Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от ACCELERATOR Преглед на мнение
    Донякъде съм съгласен, но има и една малка подробност - тогава Макларън в първите 2-3 състезания бяха дали право на Хамилтън и Алонсо да се състезават помежду си. Всички бяха сигурни, че Алонсо ще е по-добрият, но... Изненада! През тези няколко състезания Хамилтън победи Алонсо, и си извоюва правото да е No1 . Така че до голяма степен и Алонсо си беше виновен.
    Аз мисля че това изобщо не е вярно.Макларън взеха Алонсо единственно като опитен пилот който да направи колата на Хамилтън.Имам чувството, че фамилия Хамилтън са купили Макларън защото колят и бесят там.А Кими ако се върне там направо е загубен защото момчето каза че не го иска и за него ще има само проблеми.Виж с Ковалайнен му е гот щото само си мълчи и кара каквото му дадат нищо че е разработка от миналата година, ама сакън някой да не засенчи лидера.
    Аз като фен на Алонсо се радвам за мястото му в Ферари защото без да съм им фен все пак това е Ферари.И ако той не се покаже в добра светлина е загубен за Ф1, а мисля че е на ясно с това!
    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

И когато ковалайнен е пред хамилтън набързо бива пропуснат защо ли ? Може би защото е велик отбор макларън и винаги лансират единия пилот.
      виш к'фо нешто е.......

Коментар

Първоначално публикуван от 4040 Преглед на мнение
        И когато ковалайнен е пред хамилтън набързо бива пропуснат защо ли ? Може би защото е велик отбор макларън и винаги лансират единия пилот.
        Абе, той потегли с шланга за гориво,идва не подпали Кими и пак нямаше наказание.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
          Абе, той потегли с шланга за гориво,идва не подпали Кими и пак нямаше наказание.
          Гена, има решение по инцидента: (от тук: focus-sport.net)
          Стюардите на Гран при на Бразилия взеха решение да накажат Хейки Ковалайнен задари опасния инцидент в питлейна на „Интерлагос”, причинен от него. Както е известно финландският пилот не изчаква болидъд му да бъде презареден с гориво и впоследствие откъсна бензиновия тръбопровод, заля с бензин Кими Ракйонен (Ферари) и последният за миг се възпламени. Отборът на Ковалайнен – Макларън-Мерцедес ще понесе финансово наказание от $ 50 000, а към крайното време на пилота бяха добавени 25 секунди, което го изправи на 12-то място в крайното класиране, съобщава „Аутоспорт”.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
            Аз мисля че това изобщо не е вярно.Макларън взеха Алонсо единственно като опитен пилот който да направи колата на Хамилтън....
            ....и понеже Алонсо откакто се е родил все на Макларън се вози , та подвиква : "Яааа Люисчо бате , тука съм развил един болид , чекай да ти редим как се върти геврека , че ти си още зелен ! Ама първо да врътна 3-4 пол позишъна и да спечела 3-4 подиума , па после като ти уври главата ...ама внимавай да не ме засенчиш , щот ще ви изкажа за шпионина дето ви се предаде от Ферари! ""

Диско , и аз като теб имам информация от първа ръка от бокса на Макларън
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
              Извинявай това съм го пропуснал.

Коментар

Което ми напомня за подобен инцидент миналата година в бокса на Ферари - със светлинната табела . Ама да помните да са наказали Ферари ? Та кой - кого толерира ... и най-вече защо ....спорна тема
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                  Което ми напомня за подобен инцидент миналата година в бокса на Ферари - със светлинната табела . Ама да помните да са наказали Ферари ? Та кой - кого толерира ... и най-вече защо ....спорна тема

Миналата година в Сингапур при откъсването на шланга от Маса, нямаше запалване на друг автомобил както сега, т.е. комисарите са преценили, че не е имало потенциална опасност от пожар за околните.

А, по отношение на "специалистите" от питлейн-а, нека си припомним това:

Какво да го прави човек ... "метнал се" на татко си.

Последно редактирано от nickbochev; 19-10-09, 23:44.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

А, по отношение на "специалистите" от питлейн-а, нека си припомним това: .
                    Ее, ма те тогава си го наказаха Опс ! Погрешно цитирах клипа с ферарито Имах предвид Хамилтън като изряска Кими.

