Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Да и така става
    Моите снимки...
    https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
    https://500px.com/ivankoo

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Днес бях в в софийската фирма "DEL" и пробвах телоподаващото с пулс. Това нещо е може би "върха на сладоледа". По начало бях скептичен по отношение на пулса - но сега -нямам думи. Липса на пръски , шев - като излян, и то направен от непрофесионалист като мен. Токоизточника е заваръчен инвертор , на който е присадена електронна система , която контролира заваръчния ток. За сега не съм се интересувал за цената, тъй като управлението е на ниво експериментална платка. Сега разбирам Спарки защо доработва телоподаващо с пулс. Да ще кажат някои - то и аргона прави такива заварки. Да така е , но скоростта с която работи талоподаващото е в пъти по- голяма от тази на аргона. Все пак телоподаващите се водят като полуавтоматични машини.

Коментар

Голямо БЛАГОДАРЯ на Спарки!
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
          Днес бях в в софийската фирма "DEL" и пробвах телоподаващото с пулс. Това нещо е може би "върха на сладоледа". По начало бях скептичен по отношение на пулса - но сега -нямам думи. Липса на пръски , шев - като излян, и то направен от непрофесионалист като мен. Токоизточника е заваръчен инвертор , на който е присадена електронна система , която контролира заваръчния ток. За сега не съм се интересувал за цената, тъй като управлението е на ниво експериментална платка. Сега разбирам Спарки защо доработва телоподаващо с пулс. Да ще кажат някои - то и аргона прави такива заварки. Да така е , но скоростта с която работи талоподаващото е в пъти по- голяма от тази на аргона. Все пак телоподаващите се водят като полуавтоматични машини.
          Ми да по производителност е най добро!Освен това за непрофесионалисти работата с телоподаващо е най-лесна.Затова и всеки си решава каква машина ще си купи и с каква цел ще я ползва.Но по отношение качеството и красота на заварката не може да се сравни с ВИГ!
          https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
          https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Онова не е с пулс. Друг е похвата. Но резултата е тоя - гладък шев. А доработката на мойто тая седмица ще я човъркаме заедно с Йордан. Вчера налепих платката, сега пиша програмата за микроконтролера. До оная вечер се борих да подкарам програматора под Windows 7, и в крайна сметка успях. Довечера ще натъкмя програмата, и живи-здрави скоро ще имаме реални резултати от класически пулсов режим, стига машината да е в състояние да го осигури. После ще се мислят синергични криви, самонагаждане към положението на ръкохватката, самонагаждане към кофти заварчик и т.н. Всичко ми е в главата, само трябва време да се претвори в електроника и софтуер.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Онова не е с пулс. Друг е похвата. Но резултата е тоя - гладък шев. А доработката на мойто тая седмица ще я човъркаме заедно с Йордан. Вчера налепих платката, сега пиша програмата за микроконтролера. До оная вечер се борих да подкарам програматора под Windows 7, и в крайна сметка успях. Довечера ще натъкмя програмата, и живи-здрави скоро ще имаме реални резултати от класически пулсов режим, стига машината да е в състояние да го осигури. После ще се мислят синергични криви, самонагаждане към положението на ръкохватката, самонагаждане към кофти заварчик и т.н. Всичко ми е в главата, само трябва време да се претвори в електроника и софтуер.
              А какво е? Нали след образуването на капката , прекъсва тока , и след това тока нараства , прави се късото ,образува се капката и т.н. Това не е ли пулс?

Коментар

А какво е? Нали след образуването на капката , прекъсва тока , и след това тока нараства , прави се късото ,образува се капката и т.н. Това не е ли пулс?
                При класическия пулс до късо съединение въобще не се стига. Това е и разликата. А целта на Данчо е хем да имаме безпръсков режим, хем да се настройва лесно (без синергични криви и прочие) и да се самонагажда автоматично. Ако успее да го направи наистина ще е уникална функция.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Какъв процесор ще програмираш....вероятно пик но коя серия...Защо точно за 7-ца....държиш...! Би трябвало да имам програматор за всички .....!
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                    Какъв процесор ще програмираш....вероятно пик но коя серия...Защо точно за 7-ца....държиш...! Би трябвало да имам програматор за всички .....!
                    PIC16F876A a драйвъри за 7-ца ми трябваха, защото програматора ми иска драйвър, понеже е с USB интерфейс. Както и да е. Подкарах го вече. Сега дебъгвам програмата.

Коментар

Здравейте на всички

Харесъл съм си (http://cgi.ebay.de/STAHLWERK-WIG-TIG...m5d2d350378)и имам питане към вещите в тази свера
                      Ще го използвам за любителски цели 1,5-3,25мм. електроди и горе-долу съм приготвил около 500-600лв.Това ли е по- добрия вариант или Вики-Б . Никога не съм пазарувал от ebay ,а там има по-хубави предложения +транспорта отколкото нашите родни търговци.

Поздрави

Коментар

Определено като цена от ибей излиза доста по на сметка при еднакви ТТ данни....и окомплектовка...От ибей ако излезе 450-500 лв....същото от вики с шланг и манометрите ще ти излезе около 1000 без ддс...само че при вики се води вече серия професионал макар каквото и да значи това че ПВ-то е 60% на макс и на двете машини !

п.п Ако си гледал клипа,аз лично бих уволнил заварчика на немеца(турчина)
                        Последно редактирано от Roninn; 31-01-11, 17:15.
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                        Анатолий Пейчинов o8875о9815
                        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                          п.п Ако си гледал клипа,аз лично бих уволнил заварчика на немеца(турчина)
                          Специално заради теб го изгледах, благодаря.
                          Аз си мислех, че не мога да заварявам. Е поне може да започна работа като заварчик в Германия! хахахахах
                          LZ1HKW
                          Реглаж на преден и заден мост
                          My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Само като видиш какви подрези оставя - верно е за уволнение.

Коментар

Първоначално публикуван от nfilipov Преглед на мнение
                              Здравейте на всички

Харесъл съм си (http://cgi.ebay.de/STAHLWERK-WIG-TIG...m5d2d350378)и имам питане към вещите в тази свера
                              Ще го използвам за любителски цели 1,5-3,25мм. електроди и горе-долу съм приготвил около 500-600лв.Това ли е по- добрия вариант или Вики-Б . Никога не съм пазарувал от ebay ,а там има по-хубави предложения +транспорта отколкото нашите родни търговци.

Поздрави
                              Всяко едно нещо има предимства и недостатъци! Естествено че от ebay ще ти излезе по евтино , от Вики Б за същите пари ще вземеш 170 амперово и без бренер за ВИГ но пък Вики Б осигурява сервиз и то в рамките на 24 часа. Техниката е специфична и не всеки се захваща с ремонта и,изпитал съм го лично.... търсенето на майстори и особено пък трошенето на нерви понякога на могат да компенсират спестените пари!
                              Така че всичко е въпрос на избор.
                              Последно редактирано от welderargon; 31-01-11, 20:04.
                              https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                              https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Това от ebay което си посочил с отстъпката до тук излиза за 500лв. а същото но с импулс излиза за 640лв.

П.П. Че то на клипа може това да е самия немец (турчин), кой знае
                                Моите снимки...
                                https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
                                https://500px.com/ivankoo

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X