От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.
То за можене може само че фирмена машина с доста по скромни параметри е поне 3-4 пъти по скъпа . В работата имам двама стари аргончици с по над 20 години стаж имат голям ВИГ 250 амперово трансформаторно Редко което преди 5 години струваше над 7 000 лева наскоро си купиха за сериозна сума за обектова работа един Фрониус 160 ампера на който единствената екстра е вътрешния клапан и като тествахме мойто което по китайските мерки е орязано от към екстри се оказа че работи по добре от фрониуса . Аз моето го взех основно за РЕДЗ щото не ми се мъкнат вече трансформатори по 50 и кусур кила другата функция ми е добре дошла . Неръждавейката се заварява перфектно и с телоподаващото с неръждаема тел и аргомикса на Месер газ .
Аз взех на бройка 1.6 мм е 40 стотинки взех си 20 бройки защото нямам серийна работа . Отделно имам за очукване и няколко кутии електроди 2.5 мм Бьолер FOX SAS 7. Ще питам и колко е на килограм Харко понеже ни е най близко та основно от тях пазаруваме матеряли и консумативи.
Първоначално публикуван от welderargon
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от Ivanko
Преглед на мнение
Коментар