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=N8lZT...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                        ....и понеже Алонсо откакто се е родил все на Макларън се вози , та подвиква : "Яааа Люисчо бате , тука съм развил един болид , чекай да ти редим как се върти геврека , че ти си още зелен ! Ама първо да врътна 3-4 пол позишъна и да спечела 3-4 подиума , па после като ти уври главата ...ама внимавай да не ме засенчиш , щот ще ви изкажа за шпионина дето ви се предаде от Ферари! ""

Диско , и аз като теб имам информация от първа ръка от бокса на Макларън
                        За Алонсо не знам какво е карал от как се е родил, ама Хамилтън само Макларан е карал в Ф1.А да му дадат куцото ренде да го видя.
                        Спомням си че в договора на Алонсо имаше клауза позволяваща всички настройки от неговият болид да отиват направо на Хами, за което той по късно възропта щото не знаеше какво му готвят от Макларан като го е подписвал.Аз не съм против Хами и не съм расист и на милиметър, но той влезе в Ф1 като мамино синче и мисля че това никой не може да оспори.Е такива ми ти работи Владо.
                        Да става каквото ще, ние сме на страната на сейрджийте.Купон да има и да няма травми, това е най важното!
                        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

...и да няма травми, това е най важното!
                          Защо, травмите, дори смъртта били полезни за F1 според шефа й...

http://clubs1.bg/novina.php?n=11201

Коментар

За Алонсо не знам какво е карал от как се е родил, ама Хамилтън само Макларан е карал в Ф1.А да му дадат куцото ренде да го видя.
                            Спомням си че в договора на Алонсо имаше клауза позволяваща всички настройки от неговият болид да отиват направо на Хами, за което той по късно възропта щото не знаеше какво му готвят от Макларан като го е подписвал.Аз не съм против Хами и не съм расист и на милиметър, но той влезе в Ф1 като мамино синче и мисля че това никой не може да оспори.Е такива ми ти работи Владо.
                            Да става каквото ще, ние сме на страната на сейрджийте.Купон да има и да няма травми, това е най важното!
                            Колеги , не ми се спори щом като имате информация "от първа ръка" от бокса на Макларън , но мисля че на нас "простосмъртните" едва ли се дава пълният текст на договорите в Ф1. Това , че журналистите спекулират с много слухове оттук и оттам...
                            По въпроса да дадем на "Хами" скапаното ренде - еми той половин сезон кара скапан Макларън и не виждам да се е представил по-слабо от Алонсо с рендето. Дори Рендето беше по-добро от неговата таратайка в началото...
                            Алонсо беше свикнал да кара с "втори" пилот на негово разположение , както Шуми , но му се наложи да се сблъска с по- различната политика на Макларън в този аспект. Доколкото си спомням Кими също се наложи над по- опитния Култард и ненормалния Монтоя и така си завоюва авторитет в отбора , но се е случвало и Култард и Монтоя да го тупат. На Фисикела , обаче докато беше втори на Алонсо дадоха само 1или 2 победи и то , защото нямаше как да отстъпи мястото на "титуляра"...
                            Колкото до това , че минава за "мамино синче" и Пиар продукт , да така е...
                            Луис е карал само Макларън в Ф1 - пак да , но се съмнявам някой от вас да го е следил в GP2 ,където кара 2 сезона преди Ф1 и във втория стана световен шампион. Е, аз имах тази възможност , тъй като в Италия даваха състезанията на GP2 сутрин преди Ф1 , не само когато календара им съвпадаше(а той съвпада в Европа). Отбора , за който караше тогава няма нищо общо с Макларън , ама нищо. Дори мениджъра или един от мениджърите на отбора беше някой си Николас Тод , който се оказа син на някой си Жан Тод , който пък имаше оше по- малко общо с Макларън...

Та да се говори за протежета и така нататък е малко прибързано. Рон Денис го вкара - да , ама той не е "балък" , та да не види че момчето има очевАден талант. Ако говорим за протежета , то ето ви един пример- Нелсиньо Пикет -посредствен и непостоянен пилот още от GP2 , който бе лансиран от баща му и Флавио , който пък му беше и мениджър.

