Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
    Я да се опитам да завъртя малко темата. Препоръчайте ми истински автомобил отговарящ на моите изисквания:
    - хечбек / 5 врати, в краен случай комби
    - до 4,5 метра.
    - бензин с лесно газифициране
    - разход под 15 газ градско и под 10 извънградско.
    - над 120к.с., като да не е някоя супер умряла в ниските супер-форсирана във високите малолитражка. 0-100 под 10сек., като ориентир, добро ускорение до 160км./ч. под 26-27сек.
    - тегло по възможност под 1,3т.
    - екстри - климатроник, темпомат, автоматични чистачки
    - сравнително евтина поддръжка
    - комфортен
    - сравнително голям клиренс

Здравината се подразбира, нали търсим истински. Чудно ми е накъде ще завиете и дали изобщо ще се намерят 3-ма съгласни за един модел.
    Май още не са я произвели. Който го изобрети и внедри в производство това ще стане доста богат.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      За съжаление на Гагич и самодържец Мерцедес има много малко общо с г класата ))
      E, има повече общо, колкото твоето возило във фабричен вид с "Г-класата"
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
        Mitsubishi Galant от около 2000-та година. Версията с предно и с атмосферния шестак и типтроник. Като я смачкаш - върви на змей, като не я мачкаш почти се вписва в изискванията за разход, само не си уточнил за каква скорост на извънградско? Автоматчни чистачки обаче няма... май. А, да , и клиренса е около нулата
        Олеле. Това първо, че гори като змей, и второ, че има клиренс ~2.5см. Така, че е много далеч от изискванията.
        Дa не говорим за проблемите с автомата на Мицубишитата, че съм го ял.

Иначе страхотна кола.
        Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
        Drag Grand Canyon Daily
        Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
        LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          E, има повече общо, колкото твоето возило във фабричен вид с "Г-класата"
          Всъщност е точно обратното

Така или иначе това е ирелевантно. Г-то струва колкото струва заради щаер пух
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Всъщност е точно обратното

Така или иначе това е ирелевантно. Г-то струва колкото струва заради щаер пух
            Да-да, мойто "Хеми" като е правено и то в "Щайер-Пух", що не струва толкова?
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
              Да-да, мойто "Хеми" като е правено и то в "Щайер-Пух", що не струва толкова?
              Щото не е тяхна разработка, затва.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Щото не е тяхна разработка, затва.
                Мхм, тия дето взимат амг-та, пък и огромната част от останалите, ги взимат точно щото са разработка на щаер-пух, не заради модата, шъ знайш.
                Всеки трети е шести

Коментар

За съжаление на Гагич и самодържец Мерцедес има много малко общо с г класата ))
                  Мда, мотори и скорости, нищо не е
                  Всеки трети е шести

Коментар

Гледам, карат се тия убавите редукторните 4х4 на квадрат... Забелязах един такъв върви напред, а охраната отзад у рейндж ровър от последните. Мммного смисъл има у тая работа, особено ако важния реши да бега през засукани пресечени терени (иначе редукторите за чий са му), директно си остава без охрана.
                    Всеки трети е шести

Коментар

Важния просто е по-брониран.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Я да се опитам да завъртя малко темата. Препоръчайте ми истински автомобил отговарящ на моите изисквания:
                        - до 4,5 метра.
                        - над 120к.с., като да не е някоя супер умряла в ниските супер-форсирана във високите малолитражка. 0-100 под 10сек., като ориентир, добро ускорение до 160км./ч. под 26-27сек.
                        - комфортен

Здравината се подразбира, нали търсим истински. Чудно ми е накъде ще завиете и дали изобщо ще се намерят 3-ма съгласни за един модел.
                        Това го може обикновен Голф от преди 20 години. И много повече от трима съгласни ще се намерят с такъв избор. Като почнеш от границата на условието -1,8 125к.с. Автоматичните чистачки са в листа с екстрите на много коли и са глупав критерии при избор втора ръка.
                        Комфортен, красив и пр. са субективни оценки.
                        Почти всички хетчбеци от този клас над 1,8л, и от около 2000г, покриват условията, както и повечето от комбитата на тяхна база. По-безпроблемните и с евтина поддръжка държат по-високи цени на пазара.
                        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

- до 4,5 метра.
                          - комфортен

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                          Mitsubishi Galant от около 2000-та година. Версията с предно и с атмосферния шестак и типтроник. Като я смачкаш - върви на змей, като не я мачкаш почти се вписва в изискванията за разход, само не си уточнил за каква скорост на извънградско? Автоматчни чистачки обаче няма... май. А, да , и клиренса е около нулата
                          Гори, дълга е прекалено много, не е сравнително висока, макар и да не е съвсем ниска(за шестака не знам, може да е по-нисък), само комбито отговаря на 5 врати.

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          Май още не са я произвели. Който го изобрети и внедри в производство това ще стане доста богат.
                          Има доста, ама предвид, че действително това са ми критериите и ме ограничаваше бюджета направих компромис, мисля за следващата след няколко години.

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                          Това го може обикновен Голф от преди 20 години. И много повече от трима съгласни ще се намерят с такъв избор. Като почнеш от границата на условието -1,8 125к.с. Автоматичните чистачки са в листа с екстрите на много коли и са глупав критерии при избор втора ръка.
                          Комфортен, красив и пр. са субективни оценки.
                          Почти всички хетчбеци от този клас над 1,8л, и от около 2000г, покриват условията, както и повечето от комбитата на тяхна база. По-безпроблемните и с евтина поддръжка държат по-високи цени на пазара.
                          За мен гоуфа не е кола, VW ми е в класацията за НЕавтомобили непосредствено след руските. Тези дни се возя в едно Кади и търся нещо да ми хареса, ама не намирам, товарна Дачия комби е пъти по-истинска, мислена и направена кола. За Канго и Берлинго да не говорим. Това естествено е лично мнение и не искам да натоварвам никой с него.
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20160625_001.jpg
Прегледи:2
Размер:175.9 КБ
ID:5743021
                          В момента карам тази Мазда от подписа. Дълга ми е(4,57м.), преди малко обикалях 3 пъти улицата докато успея да я вкарам някъде и няма автоматични чистачки(търся начин за слагане). Сравнително висока е и отговаря на всички други критерии.
                          Далеч не е перфектния автомобил - има склонност към гниеене, има слаба шумоизолация която е пряко свързана и с антикорозионната защита и мисля и в нея насока за подобряване. Вози сравнително твърдо и спортно, но с този двигател ги водят някаква по-спортна версия и може да е от това. За мен и според много други хора е един от най-истинските и здрави автомобили.
                          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                          Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                            Олеле. Това първо, че гори като змей, и второ, че има клиренс ~2.5см. Така, че е много далеч от изискванията.

Иначе страхотна кола.
                            И окачването, и окачването[emoji3]
                            Все нещо скърца и тропа

Изпратено от моят D5803 с помощта на Tapatalk

Коментар

Абе споменах аз че темата отива към фен клубовете.
                              Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение

Иначе страхотна кола.
                                Явно си попаднал на някоя (или накои) много съсипана бройка. Лично ми е попадал екземпляр, на който 4 години и 85 хиляди километра, маслото на автомата НЕ е сменяно. Предишният собственик чистосърдечно си призна, че дори не е чувал за подобно нещо. Ми... нищо. Изкара още 3 години след това, преди да приключи земния си път след полазване от бус - от седан стана на хечбек... тъкмо като за Ванката
                                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X