Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мещера (Антон) има усложнения след тежка операция, семейството му има нужда от помощ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Мещера (Антон) има усложнения след тежка операция, семейството му има нужда от по

Марто,за сега няма нужда от кръводарители и HSA.Кръвна банка в Силистра работи до 12.00 часа, а свиждане има само от 12.00 до 13.00.Така ,че и да успеете да дойдете ще влезете за има няма пет минути и ще ви изгонят.Според мен изчакайте малко ,да го изпишат ,дай боже по-скоро и тогава елате вкъщи.Ще трябва да мислим и за организиране на преглед при специалист в София.Ще ни трябва добър съдов хирург,защото докторът ми обясни ,че съдовите му са "стъклени и чупливи" и проблемите идват от там.Казах на Антон какво пишете във форума и колко хора ни помагат.Той доби малко кураж.Телефонът му е при него ,даже говори с Виктор.Това е за сега .Поздрави!

Коментар

• От: Мещера (Антон) има усложнения след тежка операция, семейството му има нужда от по

Ок! Задържаме топката с идването до Дулово и мислим за лекар и болница в София...

Коментар

Дай боже все така......днес това е втората добра новина за мен.....защото днешният ден е свързан с най голямата ми мъка и болка.....Вече вярвам че и черните дати понякога ти носят радост и усмивка.
        Сега вече Антон да се стяга за София....Там е истината.
        Бъдете здрави всички!
        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Преди малко телефонът ми звънна.Погледнах-Антон!Набрах го и той се обади да ми каже ,че негова приятелка / санитарка/му давала да се храни.Много се зарадвах!Каза ,че сега като хапне и ще спи.Явно всичко ,което му говорих днес и посещението на приятел имаше ефект.Да се надяваме и "приятелките "-санитарки да помагат.Марто ,Доби,Иван,Ванко и всички приятели дано само хубави новини пишем и споделяме-Дай ,Боже!На всички хубава вечер и до утре!

Коментар

Кажи му "умната" с тези приятелки санитарки. Много се радвам!
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Преди малко говорих с един приятел - коремен хирург (един от най-добрите в София). Вариантите за Антон от към доказани специалисти - съдови хирурзи и съответно - качествени отделения по съдова хирургия с адекватно на дата на календара обслужване, са два (живот и здраве) - Токуда или Правителствена болница. Утре ще ги движим и двата варианта...

Коментар

Светлана, като идвате към София, няма нужда да се притесняваш за спане и транспорт. Можете да останете на гости при мен
                One Planet, One Internet!
                We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Марто,аз също уговарям консултация с приятел съдов хирург в Токуда и с интернист.За съжеление въпреки че за втори път изчетох темата не мога да се ориентирам за проблема.Имаш ли при теб някакви документи по ИЗ.Много моля ако няма при теб да помолим жена му да сканира или копира и прати по мейл или по еконт изследванията и епикризите,но най-вече самите изследвания доплери, разчитания на снимки,кръвни тестове и т.н.

Коментар

А ето и телефонът ми за връзка 0896670860

Коментар

Нямам за съжаление нищо от изброеното...

Коментар

Светла има всичко сканирано, предполагам , че като прочете ще се свърже с вас и ще изпрати всичко необходимо .
                        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Здравейте,приятели!Днес бях при Антон.Сестрата ми каза,че са му махнали два дренажа,остава още един в корема.Вчера след обяд е имал температура.На обяд пак му сложиха хуман серум албумин.Преливат му и плазма.Дадох му да хапне,казах му новините от форума и че трябва да търпи малко,защото пак започна да ми говори за прибиране вкъщи.Утре пак ще съм при него.Дано с всеки изминал ден новините да са по-добри!Всички епикризи ще ги пратя на Марто.Сканирани са ако трябва ще ги преснимам и ще подготвя пакет/защото те са обемиста папка/-както ми каза една докторка от Бърза помощ неговият случай е за книга.От днес съм във ваканция,така че ще имам повече свободно време и ще свърша и тази работа.Поздрави на всички от Антон и мен!

Коментар

Епикризите може и да не са меродавни заради клиничните пътеки,моля да сканираш и изследвания,разчитания на скенер и доплер.

Коментар

Преди да седна да пиша ,прочетох от начало цялата тема за Антон.Имах нужда след дългия и тежък ден.На обяд бях при него.Днес не ми хареса,беше разстроен и депресиран.Не ми дадоха да го храня, щели да го гледат на ехограф.Марто ми се обади и да му вдъхна малко кураж му дадох телефона да го чуе.Пак продължих да му говоря ,че се търсят варианти за консулти в София.Много се измъчва ,когато говори ,не намира точните думи,не се сеща за някой названия и се ядосва.Като се прибрах,преснимах повечето документация ,направих два комплекта и ги пратих по ЕКОНТ.Ще бъдат на адрес в понеделник след 17,00 часа при Мартин в София.Пращам това ,което имам.Повечето изследвания,скенери,доплери ,които са правени в Св."Марина"си остават в историята му в болницата.Днес си записах и тел.на д-р Горанов-шефът на отделението и човекът ,който го оперира.Ако трябва ще го пратя.Преди малко се обади по телефона Антон.Гледали са го на ехограф,но той нищо не можа да ми каже.Притеснява ме това ,че пак е имал температура.Зарадвах го ,че Виктор ще се прибере тази вечер и утре ще е при него.Утре ще пиша пак .Поздрави на всички и приятни почивни дни!Светлана

Коментар

Здравейте ,приятели!От няколко дни не съм писала,но днес обещах на Антон ,че ще пиша.С Виктор всеки ден сме при него.Днес има по-добри новини.Вече е преместен в Хирургично отделение,махнали са му и последния дренаж и катетъра.Изправихме го малко,хапна и все пита кога ще се прибира вкъщи.Тъкмо започнах да пиша и той ми звънна да ми се похвали,че станал сам,взел бастуна на дядото ,който е при него в стаята и сам лека -полека отишъл в тоалетната.Аз изтръпнах!!!Беше се уморил и запъхтял ,но успял!Днес пак не успях да се срещна с лекуващия,бил нощна и го нямаше.Дано с всеки изминал ден ,ви пиша по-добри новини.Надявам се да има новини и от Марто и "дуло".Бъдете здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X