Незнам дали е за тук темата но ми казаха че новите винетки задължителбо изисквали записване на регистрационен номер? Има ли някой идея така ли е?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
винетки 2016
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: винетки 2016
В Петрол искат номер.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от cerebral Преглед на мнениеТо на квитанцията се пишел номера не на винетката .... само дано не почнат да искат полицаите квитанции
Навремето писаха по сайтовете, че при проверка ги изискват и при липса на някое от двете се считало, че венетката е невалидна. Идиотщини.
P.S. Лично моето мнение, че в тази държава лобизма е в много голяма степен. Защо трябва да лепя венетката на стъклото? Платил съм я и щом я имам, какво значение коя кола карам?
2-ро - кога ще станем модерна държава и "Гражданската отговорност" наистина да на отговорност на "Гражданина" а не на автомобила. И пак да е същото както при венетката - направил съм си "Гражданската отговорност" /на мен лично/ и да шофирам който автомобил ми е удобен /аз лично имам 3/ .Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
Бахти, как се изказах...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТо не е интересно какво пише в документа
Какъв опит за контрол се проваля?ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар