Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: На изчезаване ли са истинските автомобили?

Е така де - те форумен пример
    Появява се нящъф младеж който продава кабели за ток. Теоретично (щото не съм ги тествал) са хубави и цената е разумна. Е кво стана - появиха се няколко специалистора които обясниха как с части от вторични можело да се направят по евтини, ма уж да вършат същата работа.

Съответно всеки производител гледа как да е тънканайка, ем да не се разпадне преди гаранционния срок. Колкото по добри инженери толкова по точно го уцелват този момент
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Е така де - те форумен пример
      Появява се нящъф младеж който продава кабели за ток. Теоретично (щото не съм ги тествал) са хубави и цената е разумна. Е кво стана - появиха се няколко специалистора които обясниха как с части от вторични можело да се направят по евтини, ма уж да вършат същата работа.

Съответно всеки производител гледа как да е тънканайка, ем да не се разпадне преди гаранционния срок. Колкото по добри инженери толкова по точно го уцелват този момент
      Тва с кабелите е интересно.
      Айде да направим сравнителен експеримент м/у мойте за 13лв. и неговите за 190,
      и да видим дали през неговите минава 15 пъти повече ток.
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Ми ние може и между Дъстър и г да направим сравнителен тест. Даже може и дъстъра да спечели
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ми ние може и между Дъстър и г да направим сравнителен тест. Даже може и дъстъра да спечели
          Примера с кабелите не е меродавен, щото през тях, единствено, трябва да минава ток, другото е маркетинг, който, във връзка с кабелите, не работи във Форума.

М/у Г и Дъстър няма нищо общо, както и м/у тези които са си ги купили и ги карат.
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Те и кабелите имат и много други качества освен да пускат ток.

Коментар

Никой не каза за него кой е истински автомобил затова аз казвам за мен истински автомобил е volvo 245 polar

За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
              0878 79 20 61 Борис

Коментар

Да, това е автомобил. Още ме е яд че изпуснах едно 850 4х4 за женска кола и затова взех тъп Мерцедес.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
                  ...мен истински автомобил е volvo 245 polar
                  Аааа, с тая "Lambda Sond" емблема на решетката е катализиран - не ми го хвали

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                  ...850 4х4 ...
                  E 850ката не беше ли от първите "неистински" волва ?
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

И аз в началото на темата порекох да на биете ( много) счетоводителите.
                    А темата е много свободно формулирана.Затова се изпомешаха разни класове автомобили.И повечето участници ще са прави , въпреки противоположните мнения.
                    Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

• От: На изчезаване ли са истинските автомобили?

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                      E 850ката не беше ли от първите "неистински" волва ?
                      Не, преди него беше 440/460.
                      Имах навремето такава, много хубава кола, но произведена във VDL Nedcar - Холандия. Тая фабрика е била на ДАФ, после на Митсубиши, после на Волво, сега не знам дали я има.

Не се оплаквам от тая кола, произведена в Холандия, тунингована в Германия, и карана в Унгария от мой приятел.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                        ... E 850ката не беше ли от първите "неистински" волва ?
                        Не знам колко е било истинско, но една чистак новичка дипломатическа 850-ка, закупена в страната на Волво, за една нощ хвърляше чисто нов акумулатор и в съвсем оригинален гаранционен сервиз на Волво с месеци наред така и не успяваха да разберат какъв и е проблемът ...

А 240-ката си беше истински танк, с педали като на камион.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Дали изчезват истинските коли?
                          Хм! А, ние ли сме последното свястно поколение?
                          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Появиха се епилирани мъже, еднополови бракове.... вие сте седнали за някакви "изкуствени" автомобили да се кахърите. Всичко се развива.
                            Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                              Дали изчезват истинските коли?
                              Хм! А, ние ли сме последното свястно поколение?
                              Право в десетката!
                              Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                              Drag Grand Canyon Daily
                              Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                              LZ1JYM

Коментар

• Първоначално публикуван от Vitku Преглед на мнение
                                Видя ли какво стана с VW заради малки лъжи за емисиите на едви двигатели?
                                Ако някой докаже софтуерно програмирано остаряване на производител на телефони, например, то може даже и да го фалира. Защото ефекта ще е същият.
                                Та тия смели твърдения са малко...
                                Да де, ама им продадоха колите примерно за евро-6, па те не били. Ама пари като за до еди си кое евро разлика не им върнаха на клиентите нали. Нещо като със снегопочистването - ми не изчистили добре та ще връщат едни пари, хубаво ама мене кво ме грее като не съм отишъл два дена на работа примерно. В случая ми е по-полезна свършената работа отколкото демонстрираната справедливост. И с автомобилите нещо подобно, а не е като да не съм се нагледал на нови съвременни (със съответната надбавка в цената) автомобили киснещи по сервизите.

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Нарочно е разбира се. Но счупването се получава заради ниския ресурс на частите и материалите, като се износят-и бау!
                                А любителите на световната конспирация се мъчат да ни убедят, че в машината има още много ресурс, но се чупи заради проектираното счупване.
                                Не знам за световната конспирация, ама като при проектирането, както казвате изпилят нещата примерно да намалят себестойността, та заради изпилването се чупели повече, то това не си ли е пак проектирано счупване? Това у 21 век и при многомилиардните разходи за развойна дейност.Нещо прилича, като да не е случаен страничен ефект от изпилването, а ако е - ебем ти развойните центрове, разходи и цени на крайния продукт,като ще се оставят некви неща на случайността.

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Е ако под нарочно разбираш "неизбежен нежелан резултат" - да. Ако производителят може ОЩЕ да поевтини и при това му увеличи ресурса, ще го направи. Ама чудеса рядко стават и то все за детайли за които изобщо не ти пука - топката на лоста примерно.
                                Не разбирам, дадох примери, ама пак за поевтиняване си приказваме. Кое им е толкова евтиното? Ти колко автомобила имаш и от тях колко са ти чисто нови в момента заради това, че са ти дошли евтини?
                                Последно редактирано от Чавдар (V93); 24-01-17, 20:29.
                                Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X