Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Бърни каза преди две седмици, че ще има нов световен шампион. Сега всичко се изясни. Честито на Фетел и на наивниците, че това е спорт. Там където има пари, много пари - спорт няма, а само пари и пак пари. Останалото е цирк!

Коментар

Първоначално публикуван от rulin Преглед на мнение
      Бърни каза преди две седмици, че ще има нов световен шампион.
      Хм Искаш да кажеш, че Бърни и Дитрих нещо са си подшушнали?! Не вярвам.
      Честито на Фетел, най-младият велдмастер Май наистина старците няма да виреят вече във Ф1.

Коментар

Mен Фетел грам не ме вълнува, но Уебър излезна голема п...ка макар да му симпатизирах най-много от всички претенденти, да караш сумати време зад Алонсо на 150-200м. и да не се опиташ поне да се доближиш и изпревариш при положение че предният на няколко пъти(5-6) излиза от пистата при атаки срещу Руснака, изобщо не се и опита да помогне на съотборника си, и се уверявам че наистина си е заслужил отношението на отбора към него като персона нон грата.
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Окончателно всичко бе ясно миналата седмица. Трябва да има нов кумир, а днешното състезание, просто беше една пародия. Алонсо заспа зад Петров, с плахи опити за изпреварварне, или по-точно маркиране за изпреварване. С такова каране не заслужава световната титла, а още по-малко да кара за Ферари. Жалко за Уебър, скромен и симпатичен пилот, разигран като рязменна монета между големите играчи. Но, това е живота, един печели - другите ръкопляскат, а важното е на кого какво влиза в джоба!

Коментар

Честито на новия световен шампион!
            Бих казал, че си извоюва титлата само с последните 2-3 състезания. Не съм толкова скептичен, както колегата по-горе. Вярно е , че играят и пари (много пари), но Алонсо нарочно да не изпреварва Петров, Вебер-Алонсо, или пък Хамилтън-Кубица...Айде, де!
            Подозирах, че Ферари могат да се издънят отново в стратегически план. Напоследък много им се удава.
            По бързина, това състезание подреждам отборите така:
            Ред Бул (но само колата на Фетел...що ли?!...)
            Макларън
            Рено
            Ферари
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ами,то и отбора на Рено донякаде промениха състезанието.

Коментар

Честито на Фетел!Има потенциал момчето!Алонсо се изложи като кифла!Иначе бях за него през целия сезон.
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

А как пък се изложи Шуми още първата обиколка!!!
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Моят фаворит за догодина е Кобаяши! Със стари к..състезатели, нов б...шампионат не става!
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Абсолютна, нечувана манипулация! От старта до финала долнопробно представление! Всички до един, включително Алонсо и Уебър, палячовци и половина! Интересно по колко получават за представлението?! А управници имат нахалството да искат спортсменство и забраняват команди от боксовете! Ами защо не наказаха Кубица при излизането от боксовете?! И там са раздавани суми! От година на година парите и циркът се увеличават! А феновете дават луди пари да наблюдават честна борба! Поне ние, пред телевизорите, може да си псуеме и да се утешаваме с бирички...
                      А иначе - честита титла на най-младия световен шампион!
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

оф-топик:
                        Гледайки днешното състезание с приятели в една кръчма в Габрово, коментирахме едно основно нещо, което ни отличава (българските почитатели на този вид спорт), от масовите зрители в останалата част от света. Моята позиция е, че при прякото телевизионно предаване, ако ще и през 10 минути да правят рекламни паузи от по 5 минути, аз пак няма да започна да си пазарувам рекламираните по това време стоки, както и няма да започна да си купувам РедБул, само защото рекламната стратегия на шефовете на тази фирма (съпроводена с "изливане" на голямо количество пари) е реализирала първо място в класирането за споснорирания отбор.
                        Желанието на Бърни е, ако този сезон телевизионните зрители по света са били един милиард, то догодина да бъдат с още двеста милиона повече, което вероятно ще се сбъдне и ще му донесе още приятни суми. Нека да се радва, че българските зрители не сме достатъчно много.

Да им е честита двойната титла на фирмата, чиято стока "дава крила". Дано и Фетл не го налегне "звездоманията" и да си повярва, че е Избрания.

