Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
    ...ами то със сръбкиня да си имаш работа - да не мислите, че е лесно
    Нали това казвам и аз. Очевидно ти не си вникнал в това ,а и не си се замислил защо така , ама карай - то пък и не е задължително .

Що се отнася до супата : дали хам - мам ще духа , не се наемам да твърдя . Има още много време .
    Пък и да духа - няма да му е за сефте , свикнал е.
    По - кофти е когато духането на супа се налага за някой дето е свикнал 4 години да е на върха. Щото това боли повече .Та в този ред на мисли в ролята на големите духачи тази година са Ред Бул .
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

...ами то както е тръгнало тази година, всяка победа, над кола с двигател Мерцедес и всеки подиум си е победа... а и съм доволен от другото австралийче, за разлика от предишния - добре се представя и не му пука, кой-какво- и къде е бил досега... да видим днес, унгарската не ми е от любимите, ама дъждец нещо...

Коментар

... а и съм доволен от другото австралийче, за разлика от предишния - добре се представя и не му пука, кой-какво- и къде е бил досега... да видим днес, унгарската не ми е от любимите, ама дъждец нещо...
        Е то народа е казал , че удавник и за сламка се лови . Та дано поне от австралийчето излезе нещо , че иначе пък - никаква утеха

Иначе и аз се надявам да е мокро , та поне да стане интересно в гладиаторските битки - неминуемо ще хвърчат ламарини !
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
          Е то народа е казал , че удавник и за сламка се лови . Та дано поне от австралийчето излезе нещо , че иначе пък - никаква утеха
          Kakво състезание! Какъв финал!!! За сламка, а..? излезе, и още как!

Коментар

Още едно, Великолепно състезание.Беше, отново вълнуващо за гледане.Такива състезания за гледане , пожелавам и до края на сезона.
            I am just a simple man.

Коментар

Поздравления и за Хамилтън - старт от бокса и класиране на подиума - постижение си е!

Коментар

На Дани му се кефя когато е на подиума, или побеждава.
                Сърдечна усмивка. Кеф от сърце.
                Никакво високомерие.
                Никакви пръсти и закани.
                На Хамилтън свалям шапка, че не намали.
                Толкова си може Нико.
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                  .....
                  На тази писта за съжаление почти не се изпреварва и самия Люис се съмнява, дали ще се добере до точките.
                  .....
                  А , що пък да не се изпреварва ?! То който си го може ....

Поздравления и за Хамилтън - старт от бокса и класиране на подиума - постижение си е!
                  Ееее и за Даниел де

....

Впрочем , нищо още се не знае . Люис има опит от задни позиции. От друга страна - надявам се да завали . Ама не чак толкова , че да се паникьосат с червени флагове , а дотолкова , че състезането да си върви . Тогава ще е интересно .

... а и да не завали - не знам защо , ама имам усещането , че утре Розберг няма да завърши на върха.....
                  Хм. Това снощи го писах след третата ракия , та ми се губи спомена дали е било на база собствен анализ , или съм звъннал на гадателката Светлина .
                  Последно редактирано от Vlado_Ts; 27-07-14, 17:44.

Коментар

Винаги съм си мислел, че ако се захвана със спортни залагания, ще ухажвам бат'Владо да ми става съветник...
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

А за Алонсо поздравления няма ли?

Коментар

Двата Уилиамса бяха с някакви орязани настройки, защото имаха най-нисък разход на обиколка. Явно е било с цел Маса да стигне до финала
                        Учудващо е, че и двата взеха точки След състезанието Маса се дуеше като пуяк между журналистите и се буташе да му искат интервю

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                          А за Алонсо поздравления няма ли?
                          Забравен! Даже и коментаторите не го вземаха сериозно. Миналата година казах, не вземе ли сега титлата, ще бъде забравен. Ето! Въпреки че е най-добрият пилот за момента, вече има други любимци...
                          Дано да не е казал последната си дума, ама не вервам!
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

А , що пък да не се изпреварва ?! То който си го може ....

Ееее и за Даниел де

Хм. Това снощи го писах след третата ракия , та ми се губи спомена дали е било на база собствен анализ , или съм звъннал на гадателката Светлина .
                            Явно си фърлил някоя и друга шепа боб!
                            Иво (таксито) Андреев
                            0988 91 80 50
                            Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

...много разно-"Едно"посочни събития се въртят около Формулата в момента...
                              като почнем с това, че дедо ви Бърни утре е пред германски съд с обвинения за подкуп и май го чака глобичка от 100 млн.
                              та до прословутите "промени в правилата"...
                              изказванията на Ники Лауда или ди Монтедземоло...
                              а, иначе то е, ясно, че "настоящият вариант на Гран при е скучен. Твърди, че пилотите са се превърнали в таксиметрови шофьори, които трябва да се грижат за гумите си и да пестят гориво вместо да се състезават на пълна газ..."
                              а бе, яко се мъти нещо в момента, което може и да промени Формулата, ама да видим...

Коментар

А дано, амаааа...надали!
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X