Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
    Айде де , казвайте кога

ПС . Бирата е без проблем .
    Аз съм винаги готов, всичко зависи от вас!
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Дали да не помислим за една сбирка при Ник Николов , мосля, че ще ни се зарадва .
      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
        Дали да не помислим за една сбирка при Ник Николов , мосля, че ще ни се зарадва .
        Разбира се. Има какво да науча от Вас .
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Искам и аз,но много сте ми далеко...
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
            Искам и аз,но много сте ми далеко...
            Споко ! Скоро имам път към Главиница
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Aig, а тези елекроди ОК67.45 кой им е еквивалента за добавъчна тел за ВИГ пак на Есаб... и от каде може да се намерят в софия или из нета?

П.П. Хмм и аз съм навит за една такава сбирка, ще ми е интересно да науча нещо повече
              Моите снимки...
              https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
              https://500px.com/ivankoo

Коментар

Аз съм младши участник, и ще слушам по-старшите! Кажете кога и къде!
                АИГ-Заваряване ООД
                Заваръчни апарати "DEL"
                http://www.aigwelding.com
                0889 522 036

Коментар

Добавъчния тел е ОК 16.95, иначе казано по AWS е неръждаема стомана марка 307.
                  Има го и в другите производители - просто го търсиш като Е 307. Може да е на пръчки за ВИГ или ролка тел за МИГ-МАГ (при МИГ-МАГ защитен газ е Аргон с до 4% кислород - взема се от дистрибуторите на газ)
                  АИГ-Заваряване ООД
                  Заваръчни апарати "DEL"
                  0889 522 036

Коментар

За този и други телове и електроди - обади се по телефона - 0889 522 036
                    АИГ-Заваряване ООД
                    Заваръчни апарати "DEL"
                    0889 522 036

Коментар

Срещата може да се проведе при мен в сервиза. Има цяло свободно помещение 100 кв.м. и друго същото с доста машини и железа / бракувани /. Има трифазен ток, а от откриването имам маси столове и останала бира /тъмна/ .Има дъска /учебна/ върху която може да се пише и няма клиенти, че да ни се пречкат .Има компютър и интернет от флашка. Аз съм на разположение по всяко време .
                      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                        Споко ! Скоро имам път към Главиница
                        Свиркай на тел 0888859068,Пламен!
                        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

След малко опити и рязането на една кола за вторични се появи проблем в горелката на мойта плазма. Дали е била слабо стегната дюзата или въздуха е бил слаб (под 4-5атм не е падал) резултата е следния - пробита дюза и изолацията около нея в самата горелка. Проблема е че в комплекта резервни приставки няма такава вътрешна. Не съм я пробвал но можеби ще работи и така.
                          Някъде по София има ли такива (проверил съм в Редко и Харко- нямат, искат 360 и 260лв съответно да я преправят за тяхната горелка)?
                          Ако не като има нова поръчка ще поръчам да имам няколко, а каква бихте предложили?

Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Трябва от китай или от швабата да се поръча цяла глава. Честно казано не знам от какво може да се получи това. Вероятно наистина е имало нещо хлабаво, или си я прегрял. Тънки железа се режат на нисък ампераж. До към 4-5мм просто няма смисъл от рязане на пълните 60 ампера.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Електрода ти е бил разхлабен и е опирал във външната гилза. На мене така ми се случи , но го хванах по рано. При запалване , дъгата прескачаше между външната чашка и матеряла, и имаше странан звук. Като отворих горелката видях ,че електрода се е развил и опира в гилзата - не може да се образува плазма и става късо съединение. Пробвай я така,ако не е пробила за високото, - можеш да спасиш 20-30 евро. Но ако ще купуваш нова , съветвам те да си вземеш Tafimet s75 и да отидеш в фирма "DEL", Данчо да ти направи плазмата с пилотна дъга. Тогава и на CNC ще можеш да я включиш, а като работиш на открито , няма да се съобразяваш с високото напрежение на осцилатора.
                              Последно редактирано от stilnik; 15-02-11, 21:45.

Коментар

Ако имаш късмет (резбата на присъединяването да е същото), то ще може да се сложи бинцелска глава.
                                Немога да ти гарантирам обаче консуматива, който имаш дали ще е взаимозаменяем.
                                Ако това не те притеснява особено - то проблема ти е почти решен!
                                АИГ-Заваряване ООД
                                Заваръчни апарати "DEL"
                                0889 522 036

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X