Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Че за какво гледаме състезанията, ако не очакваме изненада. Според мен си е добре така.

Коментар

Ще пострадат квалификациите. В смисъл колите ще са със секунда-две по-бавни, но не е болка за умиране. И без това се усеща само на часовника.

Коментар

Знам ли... То пък, какво им е интересното на квалификациите така. Буловете вадят, сякаш зайче от ръкава половин секунда в Q3, а после в състезанието ги притискат Ферари и Макларън... Поне да се види тези подобрения, които въвеждат преди всеки кръг колко реално важат, а не само в квалификация или състезание...
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Формула 1. Върхът на технологиите! Мисля си, дали не трябва да е разрешено всичко?! Поне да видим докъде ще стигнат...
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Отново нищо ново!
            Сега още по-нищо. Докога? И Ферари с Шумахер не бяха...

Коментар

До утре. В състезанието лимонадите няма да са толкова силни.

Коментар

Това си Алонсовото състезание, само да не прегори... Макларън на подиум (поне с единия)!

П.П. Малииии, после колко е интересно да четеш.....
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Хм... А колко комплекта меки гуми изразходва Алонсо, и ще му стигнат ли за поне два стинта в състезанието? Ферари берат ядове с твърдите, както и Макларън явно на тая писта... Щото два стинта с твърдите е равносилно на + 1 обиколка...

Коментар

Туй ще е състезанието на черният Хами . Дано не са го пречупили и да си кара както предните 2 състезания .

Коментар

Ми скучна работа. Другият път ще заспа, ако ми попее двигател от Ф1.
                      Имах повече очаквания за това състезание, ама не се получи. Финишираха всички, което говори много за битките и изпреварванията. Добре че е ДРС че все пак имаше тук там няколко.

Фетел отново без грижи си взе своето. Алонсо хубаво кара, но не и запомнящо се. Уебър нищо не направи. Добре че поне след награждаването не взе да говори глупости за изостаналите пилоти. Ми просто ти си дърво брат. И да си махаш ръката, ако ще и двете, ти си куц кон. Много жалко че нямаше пилоти около Хамилтън, щеше да стане интересно и нямаше да завършат всичките, но какво пък, и такива състезания трябва да има - "карай по-бавно, защото ще ти прегреят гумите''...''не мога да си го позволя'' Ей това е отговор на шампион ).

Но имам много добро усещане за другите състезания.

Коментар

Алонсо, направи много впечатляващо изпреварване на Уебър.
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Състезанието определено беше най-скучното от началото на сезона. Алонсо направи добро състезание, ама толкова си можеше срещу Ред Бул (истинския имам предвид). Макларън, слабо изпълнение. Много слабо.
                          Аз противно на мнението на колегата по-горе, нямам добри очаквания за следвашото, поне що се касае до Макларън.
                          И негъра не е оптимист.
                          Жалко, че няма кой да спре малкия! След време, ще го изкарат "голям шампион", като Алонсо с Рено. Като Вилньов, Хил, Бътън... Взе да ми доскучава ситуацията.
                          Отново: Жалко!

ПП: А лакомията на дребния чичо Скруч за пари и реклама, извади от календара валидни писти с легендарна история и традиции, за да влязат такива пародии, като Валенсия.
                          Тъжно!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение

ПП: А лакомията на дребния чичо Скруч за пари и реклама, извади от календара валидни писти с легендарна история и традиции, за да влязат такива пародии, като Валенсия.
                            Тъжно!
                            Ауу като заговори за писти. В събота по Евроспорт засякох едно състезание за суперкупата Порше. Караше се на 25 километровото трасе на Нюрбургринг. 6 обиколки. Едно време и във Ф1 се е карало това трасе. Уникална работа. Спускания, изкачвания, завои с обратен наклон, някой с много сериозен такъв, мантинелите много близко, пистата тясна. И беше на дъжд. Ясно е че такова трасе няма как да намери място в съвременната Ф1, но бих се зарадвал да видя нещо подобно.

Иначе на мен не ми харесва, че Мерцедес и Рено са на сериозна дистанция от водещите 3 тима. Просто не им се получава. Специално на Рено не мога да преценя какъв им е проблема. Дали в пилотите /въпреки че симпатизирам и на Хайфелд и на Петров/, или самият болид изостава сериозно. По-скоро в колата предполагам. За Мерцедес съм оптимист. Наливат пари и ако Шумахер не кара толкова, как да кажа,,,ммм несериозно, резултатите им ще бъдат по-впечатляващи.

Коментар

Според мен, Шуми кара повече, за да си "начесва крастата". Т.е. за удоволствие. Същевременно, след като е свикнал да кара печеливша кола, сега се изнервя на моменти и допуска много грешки. Пак от другата страна: няма какво да губи и се забавлява. Според мен му е пределно ясно, че не може да се сравнява с по-младите пилоти, като съотборника си. Иска да помогне на тима, но между искането и моженето има голяма разлика, а и не зависи от него. Рено... какво да кажа. Същите проблеми. Мозъци в аеродинамичния тунел и пред чертожната дъска. Иначе и двамата им пилоти са добри и мотивирани.

Коментар

Кво да кажа? Добро състезание и, разбира се, развалихме им двойната победа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X