Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
    Нищо пълноценно няма в този модел ,аз не мисля че високочестотното е достатъчно (единственото предимство е е цента му )същата работа може да върши и апарат с контактно палене ..
    Например ivanko с Кемпи с контактно пален прави тръбни инсталации .....
    То за можене може само че фирмена машина с доста по скромни параметри е поне 3-4 пъти по скъпа . В работата имам двама стари аргончици с по над 20 години стаж имат голям ВИГ 250 амперово трансформаторно Редко което преди 5 години струваше над 7 000 лева наскоро си купиха за сериозна сума за обектова работа един Фрониус 160 ампера на който единствената екстра е вътрешния клапан и като тествахме мойто което по китайските мерки е орязано от към екстри се оказа че работи по добре от фрониуса . Аз моето го взех основно за РЕДЗ щото не ми се мъкнат вече трансформатори по 50 и кусур кила другата функция ми е добре дошла . Неръждавейката се заварява перфектно и с телоподаващото с неръждаема тел и аргомикса на Месер газ .
    Първоначално публикуван от Ivanko Преглед на мнение
    На каква цена взема неръждавейката, колко лв. е на кг.
    )
    Аз взех на бройка 1.6 мм е 40 стотинки взех си 20 бройки защото нямам серийна работа . Отделно имам за очукване и няколко кутии електроди 2.5 мм Бьолер FOX SAS 7. Ще питам и колко е на килограм Харко понеже ни е най близко та основно от тях пазаруваме матеряли и консумативи.
    Последно редактирано от sek.1; 26-01-11, 05:55.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Неръждавейката се заварява перфектно и с телоподаващото с неръждаема тел и аргомикса на Месер газ . .
      Перфектно не е ли прекалено силно казано ....
      Последно редактирано от welderargon; 26-01-11, 10:26.
      https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
      https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Сега, ако някой вземе, че публикува крива описваща отношението ток - налягане за плазмените резаци, ще е супер.
        Или поне табличка. Или поне метод за ориентиране, както и критерии за оценка на среза.
        Супер ще е.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
          Сега, ако някой вземе, че публикува крива описваща отношението ток - налягане за плазмените резаци, ще е супер.
          Или поне табличка. Или поне метод за ориентиране, както и критерии за оценка на среза.
          Супер ще е.
          Няма такова и не може да има. Среза трябва да е максимално гладък и с минимално мустаци. За твоята горелка при 30 ампера ориентировъчано налягане около 4 бара.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ясно, те и в Редко са по 40ст. на бр. неръждавейката... значи са си вървят по толкова...
            Иначе за отношението ток-налягане на резака... всичко е до проби. Както каза Спарки, гласиш докато среза да стане най-добре на вид... защото и да има някаква таблица, едва ли ще е 100% за всички машини... моетода си е "проба-грешка"... гласиш някакъв предполагаем ток и намаляваш/увеличаваш налягането докато не ти хареса среза на определената дебелина метал.
            На служебната плазма няма никакво гласене на ток, само евентуално налягането повишавам (нормално го дават да е 5 бара) ако искам по-дебели железа да режа... иначе- вкл. палиш дъгата и си ти... винаги е на макс.
            Моите снимки...
            https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
            https://500px.com/ivankoo

Коментар

Супер ще е.
              Налягането е 4-5 бара. При по-ниско налягане обикновено в машината има предпазен вентил (датчик) който я блокира и неможе да работи.
              Ампеража го регулираш така че да не ти се получават големи мустаци отдолу. по-големия ампераж на тънък детаил означва по-голяма скорост на работа и по-бързо износване на дюзата. Електрода и дюзата се сменят комплект защото ако смениш само едното, то много бързо се прецаква от другото. Електрода се износва при палене. Един електрод издържа до около 200 паления. В средата на електрода има парченце цирконий или хафний - в зависимост от производителя на консуматива.
              Обикновено всеки производител копира някой друг и прави нещо малко по-различно така че да не е взаимозаменяем с другите.
              За повече информация се обади на 0889 522 036 Асен Георгиев
              АИГ-Заваряване ООД
              Заваръчни апарати "DEL"
              http://www.aigwelding.com
              0889 522 036

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
                При по-ниско налягане обикновено в машината има предпазен вентил (датчик) който я блокира и неможе да работи.
                На тия машини няма такова нещо. Палят дъгата и без въздух въобще, друг е въпроса чр така дюзата издържа части от секундата.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Също, освен онези 2 компелкта триъгълници ще взема още 3... от които 2 комплекта са за колегата Welderargon, ама за да не те занимава теб с куриери аз ще му ги платя и пратя след това по куриер... Т.е. общо ще искам 5 комплекта магнитни триъгълници
                  Моите снимки...

Коментар

Светнете и мене, тия триъгалници за какво се ползват ))
                    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
                      Светнете и мене, тия триъгалници за какво се ползват ))
                      Ще рисуват в Autocad!. Фиксират детайлите за заваряване под различни ъгли.

Направи ли си пергел за плазмата?

Коментар

Това са магнити вкарани в правоъгълни триъгълници... служат за точно прихващане на детайлите (само черно, за да го лови магнита) много помагат когато сам правиш нещо за ти го придържи магнита под прав ъгъл... а и не само... също за фиксиране на фланци за тръбни инсталации, на пети за колони и тнт... вместо га ги крепиш на "магия" с прав ъгъл за фланци...
                        Моите снимки...

Коментар

Супер ще е.
                          Ето нещо такова каквото търсиш, макар че едва ли ще ти помогне, ако сам не нацелиш точното съотношение.
                          В

Рис. 3 Рис. 4
                          Области оптимальных режимов Области оптимальных режимов воздушно-плазменной
                          воздушно-плазменной резки металлов резки металлов для плазмотрона с воздушным
                          для плазмотрона с воздушным охлаждением (ток 90А)
                          охлаждением (ток 40А и 60А)

Рис. 5 Рис. 6

Коментар

Благодаря !
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Голямо,голямо БЛАГОДАРЯ!На sparkybg.
                              "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя. "о8894оЗ81З

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanko Преглед на мнение
                                ...(само черно, за да го лови магнита)...
                                Големите нямаха ли дупка в средата? Ако да, то с 2 скоби, завряни в тая дупка, може да се прихваща всичко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X