Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Имаме си и розовичък болид, красАта!
    От младите нещо никой не изпъква с каране, безлични са.
    Ако състезанието е до първия завой, става наистина скучно.

Коментар

Да, обаче Грожан кефи както винаги. Дано се добере някога до достойна кола.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

А пък Ботас е потвърждение на това, че и най-големия талант без хубава кола е загубен за света.

П.П. Дедо Маса пенсионерчето подкарА втора младост.
        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
        Из "Златния телец"

Коментар

Що не ме подсещате, бре?! За малко да пропустнем.

1 44 Lewis Hamilton HAM Mercedes 1:24.191 1:23.251 1:22.188 14
          2 5 Sebastian Vettel VET Ferrari 1:25.210 1:23.401 1:22.456 17
          3 77 Valtteri Bottas BOT Mercedes 1:24.514 1:23.215 1:22.481 13
          4 7 Kimi Räikkönen RAI Ferrari 1:24.352 1:23.376 1:23.033 19
          5 33 Max Verstappen VER Red Bull Racing TAG Heuer 1:24.482 1:24.092 1:23.485 18
          6 8 Romain Grosjean GRO Haas Ferrari 1:25.419 1:24.718 1:24.074 17
          7 19 Felipe Massa MAS Williams Mercedes 1:25.099 1:24.597 1:24.443 16
          8 55 Carlos Sainz SAI Toro Rosso 1:25.542 1:24.997 1:24.487 16
          9 26 Daniil Kvyat KVY Toro Rosso 1:25.970 1:24.864 1:24.512 16
          10 3 Daniel Ricciardo RIC Red Bull Racing TAG Heuer 1:25.383 1:23.989 DNF 10
          11 11 Sergio Perez PER Force India Mercedes 1:25.064 1:25.081 13
          12 27 Nico Hulkenberg HUL Renault 1:24.975 1:25.091 12
          13 14 Fernando Alonso ALO McLaren Honda 1:25.872 1:25.425 15
          14 31 Esteban Ocon OCO Force India Mercedes 1:26.009 1:25.568 16
          15 9 Marcus Ericsson ERI Sauber Ferrari 1:26.236 1:26.465 15
          16 36 Antonio Giovinazzi GIO Sauber Ferrari 1:26.419 8
          17 20 Kevin Magnussen MAG Haas Ferrari 1:26.847 7
          18 2 Stoffel Vandoorne VAN McLaren Honda 1:26.858 6
          19 18 Lance Stroll STR Williams Mercedes 1:27.143 7
          20 30 Jolyon Palmer PAL Renault 1:28.244 7
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Айде хаирлия да е - това 1-во и 4-то, следващото 1-во и 2-ро!

П.П. Не, че съм върл фен на Ферари, просто "моят" човек кара там.

П.П.2. Що станА бре момци? Да не подавате вкупом молби за членство във фенклуба на Ферари?
            Последно редактирано от коко келеша; 26-03-17, 09:33.
            Из "Златния телец"

Коментар

Иска ми се да се зарадвам, ама нямам желание До другия път в Мерц са направили анализа, корекциите и пак са първи и втори.
              А на Фетел честито.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                Иска ми се да се зарадвам, ама нямам желание До другия път в Мерц са направили анализа, корекциите и пак са първи и втори.
                А на Фетел честито.
                Мен пък са ме учили да се кефя и на най-малките убавинки!
                Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                  ...П.П.2. Що станА бре момци? Да не подавате вкупом молби за членство във фенклуба на Ферари?
                  Ееее, чакай де ! Ти от един старт ...
                  Пилците се броят на есен .
                  Иначе , честито на Фетел !

