Обява

Свий
Няма добавени обяви.

винетки 2016

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: винетки 2016

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
    Редно е да се пусне обществена поръчка за изработване и доставка на тези уреди.
    Хич и не си помисляй да се класираш,поръчката е вече спечелена,нищо,че я няма още черно на бяло...
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
      И що така смяташ че си потърпевш,винетката е пожелателна,искаш купуваш,не купуваш не ползваш пътищата,ползваш пътя без винетка,хващат те...300 лв.Кой ти бърка в джоба
      Идва ми на ум дефиницията на един циганин на една автогара преди 25 г. за първия принцип на демокрацията - има демокрация и можеш да правиш всичко, каквото поискаш, само трябва да внимаваш да не те хванат.
      Важи и за свинетките.
      ОФБ ДБ X22SE
      Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
        Редно е да се пусне обществена поръчка за изработване и доставка на тези уреди.
        и курсове с хабилитирани лектори - как, аджеба се работи с винеткометъра.
        Курса е с откъсване от производството, и се заплаща от бюджета, естесвено.

Коментар

Времето което някои хора губят плачейки за мизерните 30 лв разлика в цената между старите и новите винетки можеше да се използва по пълноценно за спечелване не на 30 а на 130 лв.
          Land Rover Discovery II, V8 4.0
          VW Golf VI variant
          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

На минетките си пише, че при опит за премахване, се унищожава. Значи, ако заптието успее да я унищожи, била е правилно залепена, няма глоба, ходи си купувай нова. Ако падне цяла, глоба, а минетката се прибира "за доказателство" и ще се съхранява на предното стъкло на личната му таратайка.
            А защо се оплаквате от дупките - нали караме по "пътна мрежа", а мрежа без дупки няма

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
              Времето което някои хора губят плачейки за мизерните 30 лв разлика в цената между старите и новите винетки можеше да се използва по пълноценно за спечелване не на 30 а на 130 лв.
              Аз съм на заплата, та не ми пречи. А тая заплата не е актуализирана през последните 8г. Извънработно време ми е разрешено да си мрънкам на воля безплатно.
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Не плачем, веселим се. Разпускаме. Всички имаме поне по една свинетка.
                А би трябвало да плачем ама на ..... българска работа, още от тракийско време тука е така.

ПП. Аз да не съм депутат, че да изкарвам 130 лв. за 5 минути.
                (по тоя случай ми идва оня стар виц, дето 400 м бягане с препятствия се равнявали на един здрав секс)
                Последно редактирано от bogilloff; 03-02-16, 22:19.
                ОФБ ДБ X22SE

Коментар

Сит на гладен не вярва...Сега си представи,че едвам си си купил гоуфо на кредит,и то не VI,ами III.И живееш в Своге,Владо Тричков,Перник,Радомир и др. населени места около София,където работа ....нямааа! Всеки ден трябва да пътуваш до София, за да изкараш 800-1000 лв на месец,до работата и обратно имаш 60-70 км. Тогава се изказвай 30 лв мизерни ли са и как можеш за 10 мин мрънкане да спечелиш 130...На дядовците с ладичките и 250 лв пенсийка също...
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Вече има развитие на терминологията и предлагам
                    "свинетка" да се използва за стикера в единствено число, айде, отмен да мине, купил съм една, да хапнат нещо там.
                    "минетка" да остане за мнжественно число, минал съм се да купя повече от една.
                    ОФБ ДБ X22SE

Коментар

• От: винетки 2016

А ти колко пропусна да спечелиш докато мислеше какво да напишеш?

Коментар

В Перник се престарават ! Купих винетка за автомобил , който се води на майка ми , на касовата бележка са изписани номера на автомобила , имената и ЕГН на собственика ?! Това на ОМВ Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20160203_204848.jpg
Прегледи:1
Размер:67.8 КБ
ID:5701558
                        В града цели улици в кварталите карат с една винетка . Сигурен съм , че и в други населени места е така . Отделно 200 000 инвалиди получават безплатни . Е как няма да поскъпнат ?! Дано поне средствата от тях да се използват по предназначение .
                        Извинявам се за лошата снимка
                        Chrysler Voyager 2.8 CRD LX , automatic , 2006

Коментар

Първоначално публикуван от cerebral Преглед на мнение
                          Koлкото за човъркането на полицаите по винетките...? Имат ли право...? Винетката си е на мястото как е залепена какво значение има...?
                          А ако е залепена като хората и я повреди ...? кой ще пише обяснения после защо винетката е така наполовина разлепена? И ако нямат право ( пък аз си мисля че нямат ) като седне до мен и почне да ровичка ко да му кажа...? излез веднага от колата да не се налага да се учиш да държиш палката с другата ръка ? "цитат от рекламата с пицети"
                          Имат право, ако сутринта началика ги прати да отлепят свинетки. Щом им е наредено и добре залепени ще разлепят.
                          Ама сами да се вкарват в тоя филм (ти знайш ли на кого си отлепил винетка бе ......, а бе аз докога ша ви уча вас бе), няма да стане. И що ги мислим за врагове и идиоти, и те са хора като нас (само тук таме идиоти).
                          Ако случайно се опита да проверява винетка и я повреди, после не се знае какво го чака. Що да си вкарва таралеж в гащите. А и на тях все по малко им пука колко свинетки ще хапнат депутатите тая година.
                          Винетки се плюнчат и лепят не от вчера но не съм виждал и не съм чувал, орган да проверява залепеност на свинетка досега.
                          Механизма на актуването на недозалепени, разлепени, повредени и тнт. винетки въобще не е отработен. Текстовете са силно неиздържани. Може да се окаже, че се борят с ветрени мелници.
                          Последно редактирано от bogilloff; 03-02-16, 23:54.
                          ОФБ ДБ X22SE

Коментар

Като си отлепях старата винетка и лепих новата какво виждам.
                            Стъклото където е бил стария стикер за технически преглед - надраскано.
                            Много неприятна изненада. Ония от техническия пункт са ми надраскали стъклото като са отлепяли стария стикер.
                            И съм решил повече никой да не ми пипа по стъклото. Ама не ме интересува къФ бил.
                            Ако иска да пипа - депозит цената на стъклото и тогава може.

Понеже аз стикерите си ги отлепям със едно специално бръснарско ножче което го купих от една бензиностанция.
                            И след това почиствам лепилото със течност за чистачки. Няма как да надраскам стъклото.

Коментар

С обикновени мокри кърпички се чисти перфектно, дори да не си ползвал ножче, а да си отлепвал на ръка. Не знам какво имат в тях, но и спрей за кухини върху предното стъкло изчистиха безгрижно, при положение че със спирт не пожела да се изчисти.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                                Сит на гладен не вярва...Сега си представи,че едвам си си купил гоуфо на кредит,и то не VI,ами III.И живееш в Своге,Владо Тричков,Перник,Радомир и др. населени места около София,където работа ....нямааа! Всеки ден трябва да пътуваш до София, за да изкараш 800-1000 лв на месец,до работата и обратно имаш 60-70 км. Тогава се изказвай 30 лв мизерни ли са и как можеш за 10 мин мрънкане да спечелиш 130...На дядовците с ладичките и 250 лв пенсийка също...
                                Терминал 2 / щом няма 30 лв/година без ладичка с каручка или велосипед = по малко разбити и задръстени пътища
                                Land Rover Discovery II, V8 4.0
                                VW Golf VI variant
                                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X