Луис съм го гледал в едно състезание от GP2 (не помня къде в Европа беше) как тръгна 6-ти , в първите обиколки се завъртя и отиде 18-ти в резултат на непоправимата му агресивност и арогантност (още тогава) с която кой знае защо ми напомня много повече на Шумахер отколкото един прехвален от специално българските медии според мен Фетел...
                            Та мисълта ми беше , че после за 10 обиколки направи 16 изпреварвания и завърши втори на няколко десети от първия...

Та в заключение искам да кажа: Не пиша ода за Хамилтън , но нека не си затваряме очите и да бъдем обективни - момчето е талантлив пилот. Казвайки това , не отричам че Алонсо съшо наред с Кими е един от най- добрите пилоти в ерата след Шуми. Не се става световен шампион току - така, макар че тогава "рендето"спрямо останалите също беше "от друга планета"...

ПП: Без никакво желание за спор и без нищо лично.
                            Поздрави!
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                              Колеги , не ми се спори щом като имате информация "от първа ръка" от бокса на Макларън , но мисля че на нас "простосмъртните" едва ли се дава пълният текст на договорите в Ф1. Това , че журналистите спекулират с много слухове оттук и оттам...
                              По въпроса да дадем на "Хами" скапаното ренде - еми той половин сезон кара скапан Макларън и не виждам да се е представил по-слабо от Алонсо с рендето. Дори Рендето беше по-добро от неговата таратайка в началото...
                              Алонсо беше свикнал да кара с "втори" пилот на негово разположение , както Шуми , но му се наложи да се сблъска с по- различната политика на Макларън в този аспект. Доколкото си спомням Кими също се наложи над по- опитния Култард и ненормалния Монтоя и така си завоюва авторитет в отбора , но се е случвало и Култард и Монтоя да го тупат. На Фисикела , обаче докато беше втори на Алонсо дадоха само 1или 2 победи и то , защото нямаше как да отстъпи мястото на "титуляра"...
                              Колкото до това , че минава за "мамино синче" и Пиар продукт , да така е...
                              Луис е карал само Макларън в Ф1 - пак да , но се съмнявам някой от вас да го е следил в GP2 ,където кара 2 сезона преди Ф1 и във втория стана световен шампион. Е, аз имах тази възможност , тъй като в Италия даваха състезанията на GP2 сутрин преди Ф1 , не само когато календара им съвпадаше(а той съвпада в Европа). Отбора , за който караше тогава няма нищо общо с Макларън , ама нищо. Дори мениджъра или един от мениджърите на отбора беше някой си Николас Тод , който се оказа син на някой си Жан Тод , който пък имаше оше по- малко общо с Макларън...

Та да се говори за протежета и така нататък е малко прибързано. Рон Денис го вкара - да , ама той не е "балък" , та да не види че момчето има очевАден талант. Ако говорим за протежета , то ето ви един пример- Нелсиньо Пикет -посредствен и непостоянен пилот още от GP2 , който бе лансиран от баща му и Флавио , който пък му беше и мениджър.

Луис съм го гледал в едно състезание от GP2 (не помня къде в Европа беше) как тръгна 6-ти , в първите обиколки се завъртя и отиде 18-ти в резултат на непоправимата му агресивност и арогантност (още тогава) с която кой знае защо ми напомня много повече на Шумахер отколкото един прехвален от специално българските медии според мен Фетел...
                              Та мисълта ми беше , че после за 10 обиколки направи 16 изпреварвания и завърши втори на няколко десети от първия...

Та в заключение искам да кажа: Не пиша ода за Хамилтън , но нека не си затваряме очите и да бъдем обективни - момчето е талантлив пилот. Казвайки това , не отричам че Алонсо съшо наред с Кими е един от най- добрите пилоти в ерата след Шуми. Не се става световен шампион току - така, макар че тогава "рендето"спрямо останалите също беше "от друга планета"...

ПП: Без никакво желание за спор и без нищо лично.
                              Поздрави!
                              Ето това е много добро обобщение,напълно съгласен.
                              ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

След малко започва на практика първото състезание за следващия сезон.
                                Дано и през него има такава изненада като Браун през този. Така е по-интересно... май?!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X