Карето за представяне на участника е излишно голямо. Не мисля, че има нужда в това поле от бутони за Фб и Туитър.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на форумите 3 (нов софтуер, миграция)
Свий
X
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеКарето за представяне на участника е излишно голямо. Не мисля, че има нужда в това поле от бутони за Фб и Туитър.
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеКарето за представяне на участника е излишно голямо. Не мисля, че има нужда в това поле от бутони за Фб и Туитър.
Това с полето на участника поне е лесно решимо, когао се стигне и до тия неща.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
До момента много хора са имали проблем с входа, макар че си имат валиден потребител. Проблемът е с рождените дати, заради онази тъпотия с GDPR-а вече са задължителни, а когато са били регистрирани не е било така... И не могат да се логнат... за да си сменят датата... Та който пита, пускам един временен прозорец, оправяйте си рождените дати... моля...
Коментар
-
Малко да похваля новия софтуер - мога да редактирам старо мнение, както и да трия такова. Ако при писане на коментар и публикуване се оказва, че вече не си логнат, след писканата парола и въвеждането и съобщениео се публикува, а не се губи както в старата версия. Доста ще е полезно при дълги постове, и особено при пътеписиFord Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеДо момента много хора са имали проблем с входа, макар че си имат валиден потребител. Проблемът е с рождените дати, заради онази тъпотия с GDPR-а вече са задължителни, а когато са били регистрирани не е било така... И не могат да се логнат... за да си сменят датата... Та който пита, пускам един временен прозорец, оправяйте си рождените дати... моля...
Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнениеМалко да похваля новия софтуер - мога да редактирам старо мнение, както и да трия такова. Ако при писане на коментар и публикуване се оказва, че вече не си логнат, след писканата парола и въвеждането и съобщениео се публикува, а не се губи както в старата версия. Доста ще е полезно при дълги постове, и особено при пътеписи
Предишната версия също записваше информацията и не се губеше такава.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
Какво ще рече да се оправят? Трябва да има въведена някаква дата или трябва да се въведе актуална дата?
Всичко описано го е имало и в предишната версия. Пъврите две са въпрос на настройка на форума.
Предишната версия също записваше информацията и не се губеше такава.
Означава, че всеки чиято рождена дата не е валидна т.е. да показва че е на възраст над 18 години и под 130 няма да може да се логва във форумите... Ако според въведената рождена дата е под 18 години ще трябва да донесе в редакцията на OFFNews заверено нотариално пълномощно от двамата му родители, че са съгласни да пише и участва тук...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеВсичко описано го е имало и в предишната версия. Пъврите две са въпрос на настройка на форума.
Предишната версия също записваше информацията и не се губеше такава.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
Означава, че всеки чиято рождена дата не е валидна т.е. да показва че е на възраст над 18 години и под 130 няма да може да се логва във форумите... Ако според въведената рождена дата е под 18 години ще трябва да донесе в редакцията на OFFNews заверено нотариално пълномощно от двамата му родители, че са съгласни да пише и участва тук...Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
Мисля, че вече го писаха, ама понеже още не е оправено, битона: "маркирай форумите като прочетени" следва да е на видимо място и постоянно "залелеп". Сега трябва да излезеш на началната страница за да използваш.Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i 2006
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеДо момента много хора са имали проблем с входа, макар че си имат валиден потребител. Проблемът е с рождените дати, заради онази тъпотия с GDPR-а вече са задължителни, а когато са били регистрирани не е било така... И не могат да се логнат... за да си сменят датата... Та който пита, пускам един временен прозорец, оправяйте си рождените дати... моля...
Решението трябва да е нещо като например да изисква дата на раждане след логване или да дава срок за въвеждане на такава, с нарочно посочен линк към конкретната настройка.
Форума и без друго доста оредя - мисля си че не е редно да се гонят още потребители. Някои имат дълги периоди на не-влизане, други влизат рядко.
...пък и струва ми се че не е като да няма какво друго да се оправи, преди тия рестрикции. Дето се казва "Всичката Мара втасала..." В последните дни току ми се обади някой че не можел да влиза. Днес Таргата например. Дай да не орязваме и без друго намаления "личен състав".
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар