Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезаване ли са истинските автомобили?

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
    Така де, то и сега хора си купуват за тия пари коли. Въпроса е, че нЕма да са много, което е плюс за екологията - нема да се цапа с производство.
    Другия въпрос е, че ще останат фирмите, които успеят да го направят за най-малко пари. Всички други са "довиждане", и печелившите в тоя бранш ще са по-малко и с по-малки печалби.
    Е, да де!
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Аварирали? Че то си имаше лаф: "Ти "Мерцедес" с вдигнат капак на мотора край пътя виждАл ли си?". Щото беше пълно с какви ли не соц-возила "в тази поза" и суетящи се или скубещи си косите собственици до тях като тръгнеш из Мамковината. Сега, уви, тази гледка и с "МРецедеси" е честа.
      Съвсем нарочно карам най-старата служебна кола - Мерцедес 320. Оставиха я, защото държа на нея. Изглежда като падала от ферибот и извадена след няколкомесечен престой на дъното. Доста хора оттук я знаят. Километражът в момента показва 486 000. Последните 250000 са от мен. За този период са сменяни само консумативи и една гарнитура на глава, която смених от куртоазия, щото леко сълзеше масло. От кумова срама смених и ангр. верига, въпреки че беше в нормите. Кара се юнашки. Идеята е да видя къде и е лимита. Прежалена е. Имам същата лична на под 100000. Искам да видя какво да очаквам.
      Шефовете мрънкат че съм развалял имиджа с тази кола и ме накараха да я разбрандирам. За смяна са почти всички тампони по окачването. Изгнила. Разлика в динамиката с личната няма. В разхода също. Всички електронни системи работят съвсем нормално. Автоматът също.
      Новите коли, които купихме (френски, шведски, корейски) ни причислиха към най-редовните клиенти на KikiT, а в магазините за части и пътна помощ станахме акционери... Част от старите коли подарих на хора, оттук и те си ги карат наистина безгрижно.
      Някога много псувах Ксантиите за скъсани тампони, защото не знаех какво е C5 и C8, D5, Трибека, Jumper III и прочее гадост.
      Когато умре служебната съм си приготвил друга служебна - 124 купе в състояние като нова - 90г. 3.2 автомат. Била стара и грозна...
      Последно редактирано от Scrapheap; 25-01-17, 20:30.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Когато умре служебната съм си приготвил друга служебна - 124 купе в състояние като нова - 90г. 3.2 автомат. Била стара и грозна...
        Късметлия! Направо си за завиждане
        сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
        dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Ако те изпердаши нещо и решиш да я подаряваш - имаш ми телефона.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Ако те изпердаши нещо и решиш да я подаряваш - имаш ми телефона.
            Тази си е за мен
            Мисля си, когато съвсем умре 210ката да и насадя маторя в някоя Гега. Той изглежда не мисли да мре.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
              Е, да де!
              Притеснява те, че ще се върнат колите с врътки за стъклата? Щото карбуратор и с евро 6 едва ли.
              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Тази си е за мен
                Мисля си, когато съвсем умре 210ката да и насадя маторя в някоя Гега. Той изглежда не мисли да мре.
                Е хубаво де, нещо друго ми подари
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Свършиха дръгелите, Пепи. Но ще те имам изпонапредвид

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                    Аварирали? Че то си имаше лаф: "Ти "Мерцедес" с вдигнат капак на мотора край пътя виждАл ли си?".
                    А знаеш ли , че ако беше пълно с Мерци , щяха да задават въпроса за Джийп с вдигнат капак , дали некой е видвал.Не е в Джийпа проблемът , нито в капаците...Пак меташ пингвини на Севрния полюс.
                    Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Съвсем нарочно карам най-старата служебна кола - Мерцедес 320. Оставиха я, защото държа на нея. Изглежда като падала от ферибот и извадена след няколкомесечен престой на дъното. Доста хора оттук я знаят. Километражът в момента показва 486 000. Последните 250000 са от мен. За този период са сменяни само консумативи и една гарнитура на глава, която смених от куртоазия, щото леко сълзеше масло. От кумова срама смених и ангр. верига, въпреки че беше в нормите. Кара се юнашки. Идеята е да видя къде и е лимита. Прежалена е. Имам същата лична на под 100000. Искам да видя какво да очаквам.
                      Шефовете мрънкат че съм развалял имиджа с тази кола и ме накараха да я разбрандирам. За смяна са почти всички тампони по окачването. Изгнила. Разлика в динамиката с личната няма. В разхода също. Всички електронни системи работят съвсем нормално. Автоматът също.
                      Новите коли, които купихме (френски, шведски, корейски) ни причислиха към най-редовните клиенти на KikiT, а в магазините за части и пътна помощ станахме акционери... Част от старите коли подарих на хора, оттук и те си ги карат наистина безгрижно.
                      Някога много псувах Ксантиите за скъсани тампони, защото не знаех какво е C5 и C8, D5, Трибека, Jumper III и прочее гадост.
                      Ники, какво работиш? Смятам, че прекали.
                      Загъни и за мен една 210 3.2, ако ти се намира там някои ом606 никому непотребен, добре и 1, 2 124ки купе ще взема, за да отърва шефовете.

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                        Притеснява те, че ще се върнат колите с врътки за стъклата? Щото карбуратор и с евро 6 едва ли.
                        Притеснява ме, че не мога сам да си сменя крушката на късите (сваля се цялата предна маска, вадят се фаровете...) абе, мога, ама ми е по- лесно да дам 16 лв. за да ми я сменят. А ме кефи, че някакъв отворко ми прави рекламация за паднало копче на ризата и като му я приема, той си купува още две ризи, панталон, сако и чорапи.
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

...124 купе в състояние като нова - 90г. 3.2 автомат. Била стара и грозна...
                          Да, грозничка е милата. Като Ракел Уелч или София Лорен на 50...
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                            Да, грозничка е милата. Като Ракел Уелч или София Лорен на 50...
                            Съпоставката, щеше да е точна, ако двете дами бяха спали 20г във формалин и после ги бяха съживили
                            Любимката ми ТЛК60 също не е красавица, но не бих я сменил за по-нова. Приемете че съм глупав

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                              Притеснява ме, че не мога сам да си сменя крушката на късите (сваля се цялата предна маска, вадят се фаровете...) абе, мога, ама ми е по- лесно да дам 16 лв. за да ми я сменят. А ме кефи, че някакъв отворко ми прави рекламация за паднало копче на ризата и като му я приема, той си купува още две ризи, панталон, сако и чорапи.
                              Туй ще да е Форд
                              Това за копчето сериозно ли? Чорапи кърпите ли гаранционно?
                              Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                                Туй ще да е Форд
                                ....
                                Повечето сега са така, както казва Венци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X