще приключи безславно...
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Няма да се смрачи .
                                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X