Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мещера (Антон) има усложнения след тежка операция, семейството му има нужда от помощ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Мещера (Антон) има усложнения след тежка операция, семейството му има нужда от по

Свързахме се по телефона с " ivanzs " и уточнихме банките с HSA да се доставят директно в болницата в Силистра.Говорих с докторката и тя ми каза ,че Антон са го изместили в хирургично отделение,защото имало и по-тежки случаи.Още не са му махнали дренажите.На диета е .Утре приятел на дъщеря ни ще дари кръв в Силистра,а в четвъртък още едно приятелче на Виктор също ще дари .Утре на обяд ще съм в Силистра ,за да го видя и да занеса други необходими неща.Ще му предам поздрави от всички вас и да се стяга ,че ще го водим в София за консулт.Благодаря на всички ,които ми се обаждат и продължават да ни подкрепят.Думите не са достатъчни да изразят огромното уважение към форума и неговите членове!Преди малко ми се обади Виктор и каза ,че днес негов приятел е дарил кръв в Силистра.Дано да успеем да предадем доброто нататък!Ще пиша пак!Поздрави на всички!Светлана

Коментар

• От: Мещера (Антон) има усложнения след тежка операция, семейството му има нужда от по

Питам се, дали не можем да се организираме един джип - прави и здрави мъже и да отидем 4-5 човека до Силистра и да дадем кръв (искам и да видя Мещера - признавам...)..?!! 5 човека по 600 грама, са 3 литра - ще има да му преливат на воля. Можем да съберем пари и за още няколко банки HSA, които да купим в София и да занесем на място. Ще поема половината разходи за пътя. Желаещи.?!!

П.П. - Сега се замислих дали и да не снимам с телефона и ей така - между другото да събера на бързо едно "цветно" филмче за здравеопазването в България (и английски субтитри ще му направя - хубаво да ни гледат сеира по света) и да го пратя на Г-н Президента, Г-н Министъра на здравеопазването и на Г-н Премиера - да не е капо! Може и до партийните централи да го разпратя - мамицата им мръсна!!!
      Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 26-03-13, 21:06.

Коментар

Аз друго се чудя, в Добрич има доста колеги от форума, и в Силистра, ей сега е хубаво да драснем в техните теми да видят повече хора и на локално ниво да се задействат и да помогнат своевременно.
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Марто, аз пък си мисля, че са ги хванали на къс пас там. Да се отиде е добре, ама да има чалъм и за шльокане по манерките, че явно преиграват докторята.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ще имате ли нещо напротив да пусна във фейсбук едно съобщение, с молба, който има възможност, от региона, да дари кръв?
            Имам профил с много приятели и съм сигурен, че много хора ще го видят.. 2-ма да дарят е от полза..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
              Ще имате ли нещо напротив да пусна във фейсбук едно съобщение, с молба, който има възможност, от региона, да дари кръв?
              Имам профил с много приятели и съм сигурен, че много хора ще го видят.. 2-ма да дарят е от полза..
              Пускай! Важното е да свършим работа!
              Поздрав!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                Питам се, дали не можем да се организираме един джип - прави и здрави мъже и да отидем 4-5 човека до Силистра и да дадем кръв ..... Ще поема половината разходи за пътя. Желаещи.?!!....
                АЗ! Петък и събота съм свободен, Имаш ми телефона.....
                П.П. 80-ката събира повече от 4-5 човека.
                Последно редактирано от goshko-loshko; 26-03-13, 21:52.

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                  АЗ! Петък и събота съм свободен, Имаш ми телефона.....
                  П.П. 80-ката събира повече от 4-5 човека.
                  Не съм сигурен дали можем да дадем кръв в събота..?! Има човек (по-напред в темата) който не е успял да даде през седмицата! Други мераклии да поразтъпчем на Гошко Тойотката гиздава до Силистра..?!