...мен обаче ми стана тъжно за Нандо . Срамота е да го подминават младоци като пътен знак . Макларън се прее@аха като решиха да низвергнат МБ моторите , още тогава го предрекох.
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                    А на Фетел честито.
                    Не че съм фен на конспирациите, но е възможно за засилване на интереса да има и малко сценарии. Волф толкова театрално удряше по масата, а Хамилтън нещо не се ядосваше много много, не знам, просто го допускам. На новите собственици им трябва да има повечко шоу като за начало поне.
                    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                      Не че съм фен на конспирациите, но е възможно за засилване на интереса да има и малко сценарии. Волф толкова театрално удряше по масата, а Хамилтън нещо не се ядосваше много много, не знам, просто го допускам. На новите собственици им трябва да има повечко шоу като за начало поне.
                      Ако в следващите 3 състезания Фетел и Кими не успеят даже да помиришат подиума, сигурно ще се окажеш прав.
                      Из "Златния телец"

Коментар

Ако в следващите 3 състезания Фетел и Кими не успеят даже да помиришат подиума, сигурно ще се окажеш прав.
                        Не чак да не "помиришат подиума" защото разликата не е толкова голяма, но да кажем Хамилтън да си е пак пръв поне в две от тях.

Коментар

Момчета, аз съм доволен! Не от Макларъните разбира се

Ферари изглеждат много по-близо от миналата година. Като скорост в една обиколка със сигурност са по-бавни, но в дълги серии смятам са съвсем конкурентни.

Валтери също се представи доста добре за първо състезание. Т.е. ще има някакъв спор за титлата.

Ред Булите нещо много лабави, ама се надявам да се съвземат. Там се говори, че донякъде се дължи на късно въведените голямо количество нови елементи и непознаването им. Би трябвало следващия старт да са по-добре нещата.

Този Строл поне за момента язък му за маркетинга. 2 пъти повече ме изкефиха Окон и Джовинаци. Втория догодина го искам във Ферари да смени Кими

За Макларън не съм съгласен, че е трябвало да останат с Мерц. Да, в краткосрочен план несъмнено нещата щяха да са по-добре и щяха да се спестят 2, а така като гледам може и да станат 3 катастрофални сезона. (въпреки че мисля, че нещата не са изначално изтървани и до 2-3 старта ще изчистят детските болести, а и за първия старт в Европа ще има чисто нов двигател).

В дългосрочен план обаче Хонда несъмнено е правилния избор. Колкото и изцепки да имаше сега Хонда просто си е голям производител, който знае как се печелят титли в моторните спортове. Въпрос на време е да направят прекрасен агрегат, а Макларън ще са си "техния отбор". С Мерцедес винаги щяха да са просто един от клиентите, които си купуват двигатели. Както се изрази Иван Тенчев, ако Уилямс имат 11 режима за управление на двигателя, то Мерцедес имат 16. И като изберат страт 16 и им дойдат едни допълнителни 70 коня нещата стават различни. А без тия 70 коня титла не се печели.

А и да не забравяме, че от Хонда идва сигурно 1/3 от бюджета на отбора.

Коментар

Първоначално публикуван от ivokbg Преглед на мнение
                            А и да не забравяме, че от Хонда идва сигурно 1/3 от бюджета на отбора.
                            Булие им намекна че парите тук без постижения са едно нищо. Какво като Хонда плащат, а само се излагат, кой печели от тази работа? Но поне сега като се сговниха много нещата, дано се освестят истински.

Коментар

"Изходът от сражението като цяло представлява сума от резултатите на всички отделни боеве."
                              фон Клаузевиц

Коментар

Мен пък са ме учили да се кефя и на най-малките убавинки!
                                "Сиромах човек и на малка ...ъъъ ... такова се радва" - е казал народа .

[QUOTE=ivokbg;3131802]...
                                В дългосрочен план обаче Хонда несъмнено е правилния избор. Колкото и изцепки да имаше сега Хонда просто си е голям производител, който знае как се печелят титли в моторните спортове. Въпрос на време е да направят прекрасен агрегат..../QUOTE]

То така се говореше ( успокоително ) и след първия сезон и след втория .. и сега .... а времето си върви . Докато се натуткат да направят "прекрасен агрегат" на фона на сегашния , то току-виж и другите производители на агрегати отишли още по- напред ....никой не седи на едно място .
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X