ПП. Интересно ми е, ако някой може даде от някъде официална информация - колко пари са спечелени от залаганията за Ф1 този сезон и особено за резултатите в последното състезание?
                        Да не забравяме, че "определени кръгове" имат голям интерес от точно хронологичното и предначертано развитие и приключване на дадени състезания и шампионати, за да могат да получат големи печалби от залози, с които да узаконят огромните си финансови наличности, за които нямат законно оправдание.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                          оф-топик:
                          Гледайки днешното състезание с приятели в една кръчма в Габрово, коментирахме едно основно нещо, което ни отличава (българските почитатели на този вид спорт), от масовите зрители в останалата част от света. Моята позиция е, че при прякото телевизионно предаване, ако ще и през 10 минути да правят рекламни паузи от по 5 минути, аз пак няма да започна да си пазарувам рекламираните по това време стоки, както и няма да започна да си купувам РедБул, само защото рекламната стратегия на шефовете на тази фирма (съпроводена с "изливане" на голямо количество пари) е реализирала първо място в класирането за споснорирания отбор.
                          Желанието на Бърни е, ако този сезон телевизионните зрители по света са били един милиард, то догодина да бъдат с още двеста милиона повече, което вероятно ще се сбъдне и ще му донесе още приятни суми. Нека да се радва, че българските зрители не сме достатъчно много.

Да им е честита двойната титла на фирмата, чиято стока "дава крила". Дано и Фетл не го налегне "звездоманията" и да си повярва, че е Избрания.

ПП. Интересно ми е, ако някой може даде от някъде официална информация - колко пари са спечелени от залаганията за Ф1 този сезон и особено за резултатите в последното състезание?
                          Да не забравяме, че "определени кръгове" имат голям интерес от точно хронологичното и предначертано развитие и приключване на дадени състезания и шампионати, за да могат да получат големи печалби от залози, с които да узаконят огромните си финансови наличности, за които нямат законно оправдание.
                          И аз съм се питал същото сигурно хиляди пъти. И аз съм псувал и т.н., дали посред формулата или посред някой интересен филм. Друг интересен въпрос е защо няма реклами по време на футболни мачове например? Вярно че аз гледам футбол 2 пъти в годината, и то ако някой друг иска да гледа, но сега се сещам че май реклами не пускат.

Накратко, или аз съм нещо не в ред (това си го знам ), или лудостта, наречена "реклами" е стигнала до откровено дебилски методи. Като се сметне и какви огромни пари се дават за това, ми е съвсем необяснимо.

А иначе по темата: Каквото - такова. Сезона беше интересен, и това е най-важното. 2-3 старта преди края имаше 4-ма съвсем реални кандидати за шампион. По-добре от това - здраве му кажи.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                            Абсолютна, нечувана манипулация! От старта до финала долнопробно представление! Всички до един, включително Алонсо и Уебър, палячовци и половина! Интересно по колко получават за представлението?! А управници имат нахалството да искат спортсменство и забраняват команди от боксовете! Ами защо не наказаха Кубица при излизането от боксовете?! И там са раздавани суми! От година на година парите и циркът се увеличават! А феновете дават луди пари да наблюдават честна борба! Поне ние, пред телевизорите, може да си псуеме и да се утешаваме с бирички...
                            А иначе - честита титла на най-младия световен шампион!
                            И аз съм по скоро на мнението че всичко в това състезание бе фарс, но се съмнявам, че някой от пилотите е знаел това с сигурност.Просто няма нужда от това защото както се вижда каквото и да правиш с една "грешна тактика" си аут.Аз лично съзирам и връзка между Редбул и Рено освен при двигателите и в помощ за аеродинамиката, защото наистина Петров "както и Кубица" беше много бърз на правите и мисля че беше невъзможно да бъде изпреварен без 99%-ен риск от катастрофа, тоест поставянето на Алонсо и Уебър зад тях предрешава нещата, а това с сигурност е ясно на много хора повече от колкото на мен.
                            Да стане така, че Фетел да е шампион от позицията в която беше, изисква нагаждане на много фактори което се и случи, така че е лесно човек да си помисли че нещата са манипулирани.От много от давна се знаеше че Фетел е под закрилата на Редбул "без разбира се да подценявам способностите му" и от там искат той да е..., но кофти се изгавриха с Уебър и на мен с нищо този отбор не ми стана по симпатичен.
                            Както и да е, поздрави за новият Шампион и да сме живи и здрави за оше много надпревари!
                            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Алонсо си повярва, че е най великия и от три състезания ще стане шампион отново. Титлата за Редбул е напълно заслужена, защото през целият сезон бяха на ниво. Е, искаше ми се Уебър да я спечели, но за съжаление нищо не направи по въпроса в последния старт.
                              Диян Димитров

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                                Хм, ако Макларъните най-после изкочат напред пред Уебър, и някой от Рено, примерно Кубица също пред Алонсо... току виж станало...
                                Писах го в петък, и взе, че стана, а?! Без да съм човек на Бърни И веднага, пак конспирации, пак пари... ОК, ама евтина формула на мен не ми се гледа. И 10 полпозишъна през сезона - да, за Фетел - нещата си дойдоха на местата! Който видя и оцени потенциала на германеца - ок. Който си имаше други фаворити - сорри.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X