Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Хамилтън, Алонсо, Кубица от настоящите.
    Сена, Деймън Хил, Мика Хакинен и Ален Прост от бившите.
    Тези ги харесвам, другите са ми безлични, няма някой който да не харесвам. А за Шумахер... няма какво да се коментира.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
      Не трябваше.........дори и един път случайно където стана му е много.....

Т'ва при положение,че трябва да сме честни ........
      Пристрастни сте... и май доста расистки настроени.
      И тази година е Хамилтън! Отсега се обазалагам! Къв Алонсо, кво Рено?

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
        Не сме бе брато.....И ние уважаваме Мохамед Али ......щото е наи големия.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
          И тази година е Хамилтън! Отсега се обазалагам! Къв Алонсо, кво Рено?
          Ми, не мога да кажа че съм расист. Не мога да кажа и че съвсем не съм, особено като видя простотията и тарикатеенето на някой мургавичък "събрат" - тогава ставам расист...

...ама, съм за Хамилтън.

Колкото до случайността - точно във формула едно случайни неща няма. Още повече - в първия си сезон почти стана. Във втория - съвсем. Каквито и да са Макларън, колкото и пари да са набутали къде ли не - ако пилота не става, тия работи никак няма как да се случат.

В тоя дух - Хамилтън или ще прегори, защото е млад и неопитен, или поне още няколко сезона ще трепе всичко наред. Изключвам твърде дългосрочни проблеми с колата - това е Макларън в крайна сметка.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За най-запалените.На този адрес-http://www.formula1.com/services/live_timing/,може да следите времената на живо-изисква само регистрация.

Коментар

Е, нЕмам думи!
              Писна ми да гледам , как ФИА и Екълстоун съсипват Формула 1!!! Ос..ха се! Оня дето обича да го налагат с камшици к..ви облечени с нацистки униформи трябва да се разкара от президентския пост. Не съм виждал подобна бъркотия от времето на Жан Мари Балестр...
              И кво сега? Трябва да се чака още две състезания , за да се разбере , дали 3 или 7 отбора трябва да си преправят задните окачвания и дифузьорите?!!!!
              Е, нЕмам думи!
              Говорят за икономии , а въведоха КЕРС , който струва милиони като разработка САМО за една година!? (от догодина го махат) И кой го ползва сега?! И каква е файдата?!
              Не ми се мисли за догодина (пак промени). Таван на бюджета и пак за който иска...
              Безсилни са да направят ЕДИН правилник , който да важи за всички.
              Крайно време е наистина сериозните отбори да се съберат и да си организират паралелен шампионат извън "шапката" на ФИА!!!

Абе, нЕмам думи! Не ми се пише повече , че си скъсах нервите...
              Последно редактирано от TigerHunter; 28-03-09, 09:15.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Моят фаворит е Хамилтън.

Коментар

Наистина е много объркащо.Защо се допускат такива отклонения в правилника?И хора който гледат да го спазват и месеци наред са работили по него сега каво да кажат?Че трудът им е отишъл на вятъра ли?А иначе Рос Браун доказа кой е.И не той е виновният в случая.
                  Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Аз също нямям нищо против Рос Браун , когото винаги съм смятал за гениален инженер.Нито пък имам нещо против Тойота или Уилямс (който ми е втория любим отбор). Хората са работили добре и си личи. Шапка им свалям.
                    Но нямат вина и отборите , които са интерпретирали твърде буквално правилника.

Доволен съм , че се получи "поразмесване на картите" , но прекалено многото "дупки" и неуточнения в правилника не довеждат до изравняване на силите и представянията на различните автомобили (което е целта на "Умните глави").
                    Видяхме какво стана днес - 3 коли , които вървят с по 5-6 десети до 1 секунда по-бързо от останалите! Това ли е целта!?

А какво ще стане след ГП на Бахрейн , когато е предвидено обсъждането на въпроса пред ФИА? Ами ако наистина приемат , че дифузьорите им не отговарят на правилника? Говори се за евентуално дисквалифициране...Къде отива трудът и на едните и на останалите?

Липса на точни технически критерии , за определяне на кое е законно и кое не...
                    Защо ФИА не се намеси веднага , за да определи легалността на някои технически решения , а го отложи за след месец и остави комисарите да решават на място , без и самите те да знаят как да се произнесат!?
                    Както казах: Нямам думи!
                    Поредният сезон на спорове и политики...
                    Поредният сезон съсипан още преди да е започнал
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Съсипан не съсипан аман от едни и същи муцуни макар че мойте фаворите са всичи назад, ако решат че дифузьорите са легални, веднага и останалите ще ги извадят още на следващото съзтезание, ако ли пък не гаранция ще има отнемане на точките все пак Хонда наскоро преди 3 или 4 години го изядоха нещо беше с резервуара и сондите ама не си спомням точно, честно казано радвам се за Барикело (след като се махна от Ферари) и Бътън(неуспялата английска надежда) не съм им фен но заслужаваха най-накрая да блеснат, дано утре вземат двойна победа.

п.п.Не забравайте че Кими ще е шампиона тая година
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                        Е, нЕмам думи!
                        Писна ми да гледам , как ФИА и Екълстоун съсипват Формула 1!!! Ос..ха се! Оня дето обича да го налагат с камшици к..ви облечени с нацистки униформи трябва да се разкара от президентския пост. Не съм виждал подобна бъркотия от времето на Жан Мари Балестр...
                        И кво сега? Трябва да се чака още две състезания , за да се разбере , дали 3 или 7 отбора трябва да си преправят задните окачвания и дифузьорите?!!!!
                        Е, нЕмам думи!
                        Говорят за икономии , а въведоха КЕРС , който струва милиони като разработка САМО за една година!? (от догодина го махат) И кой го ползва сега?! И каква е файдата?!
                        Не ми се мисли за догодина (пак промени). Таван на бюджета и пак за който иска...
                        Безсилни са да направят ЕДИН правилник , който да важи за всички.
                        Крайно време е наистина сериозните отбори да се съберат и да си организират паралелен шампионат извън "шапката" на ФИА!!!

Абе, нЕмам думи! Не ми се пише повече , че си скъсах нервите...
                        Браво колега ,пак от администрация останахме без истинско състезание...Маса,Алонсо,Хамилтън и другите са пионки в Голямата им игра,и аз няма да си късам нервите и ще се наспя,не искам вече дори да си мисля кой пилот е по- талантлив!

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                          п.п.Не забравайте че Кими ще е шампиона тая година
                          Ако междувременно не му стане скучно.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                            Това че основната борба ще е между Макларън и Ферари е ясно. Макларън вече направиха аеродинамичните корекции. Но изненади със сигурност ще има . И то от "малките" . Сега виждам ( както спомена и колегата ) , че и Рос Браун даде изненадващо добри резултати на тестовете . А той е старо куче , плюс двигател от Мерцедес , вече е предпоставка за нещо интересно ...но остава още малко и ще видим кой - кой е
                            ..... и видяхме
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                              ..... и видяхме
                              Аааа, изчакай още 1 месец и всичко ще си дойде по местата!
                              Ама Ферари днес бяха с трагични коли!
                              Но иначе състезанието не беше лошо. И Кубица е идиот!
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                                Аааа, изчакай още 1 месец и всичко ще си дойде по местата!
                                Ама Ферари днес бяха с трагични коли!
                                Но иначе състезанието не беше лошо. И Кубица е идиот!
                                Е аз затова съм го отнесъл към раздел "Изненади"
                                А иначе ...двоумя се кой е по-големия идиот от днес - Фетел или Кубица
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X