Обява

Свий
Няма добавени обяви.

винетки 2016

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: винетки 2016

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Тия номера трябваше да са в база данни.
    Да, така ще има контрол, дори и без стикери, както е в други държави, та дори и в Румъния.
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

да де ама пак нещо не са нагласили и не навсякъде събират номерата.

Иначе в Румъния няма стикери даже. И всичко си работи.

Коментар

Засега не искат, не зная защо, но ако поискат ще се нагласят.
        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Ще е късно - вече са продали сума ти безименни винетки.

Коментар

Да, така е. Вчера заредих на една голяма верига и си купих годишна винетка. Касиерката учтиво ме попита ДАЛИ да впише номера на автомобила в квитанцията ..., на мен номер в к-цията не ми трябва, както и не ми трябва тази бележка след напускането на търговския обект т.е. никой не ме задължава да я съхранявам за да доказвам цяла година, че аз съм закупил тази винетка.
            0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

А защо като имам две коли да има две винетки след като аз мога да карам само една кола.Няма как да изкарам на магистралата двете си коли едновременно

Коментар

Първоначално публикуван от pifco Преглед на мнение
                ...
                То и аз имам няколко автомобила, ама повечето са в експлоатация с други шофьори... Дали им трябва винетка?
                Ясене, тук ще се оправят нещата когато го направят както в Румъния, Унгария, Норвегия....
                Всичко да е електронно... И камерите за трафика да 'броят' автомобилите.... Лесно и просто... И за изпълнение и за контрол...
                Ама желание няма...
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Снощи си купих от ЕКО без номер без нищо само върху втори касов бон /или квитанция някаква/ си вписа някакъв номер. на мен ми даде винетката и касов бон все едно си си купил буца сирене.
                  Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
                  freelander 1,8 2001g.

Коментар

Е тия общински и държавни фирми дето купуват винетки х-бройки за незнайно кой, какви номера ще пишат- телефонните, щото и те са там?
                    А тези простотии се правят от името на всички ни.
                    Даника
                    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Днес си взех винетка от Лукойл и ме питаха за регистрационния номер на автомобила - записаха го на касовата бележка, както колегата е показал на предишната страница.
                      Преди няколко дни мой приятел си купи винетка от ЕКО и действително касовия бон си е съвсем обикновен, но има втори - някаква квитанция с имената на клиента и регистрационния номер. Друг е въпроса, че никой не може да докаже, че ти е дадена такава допълнителна квитанция - тя е попълнена на ръка и най-вероятно не се отчита никъде. Цялата работа малко ми прилича на бялото поле на самата винетка за нанасяне на регистрационния номер, което беше през 2010 мисля... така и не се получи.... Не че нещо, само си разсъждавам....
                      Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                      Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Вчера купихме винетки за служебните коли - с номера + една за колега без вписан номер. Все от Лукойл. Не съм ги купувал аз. Явно както дойде или им кажеш, в случая ги отчитаме по коли, та затова.
                        Ford Maverick II 2.3 XLT
                        Ford Mondeo MK5

Коментар

Преди малко взех от ОМВ Красна поляна, не ме е питаха за номер, само дали искам фактура........обаче подозирам, че го написа на нейния екземпляр от квитанцията, щото гледА колата и после писА по бележките

Коментар

Купувам винетка, лепя е на прозореца и всичко остатъци, бележки и т.н. във боклука. Миналата година си сменях челното стъкло и като проучих схемата за вадене на дубликат....предпочетох да си отлепя старата и да си я залепя на новото стъкло. С помощта на пистолет за топъл въздух и малко лепило се получи....
                            LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
                            E23,E36,E46,E39,E61.

Коментар

Вече имам две предложения за "партийно" купуване и ползване на винетка. Закупуването без вписване на номер било гарантирано. В едната "група" другите двама ще се редуват за ходене до село през седмица, а за мен остава ползването през работните дни (аз не ходя на село в края на седмицата, за вилата не ми трябва). В момента другите двама си синхронизират отпуските и почивките.
                              ОФБ ДБ X22SE
                              Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.

Коментар

Първоначално публикуван от bogilloff Преглед на мнение
                                Вече имам две предложения за "партийно" купуване и ползване на винетка. Закупуването без вписване на номер било гарантирано. В едната "група" другите двама ще се редуват за ходене до село през седмица, а за мен остава ползването през работните дни (аз не ходя на село в края на седмицата, за вилата не ми трябва). В момента другите двама си синхронизират отпуските и почивките.
                                На вас за какво са ви две коли? Я си шернете и жените, ма няма па да лъжете държавата и няма да е интересно
                                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X