Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мещера (Антон) има усложнения след тежка операция, семейството му има нужда от помощ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Мещера (Антон) има усложнения след тежка операция, семейството му има нужда от по

Ааа, лекарите казаха ли кога ще може да го биеш с точилката?

Коментар

• От: Мещера (Антон) има усложнения след тежка операция, семейството му има нужда от по

Първо трябва да го поохраня пък тогава,....да има къде да удрям!Вчера ми мина мисълта да го снимам,но няма да го познаете,много е слаб я има 50,ама не вярвам.Но трябва да упорстваме и да не се предавам.Вие сте с мен и това ми дава кураж!Поздрави!

Коментар

КУРАЖ !!!! Ще се оправи, няма страшно. Стискаме палци за скорошно оздравяване !!!!!!!!!! А го снимай като го поохраниш, като позаглади косъма , че мъжа трябва да си тежи на мястото, кураж и успех !!!
        Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Здравейте,приятели!Тези дни Антон пак ме уплаши.През почивните дни се чухме с "gulo", за което му благодаря.В момента правим изследвания, за да дозираме синтрома ,който Антон взима за разреждане на кръвта.В понеделник преди да отида на работа му направих попара,хапна малко и като каза че го боли стомаха,свиване от болка ,направо се побърках.Намерих човек,който да е при него ,докато съм на работа.Така два дни.Днес е по-добре и аз не знам какво му стана,но той така и не поиска да го заведем в Силистра.В четвъртък ще ходим на контролен преглед и ще трябва да му махнат няколко конеца,които са забравили.Някой да ми даде съвет,вече втори негов приятел си отива от този свят и аз не му казвам,страх ме е да не влоша и неговото състояние, а той сякаш все за тези хора ме пита.Трябва ли да му кажа,не знам как да постъпя.Иначе всеки ден ме пита какво ново има във форума и ме кара да пиша.Приемете поздрави и благодарности!Светлана и Антон

Коментар

Здравейте ,според мен му казвай хубавите работи .Например за Фестивала как всички от клуба ще сме там ,че не приемаме извиненя , присъствието му е Задължително ....Много поздрави от нас Пламен и Мими и бързо оздравяване ...
            Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Здравей, според мен му говори хубави работи и му повдигай настроението...сега е силно уязвим, не го разстройвай. Всичко ще е наред, няма страшно..Минал съм по вашия път, не е лек...Пък после като научи ,че си спестила лошите работи от него, ще ти прости, МЪЖ е все пак , а мъжете прощаваме...Кураж !!
              Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Чудя се как да започна.Днес трябваше да сме на контролен преглед в Силистра,затова бях уредила транспорт,към 11.00 часа да тръгнем.Към 9.30 часа ми звънна телефона.Антон имал висока температура и се тресял от студ.Веднага се обадих на момчето ,което щеше да ни кара,колежка дойде да ме замества и тръгнахме за Силистра.Направо в Спешна помощ.Там малко ми се поскараха,защото не сме отишли в Хирургия,но като му видяха папката разбраха.След половин час го приеха в Хирургия.Главният лекар ми каза ,че ще правят ехография на бял дроб и стомах и ще преценяват какво да правят.Към 17.00 часа отново бях в Силистра да го нахраня и да го преоблека.Тъкмо му бяха направили и изследванията.Утре продължават,съмняват се да не е от "синтрома",да не е предозиран.А аз дори му давах по-малко от това ,което ми каза съдовия от Варна.Като се чухме с него му казах ,колко съм му дала и той отново направи схема.Не знам вече на кой доктор да вярвам.И какво е това лечение на парче.Съсипаха ни от "пътеки","диагнози",вече не се издържа.Кога ще ни лекуват цялостно,един оперира,друг назначава схеми,трети дава съвети,превърнаха ни на опитни зайци.Не мога повече да пиша,не знам какво ни чака и как ще се оправяме и този път.Антон има приятел от Разград-доктор Евгени Генев ,който е много добър хирург и е от Дулово.Знам че е член на форума ,но нямам негови координати.Моля ви ако той прочете това или някой го познава да ми се обади ,да направим консулт при него.
                Днес беше един напрегнат ден,дано утрешния да е по-добър и да има добри новини.Надявам се .....,какво друго ми остава..............Бъдете здрави,това е най-важно!

Коментар

Светле, поогледай се към софийските лечебници..
                  Някой беше казал нещичко - Марто може да повтори, май - има доктори и доктори, и болници, и болници..
                  Харча ще е по-голям, резултата - сигурно, надеждата - със сигурност.
                  Ще съберем още парички, ако това е определящото.

