байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Тъмна тема има + още много, може да се избира от менюто долу вляво... Ако има проблем с това меню, пишете ще го оправим...
Веротяно някъде долу и накъде влаво има и такъв бутон, но аз не го откривам.
Апропо, по-напред беше споменато че се работило върху функционалността. Линк или бутон за "нови теми", "какво ново" или каквото и да е от тоя тип е основна такава. Едва ли някой клика на всеки раздел, всеки подраздел, и на всяка тема за да види дали няма нова информация.
И с риск да прозвуча леко кисело... Намирам за много вълнуващо при зареждане на страница да се появява информационен банер с надпис "зареждам". Но аз съм със закостеняло мислене и предпочитам вместо да се появява банер с информация какво мисли да направи, без да го прави, само да го прави без да ме информира за щенията си...
...само че пак е с "Ш..." вместо на български.
Явно проблема за всичките проблеми с кирилицата е генерален.
ПП: Но пък едита работи.
ППП: Цитата продължава да опитва да дава Unicode цодове под формата на поредица от &#.... Според мен някъде липсва "<meta charset=UTF-8>" или дефолт charset-а на сървъра не е UTF-8 или не съвпада с друга настройка (я на базата я на сървъра, я на vBulletin).
ППП: В пощата, съобщението е с:
Content-Type: text/plain; charset="windows-1251"
Както и предполагах - някъде е омотано нещо с UTF-8 и 1251. Четох че lamguage-pack-овете на vBulletin например имало значение как са записани.
Последно редактирано от sparkybg; 23-10-19, 12:16.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар