Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезаване ли са истинските автомобили?

Ми то скоро няма да се налага да сменяте крушки. Фара ще има живот колкото МПСто. Колко изкарват сега диодните фарове в нови автомобили?
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Коментар

1 млн. километра с Mercedes-Benz W124

Седанът струвал около 40 000 дойче марки.

Като типичен германец г-н Никл започнал да си записва всички разходи по поддръжката на колата от дена, в който я купил. От педантично водените записки става ясно, че за 25 години е похарчил €58 000 за сервизно обслужване и €53 000 за гориво.

https://fakti.bg/avto/221066-1-mln-k...edes-benz-w124
      Последно редактирано от gabocvet; 25-01-17, 21:36.
      За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
      0878 79 20 61 Борис

Коментар

722.507 автомат,шибан за правене,намери си един за резерва,23 годишната ми е с тоя автомат
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
          Туй ще да е Форд
          Това за копчето сериозно ли? Чорапи кърпите ли гаранционно?
          Някой си направи труда да направи паралелна на тази тема :
          http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=216567
          Ся ме вкарваш в трета тема... да не злоупотребяваме. Има много сериозна разлика между производствен дефект и експлоатационен ресурс.
          Тук, принципно говорим за коли.
          И не. Не е Форд.
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Ма па не са скъпи.На Ауди6 заден фар(стоп) е 150 евро.Кво му плащаш.
            Че , ако беше добавил в заглавието на темата и жените (преди малко бяха дадени за сравнение) и т. н.
            Това за Джими , бърже се изказвате
            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

@Яро (незнам защо не ми слага цитата)
              Само да не ти се налага да сменяш 12 бр. запалителни свещи на "великия мАтор", Яро МоторЯ си е бил много добър за времето си... но за времето си... А от лични наблюдения на няколко нови Мерцедеса (S500 4Matik W222, GL350, GL63AMG) вече всичките на около 200к км,- проблеми Йок! Пък продължавайте да превъзнасяте W124-ките
              П.С и аз до скоро бях останал с едно носталгично впечатление от W124-ката че едва ли не е "Колата"(разбира се след W140). Наскоро ми се наложи да се повозя в едно подобно нещо и направо ми стана смешно (спрямо настоящето) какво, аджеба толкова съм намирал в тази кола (та дори и спрямо W210)... Та, пак продължавам да твърдя че новото си е ново..
              П.С Не случайно само за фейслифта на на W212 са инвестирани над 1мрд. Е, което напрактика си е нов автомобил.
              M57D30T1
              W450

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                ...
                И не. Не е Форд.
                Да ходя ли да го пробвам за теб новия модел ? Сърби ме
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                  А знаеш ли , че ако беше пълно с Мерци , щяха да задават въпроса за Джийп с вдигнат капак , дали некой е видвал.Не е в Джийпа проблемът , нито в капаците...Пак меташ пингвини на Севрния полюс.
                  То Е пълно - ние и Албания сме най-намерцедесените страни в света. Не ми се търси, навремето бях изнамерил статистика на КАТ - тази марка е водеща при регистрациите на употребявани коли А и по времето на ТЗВ (ээээххх, пАклон и коленопадение...) беше пълно, щото другарете най-си ги харесваха.
                  България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

2017е сега. До коя година се произвеждат истинските и след коя са ерзац? Как го усещате? Питането, както и отговорите,вероятно не са/няма да бъдат/ меродавни
                    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от josecuervo Преглед на мнение
                      @Яро (незнам защо не ми слага цитата)
                      Само да не ти се налага да сменяш 12 бр. запалителни свещи на "великия мАтор", Яро МоторЯ си е бил много добър за времето си... но за времето си... А от лични наблюдения на няколко нови Мерцедеса (S500 4Matik W222, GL350, GL63AMG) вече всичките на около 200к км,- проблеми Йок! Пък продължавайте да превъзнасяте W124-ките
                      П.С и аз до скоро бях останал с едно носталгично впечатление от W124-ката че едва ли не е "Колата"(разбира се след W140). Наскоро ми се наложи да се повозя в едно подобно нещо и направо ми стана смешно (спрямо настоящето) какво, аджеба толкова съм намирал в тази кола (та дори и спрямо W210)... Та, пак продължавам да твърдя че новото си е ново..
                      П.С Не случайно само за фейслифта на на W212 са инвестирани над 1мрд. Е, което напрактика си е нов автомобил.
                      Страхо, нямам фетиши към велики мотори, нещо грешно си разчел мнението ми. Просто харесвам Мерцедесите от онези години. Няколко страници по-назад изразих съмнение към мнението на Джими, че новите Нисани и Тойоти след 2000г. били тъй прекрасни.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                        Да ходя ли да го пробвам за теб новия модел ? Сърби ме
                        Ако ще се почувстваш по- добре, принуждавайки ме да се разделя с едни пари .... пробвай го и сподели. В момента, по картинки, не могат да ме кандардисат.
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                          Ми то скоро няма да се налага да сменяте крушки. Фара ще има живот колкото МПСто. Колко изкарват сега диодните фарове в нови автомобили?
                          Карах 412 ( в купе на 408 ) с фар- крушка ,,Маршал" . До лани светеше вървейки, не вярвам да угасне, но не ми се пътува вече с него дори по магистралите у нас. Не за друго, ми одъртях
                          А тези простотии се правят от името на всички ни.
                          Даника
                          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

123 и 126 дизели са колите,после са 124 и 140 като второто е дизел 300 или осмака след 95та ма пак не стъпва на танковете от предното поколение които пък съвсем няма с какво да ги сравниш тия дни,половинка до 100,половинка от минутата........ма па струва колко средна хубост Форд на 6 годинки

С подръжка всичко 'е извади 400 00 ма на 50 да ми трябва кормилна рейка,Кардан и половин предница с окачването и да ми го водят консуматив......//за тия километри дьртака е скъсал бушона за подгряване който е под чистачките,струва 3 кинта и се заменя с тел,а при липса на тел ръгаш отвертка за 20 секунди.......

Е както казах едното е антика,другото уж кола,но за мен поне 1000 долара амортисьор кинсуматив ми е непонятно
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Някой си направи труда да направи паралелна на тази тема :
                              http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=216567
                              Ся ме вкарваш в трета тема... да не злоупотребяваме. Има много сериозна разлика между производствен дефект и експлоатационен ресурс.
                              Тук, принципно говорим за коли.
                              И не. Не е Форд.
                              Мерси за темата, но не съм за там.
                              Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

...принуждавайки ме да се разделя с едни пари...
                                Ще си платиш ти, ще си платиш, три ракети Нитаку с ненам какви гуми събрах вече а не играя тенис на маса въобще...
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X