Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

И аз имам подобен проблем......Нарязах доста винкел и се получи нещо подобно...!
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
      Ако имаш късмет (резбата на присъединяването да е същото), то ще може да се сложи бинцелска глава.
      Немога да ти гарантирам обаче консуматива, който имаш дали ще е взаимозаменяем.
      Ако това не те притеснява особено - то проблема ти е почти решен!
      За консуматива е ясно - няма да стане! Всички производители на горелки правят така, че да няма взаимозаменяемост на консумативите по разбираеми причини.

А цената на бинцелската глава колко е ? Точно толкова в България , колкото да си поръчаш Трафимета от Ebay и да си преустроиш плазмата с пускова дъга , като избегнеш HF-a.

Ето линк за Трафимета.
      http://cgi.ebay.com/Trafimet-S75-air...61354514447372
      Последно редактирано от stilnik; 16-02-11, 07:35.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
        И аз имам подобен проблем......Нарязах доста винкел и се получи нещо подобно...!
        За горелка като твойта се знаеше предварително. Малките горелки държат до към 30А. От там нагоре се товарят. Някъде назад в темата го бях споменал.

За 50А горелка трябва същата горелка, каквато дават с 60А плазма.

Ще питам швабата какво може да направи по въпроса, освен ако не сте решили да си взимате бинзел.
        Последно редактирано от sparkybg; 16-02-11, 09:20.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Бинзелската глава струва 55 лева без ДДС-то, което означава 66 със.
          Обаче! Резбата на която завършва е вътрешна а не външна! както е твоята! Евентуално може да се мисли за преходник!
          АИГ-Заваряване ООД
          Заваръчни апарати "DEL"
          http://www.aigwelding.com
          0889 522 036

Коментар

Много е вероятно в "корекома" да успея да събера нещо.Трябва ми обаче твоята част.
            Между другото, сигурен ли си, че компресора ти дава 150 л/мин при 5 бара? В бинцел като видяха поражението казаха, че това е типично при по-малко от необходимия въздух.
            АИГ-Заваряване ООД
            Заваръчни апарати "DEL"
            0889 522 036

Коментар

Ако искаш цял бинцелски шланг - цената е 220 лева.
              Мога да спазаря глава с токов кабел на 102 лева с ДДС.
              АИГ-Заваряване ООД
              Заваръчни апарати "DEL"
              0889 522 036

Коментар

На мойта плазма CT520 вече съм с бинцел и пилотна дъга. Трансформацията си струваше. Пали много по-лесно и реже доста по добре и от по далеч.Момчетата от Дел много ги бива и знаят какво правят.
                Първата горелка беше ПТ31 - гола вода, след консулт със Спарки я смених със SH-4 много по добре се представи. Така че имам база за сравнение.
                I get High by going Down

Коментар

И мойта ли беше ПТ31.....колко пари е това в дел и опиши малко по точно за какво става въпрос !
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                    И мойта ли беше ПТ31.....колко пари е това в дел и опиши малко по точно за какво става въпрос !
                    На монофазните машини до 50А са такива, включая и твойта. А реално държи до към 30А.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
                      Ако искаш цял бинцелски шланг - цената е 220 лева.
                      Мога да спазаря глава с токов кабел на 102 лева с ДДС.
                      А , сега вече започва да прилича на бинцелска цена! Само , за какъв ток? На него му трябва горелка abicut75ампера ,а цената едва ли е 220лв. с ДДС. Освен това си остава HF - пак недодялка и пак вероятност за пробив (7KV)!

Коментар

Abicut 75 е около 250 лева с ДДС.
                        Консуматива е около 3,50 лева бройката,
                        Завихрителя е десетина лева.
                        Дистанционната пружина е около 2 лева.

220 лева е 35 амперовата ръкохватка.
                        АИГ-Заваряване ООД
                        Заваръчни апарати "DEL"
                        0889 522 036

Коментар

Забравих вчера да напиша, мойта горелка за сега работи гледам да не я натоварвам (да не режа много дълго) и на по високо налягане.
                          За момента няма да взимам друга, но е добре да се знае какво ще предложи и Немеца с турско потекло. За тука ясно имаме алтернатива като свършат консумативите за стандартните )

Поздрави!
                          Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Аз веднага си поръчах от Ибей, по-мощната горелка, както посъветва Спарки. След като пристигна, престанах да пазя оригиналната, защото имам алтренатива. От тогава малката горелка е прерязала около 10 метра 8мм и огромно количество по-тънки железа. Държи се кучето, сменили сме само един път консуматива. При това имаме и два нареза на U-лайзен 300х80х10 горещо валцован, а той по ъглите надхвърля 12мм.Реже го като масло. Компресора е як и подаваме над 6 бара при дебели отрези. Мноооого съм доволен.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Вчера при мен на кабел 2х6 квадрата около 40 метра + 2х2.5 квадрата около 30 метра не можа да запали плазмата ....общо 70 метра от електромера! На същия кабел и Китина и викито като електрожен и Цо 2 си бачкат без задръжки,както и Кракрата 180А !

Понеже имаше някъде тема за дължината и сечението на кабелите само за инфо в четвъртък заварявахме едни тръби ,неотговорни,като удължител бе кабел СВТ 2х1.5 квадрата с дължина 260 метра на 165 А бе електрожена....между другото в пътното малките инверторни електрожени са точно като моя а именно Kitin 165 ...!
                              Последно редактирано от Roninn; 20-02-11, 01:42.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
                                А пък този породист кон е толкова капризен че нямам думи !

Roninn ,кой е този модел с който си работил?

Ето го !Fronius - Trans Sinergic 4000 Кабела между големия и телоподаващото бил 6 метра и шланга с водното бил май и той 6 метра ,аз използвах 3 метров без водно...такъв имаше сложен на машината,газа използвали коргон в бутилка като кислородните !

Направи ми впечатление че около шевовете пак има пръски и то доста,и освен 1.2 мм тел друго различно примерно от струната или викито нямаше като качество на заварката ....!

Между другото с подобна машина заваряват и повдигащите механизми на мотокарите,както и по локомотивите и вагоните като някои от дебелините са 20 мм и нагоре,това в подкрепа на това че миг се използва все повече вместо ММА....За мотокарите гарантирам че никъде не използват електрожени !

п.п Работата ми е такава,аз съм монтажник и там където имаме обект все ми се налага да търся заварчиците или аз се оправям ....та затова имам доста наблюдения от различни предприятия ! Досега съм забелязал че използват в РМБ-тата в тецовете електрожен за заварка на тръбите на пещите ...досега не съм видял друго освен ММА...но пък е обяснимо ,те са високо и тръдно се мъкне Цо-2 !
                                Последно редактирано от Roninn; 20-02-11, 02:05.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X