До: Ръждопреобразувател на "вюрт"
Аз лично много ползвах ръждопреобразовател, тествах всякакви, над 10 години се боря с ръждата по ретро автомобилите, "отварял" съм места години стояли обработени с ръждопреобразовател, грунд и лак, но съм намирал ръждата пак вазкръснала, освен, това покритията, които нанасям отгоре често не са залепнали достатъчно добре, заради праха, който се образува от ръждопреобразуването... Последните години все по-рядко използвам ръждопреобразовател, предпочитам максимално добре почистен детайл с пясъкоструйката или телена четка на дрелка или флекс и обработен с цинк (Zinga), а цинка затворен с епоксиден грунд... Ръждопреобразователя на Вюрт за който става въпрос е по-скоро за бърза обработка на ръжда (1-3 часаа) на пресни, леки ръжди - има и лак който пази известно време, Нигрин (Практикер малки разфасовки х 12лв.) имат същата химия, но имат и (бавен класически 24 часа), той съхне по-бавно и влиза по-дълбоко в ръждата и е за истински ръжди по надежден...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ръждопреобразувател на "вюрт"
Свий
X
-
Първоначално публикуван от 19R Преглед на мнениеКолега и аз като теб! Станахме 2ма. Айде търсят се още 2ма за " чудото" на WUERTH ! 75лв 1л.
Айдеее още 2ма се търсят !!!!!
Остави коментар:
-
Взел съм един килограм, телефона ми е 0878462050.
Остави коментар:
-
Кажи колко си взел и кои са включени в доставката за да знаем да ти изпращаме координати за куриер!
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от Lubo_ Преглед на мнениеВсичко е точно. Кажете как ще си предаваме стоката?
Остави коментар:
-
Всичко е точно. Кажете как ще си предаваме стоката?
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от сто Преглед на мнениеМисля, че не си прав. Не се държи като лака на водна основа (който не е особено издържлив на слънце, междувпрочем). За съхненето е така, но препарата реагира доста чувствително с желязото, дори когато няма ръжда и се получава някаква патина. Тази патина наистина е трайна, но няма обем, дебелина както при лака. Аз си сгъбих набързо 5милиметрови телени протектори за светлините на задната бронята (ще ги махам от там нЕкой ден, но....) и ги монтирах без боядисване, само омазани с вюрт - стоят втора седмица без грам ръжда да тръгне по тях, въпреки водата...
Лака е на Оргахим. Прави по-дебело покритие, защото е по-гъст. Разреден 1:1 с вода се държи съвсем като това.
Иначе, ясно е че в това на Вюрт има и други неща, които надали ще разберем точно какви са. Интаресно ми стана, дали няма да се получи нещо такова, ако смесим тоя лак с ортофосфорна киселина+разни инхибитори, ако се налага, и го разредим до същата степен, като това на Вюрт. Надали обаче ще тръгна да си играя, най-малкото защото нито съм химик, нито имам фосфорна киселина под ръка.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от Lubo_ Преглед на мнениеДнес ще го взема и довечера ще видя в какво да го разлея.
Има ли развитие?
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение... Мисля си че има нещо общо с лака на водна основа, който ползвах наскоро. Съхне за същото време, полимеризира по същия начин, ставайки прозрачен, дори и самото му държане при измиване на четката с вода - пак същото. Че имат и подобен мирис. Друго ценно свойство на това покритие е че запазва еластичността си (поне лака де) дълго време, и не се напуква...
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеЕто снимка
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеНека, който има от препарата да пусне една снимка, че като ходя към края на седмицата да взимем да не стане грешка.
Благодаря предварително.
Остави коментар:
-
Нека, който има от препарата да пусне една снимка, че като ходя към края на седмицата да взимем да не стане грешка.
Благодаря предварително.
Остави коментар:
-
Днес ще го взема и довечера ще видя в какво да го разлея.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от Lubo_ Преглед на мнениеКажете дали да взимам, че днес имам път натам? Телафона ми е 0878462050.. Мен ме бройте при всички положения.
Ако повече нямаш път, кажи къде е това "натам", да го купя аз.
Остави коментар:
-
Късно ти виждам въпроса. Иначе аз съм за с две ръце.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Остави коментар: