Обява

Свий
Няма добавени обяви.

винетки 2016

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: винетки 2016

Първоначално публикуван от martony Преглед на мнение
    "2. собственикът или ползвателят на пътното превозно средство има право да ползва републиканските пътища на Република България, като преминава по тях или по техните участъци с пътното превозно средство само когато е заплатена винетна такса за съответния период и категория на пътното превозно средство и в долния десен ъгъл на предното стъкло на пътното превозно средство е залепен валиден винетен стикер;"

Закона не уточнява как и с какво да е залепен винетния стикер.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
      Терминал 2 / щом няма 30 лв/година без ладичка с каручка или велосипед = по малко разбити и задръстени пътища
      Ако всички, които работят за ниски заплати минат през терминал 2, да те видим тогава ти откъде ще изкарваш пари, че да се дуеш толкова.

Коментар

По преки наблюдения за перничани - има влакове, автобуси, маршрутки, и се позлват масово.

Иначе и аз съм на мнение че ако за човек в трудоспособна възраст са проблем 30 стотинки дневно разход за винетка, сериозно трябва да се замисли дали да не си търси друга работа.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          По преки наблюдения за перничани - има влакове, автобуси, маршрутки, и се позлват масово.

Иначе и аз съм на мнение че ако за човек в трудоспособна възраст са проблем 30 стотинки дневно разход за винетка, сериозно трябва да се замисли дали да не си търси друга работа.
          Мани го винкелсити, там е особена губерния.

Обаче на минетките проблема не е в цената. И лев на ден да са - пак е ок, ама да има пътища, а не като след преминал руски бомбардировач в Сирия. А пък то е така щото от 10 лв приходи от минетки за пътищата отиват около 1 - останалите са гушинг за разни отговорни другари.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Да де, но някой горе спомена, че е на възраст за терминал...rosen_offroad-издишаш!

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
              Ако всички, които работят за ниски заплати минат през терминал 2, да те видим тогава ти откъде ще изкарваш пари, че да се дуеш толкова.
              Това дали ти е ниска или висока заплатата изобщо не е свързано с това плащаш ли си сметките или не.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                ... като след преминал руски бомбардировач в Сирия.
                Нека си бомбят (твоите) братушки там, не тук - толко, колкото близкия изток не сме изпаднали (макарче - ако сички почнат да си шерват всякакви подобни приходи - ще ги стигнем)

п.п. онзи ден по хасвалта джапах до Перник и обратно по двата пътя - не ми приличаше на третият свят, макарче може пък и аз да съм загубил представа от каране предимно по черно
                А пък то е така щото от 10 лв приходи от минетки за пътищата отиват около 1 - останалите са гушинг за разни отговорни другари.
                Тъй на вятър думи или имаш нищо докИзателства?
                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                  може пък и аз да съм загубил представа
                  Очевидно
                  Имам
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Може спокойно без всичките тези стикери по стъклата.. Както гласуваме ни глобяват електронно.
                    Някой дали вече плати по-тънка гражданска по телефона? И 30 лв. са си 30, нищо че варненци ги избиват от едно зареждане.
                    А тези простотии се правят от името на всички ни.
                    Даника
                    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Имам
                      Сега е момента за боНбата!

Коментар

Сега е момента за боНбата!
                        Кога е момента ще реша аз.

Коментар

'стествено
                          Дотогава ти вярвам, безапелационно!

Коментар

Не мисля че вярваш, но така или иначе това е без значение.

Коментар

п.п. онзи ден по хасвалта джапах до Перник и обратно по двата пътя - не ми приличаше на третият свят, макарче може пък и аз да съм загубил представа от каране предимно по черно

Пхаха, Сф-Перник, е това верно е виц. Заповядай в нашата губерния, от Роман излизат четири пътя с винетки, по два от тях, има места в продължение на стотици метри, където не знаеш имало ли е асфалт или това са камъните от Римската империя. Другите два, са осеяни с дупки, разбъркани по тото принцип. Демек ако минаваш инциндентно, а не регуларно по пътя, то при 30км продължителност, вечер, особено при насрещно идващи коли с фарове, варианта да "хванеш" дупка, която троши джанта си е съвсем нормален.

След това имаш три варианта:

1. сменяваш с резервна, псувайки винетките по 97лв и продължаваш.

2. чакаш КАТ, ако нямаш каско, които разбирайки причината ще дойдат след 4-5 часа, понеже всичките са по сигнал, в едната патрулка няма бензин, пък другата е на акция.

3. чакаш застрахователи, които разбирайки причината, и отказа да идват КАТаджиите, ще дойдат след 4-5 часа, понеже ги боли "дедовия" и са пълни с огледи и те.

Но и в трите варианта си псуваш винетната система.
                              Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                                ...Но и в трите варианта си псуваш винетната система.
                                А не трябва. Трябва да се псува комшията, колегата, роднината дето не си е купил стикер или го ползва за двете си коли, вината е негова. Щото държавицата ни е цвете, само хората са калпави в нея.
                                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X