Коментар

Не съм сигурен дали можем да дадем кръв в събота..?! Има човек (по-напред в темата) който не е успял да даде през седмицата! Други мераклии да поразтъпчем на Гошко Тойотката гиздава до Силистра..?!
                    Марто, ако има възможност да се потърси и специалист да дойде с вас...... който да направи на място консулт със всички налични иследвания и снимки и тем подобни,.....Защото нали знаеш като ги изписват ще си напишат в епикризата това което най им изхожда за здравната каса......което пък може да доведе до объркване на следващият преглед в София......друго е някой ерудит да ги хване по бели гащи Но трябва Светла да каже какъв точно специалист трябва да го консултира....и ако е нужно да му променят схемата на лечение...за да не се получи следващ непредвиден рецидив.
                    Браво момчета......Златни сте....Да ви закриля оня от горе пък както ще да се казва....за мен е Бог......поклон пред истинските хора!!!
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Мога да опитам да се освободя утре или вдругиден, ако събота и неделя не може да се дава кръв. Идеята за ходене до Силистра ми се върти и на мене в главата от известно време. 4-5 човека смятам, че ще се возим сравнително комфортно при мене.
                      "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                      Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Мене ми се ходи много и аз да го вида Адашчето но от пуста стока не мога да се освободя повече от няколко часа

Поздравете го от мене и скорошно оздравяване...
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Приятели, ХОРА! Преди малко говорих с баща ми по телефона, звучеше ми по-добре... Бъдете живи и здрави! Вие давате Надежда на мен и семейството ми!
                          [COLOR=Red]„Сам да приемаш себе си като съдба, да не искаш нищо друго — в подобни състояния това е просто висш разум.“[/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                            Марто, ако има възможност да се потърси и специалист да дойде с вас...... който да направи на място консулт със всички налични иследвания и снимки и тем подобни,.....Защото нали знаеш като ги изписват ще си напишат в епикризата това което най им изхожда за здравната каса......което пък може да доведе до объркване на следващият преглед в София......друго е някой ерудит да ги хване по бели гащи Но трябва Светла да каже какъв точно специалист трябва да го консултира....и ако е нужно да му променят схемата на лечение...за да не се получи следващ непредвиден рецидив.
                            Браво момчета......Златни сте....Да ви закриля оня от горе пък както ще да се казва....за мен е Бог......поклон пред истинските хора!!!
                            Съмнявам се, че работата може да се свърши от един специалист с оглед на комплексната ситуация! По-скоро нещата клонят към по-читава болница с необходимите специалисти!

За мен най-добрия вариант е да тръгнем в петък рано сутринта, за да може в ранния следобед да сме в Силистра и да дарим кръв! В събота вечерта жив-умрял трябва да съм в София!!! Мераклии да се включат с пари за закупуването на една-две банки няма ли..?!!

Коментар

...Мераклии да се включат с пари за закупуването на една-две банки няма ли..?!!
                              Чуйте се с г-жа Мещерова, преди да се купува още човешки серум албумин. Вчера по телефона спомена, че според лекуващият лекар няма нужда от още HAS (след пратените снощи), а от кръводарители... Днес сутринта в болницата са доставили 4 опаковки (по информация от Еконт).
                              Последно редактирано от ivanzs; 27-03-13, 14:55.

Коментар

Здравейте,приятели!
                                Бързам да споделя с вас новините около Антон.Днес бяхме при него с един негов приятел.Вече е в интензивен сектор на хирургично отделение.Тъкмо му слагаха банката с HAS.Бяха получили четирите банки благополучно.Благодарности за огромното сърце и хуманност на Иван от София!БЛАГОДАРЯ!!!Антон беше гладен!Хапна съвсем малко,пи сокче и беше доволен.Предадох му поздрави от всички вас,казах му ,че след като излезе оттук ще го водим в София ,но сега трябва да се държи като корав българин.Сигурна съм ,че огромната енергия на всички нас ще го спаси и този път!След това почаках шефът на отделението-д-р Горанов да излезе от операция и да говоря с него.Той ми каза , че и четирите банки ще му ги прелеят,за сега няма нужда от кръводаряване.Вчера са му махнали конците ,а утре и дренажите,няма вода в дробовете.И следва възстановяване, Дай боже!Утре пак ще съм при него и пак ще пиша.Благодарности на всички ПРИЯТЕЛИ,които в тези трудни за всички нас времена отделят средства и време да са съпричастни с нас!Ще бъда щастлива да ви посрещна вкъщи и да ви направя собствено- ръчно точена българска баница.Дано господ помага на всички ,да ни дава здраве и сили да се справяме с предизвикателствата!Уважение и адмирации за всички ХОРА с големи сърца!БЛАГОДАРЯ!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X