Поздрави, Антоне, и се готви да посрещаш голямо гости - ще има да въртиш мезета, и да разливаш ракиите ..

Стягай се - пролет идва!!!

Коментар

Светле, мила и аз като Вени ще ти кажа виж утре какво ще кажат в Силистра и докато е време за София, стига с тези дребнави нрави в малките градове, колкото и да са добри все пак неговият случай не им се повтаря всеки месец или седмица.....Миличка грабвай си момчето и за София.
                    Просто нямам думи....чакам новини....моля се да са добри.
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                      Светле, поогледай се към софийските лечебници..
                      Някой беше казал нещичко - Марто може да повтори, май - има доктори и доктори, и болници, и болници..
                      Харча ще е по-голям, резултата - сигурно, надеждата - със сигурност.
                      Ще съберем още парички, ако това е определящото.

Поздрави, Антоне, и се готви да посрещаш голямо гости - ще има да въртиш мезета, и да разливаш ракиите ..

Стягай се - пролет идва!!!

Определено ще трябват пари за София. Но ще събираме, много сме поне ) Успех днес.
                      Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

С помощ от Малкия Румба успях да открия и предам на Светлана служебния телефон на д-р Евгени Генев.
                        Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Хммм...!!! Говорил съм с лекари в София! Проблема, е че в състоянието на Антон не препоръват да го друсаме от единия край на България до другия и най-вече - нямат конкретни идеи какво да го правят (на фона на направеното до тук), а това означава пълни изследвания отново, евентуално закрепване на положението и изписване, и така до следващия път евентуално (цитирам дословно - колкото и неприятно да звучи)! При мен дойдоха два комплекта документи и единия го дадох на колегата който каза, че и той има връзки с добри лекари! Гледам, че не е писал и той - предполагам, че са му казали същото... Въпроса не е само до пари, а какво може да понесе Антон!

Коментар

Марто,моите съмнения се потвърдиха.Знаех какво са ти казали и затова не се обаждаш.На мен ми го казват постоянно,но продължавам да се надявам.Антон пак е в болницата в Силистра.Скенерът го отложиха за понеделник.Чух се по телефона с "gulo" и с приятелката му ,която е лекар.Изпратих им и епикризата –последната от Силистра.Оттогава не сме се чували.Никой ,обаче не ми обяснява,защо не уточнят схемата на "синтрома",докато е в болницата,трябва непрекъснато изследване на протромбиново време и INR,a ме карат да се изправям на нокти вкъщи дали ще кръвне отнякъде,дали ще повръща или ще го боли глава.Наистина положението на Антон е много сложно,той го знае и често ми казва че се страхува,страхува се от повтарянето на кошмарите от линейки,операции и болнични обстановки.И аз се страхувам,въпреки ,че се старая да му вдъхвам кураж.Когато е в болницата се притеснявам как се справя,боли ли го, а като е вкъщи дали всичко ще е наред и дали ще мога да реагирам адекватно.Но стига вече.Знайте ,че редовно влизам във форума,доста хора ми пишат на лични и ме подкрепят,обаждат се и по телефона.Това е много важно за мен и ме крепи.Благодарна и признателна съм ви !Продължаваме борбата ,няма отказване,пък каквото господ е решил!

Коментар

Аз се надявам тази температура която е вдигнал да е от забравените и нагноили конци на оперативното място....дано да съм права. И дано да започне възтановяване и укрепване на организма.....което ще доведе до чаканото възтановяване.....и тогава да се търси адекватна лекарска помощ.....за да не се получи рецедив на заболяването.....и правилна терапия.....да не забравяме колко много време организмът е подложен на масови интервенции, оперативни, възтановителни и отново животоспасяващи и пак възтановяване и дори забравени конци което не е за подценяване.
                              Дръж се Антоне още малко остана.....
                              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                                Хммм...!!! Говорил съм с лекари в София! Проблема, е че в състоянието на Антон не препоръват да го друсаме от единия край на България до другия и най-вече - нямат конкретни идеи какво да го правят (на фона на направеното до тук), а това означава пълни изследвания отново, евентуално закрепване на положението и изписване, и така до следващия път евентуално (цитирам дословно - колкото и неприятно да звучи)! При мен дойдоха два комплекта документи и единия го дадох на колегата който каза, че и той има връзки с добри лекари! Гледам, че не е писал и той - предполагам, че са му казали същото... Въпроса не е само до пари, а какво може да понесе Антон!
                                Светлана не е само това причината да не се обаждам! Знаеш какво става като звънна и разбере, а пък като говоря с него направо - съвсем...!!! Не му трябват излишни вълнения...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X