Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от nfilipov Преглед на мнение
    Здравейте на всички

Харесъл съм си (http://cgi.ebay.de/STAHLWERK-WIG-TIG...m5d2d350378)и имам питане към вещите в тази свера
    Ще го използвам за любителски цели 1,5-3,25мм. електроди и горе-долу съм приготвил около 500-600лв.Това ли е по- добрия вариант или Вики-Б . Никога не съм пазарувал от ebay ,а там има по-хубави предложения +транспорта отколкото нашите родни търговци.

Поздрави
    Ти не ходи при търговци , а ходи при утвърдени производители! Ако си от София и околностите ти препоръчвам да посетиш фирма "DEL". Там има един "магьосник " - Данчо се казва. Та говори с него - може да ти даде добра цена . Освен това ,ако се наложи ремонт -той го осъществява на деня.

Днес той успя да направи тунинг - пилотна дъга на моята 60-амперова плазма! Тя е китайче , закупена с груповата поръчка.

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение

Днес той успя да направи тунинг - пилотна дъга на моята 60-амперова плазма! Тя е китайче , закупена с груповата поръчка.
      Я виж ти това е много итересно
      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Ами то да си вземеш техника е на късмет било то маркова или някоя куча марка . Като чета по темата доста от разбиращите по машни за заваряване са си взели от тази марка Benroyal и предполагам са останали доволни като съотношение цена-качество.

п.п Обеколих магазините-представителствата на заваръчна техника и немам думи - тези хора парите ги нямат за нищо баси

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от nfilipov Преглед на мнение
          Ами то да си вземеш техника е на късмет било то маркова или някоя куча марка . Като чета по темата доста от разбиращите по машни за заваряване са си взели от тази марка Benroyal и предполагам са останали доволни като съотношение цена-качество.

п.п Обеколих магазините-представителствата на заваръчна техника и немам думи - тези хора парите ги нямат за нищо баси

Поздрави
          Вземи си китайска техника с немско име от турчин, и няма да имаш проблеми! хахахахаха
          LZ1HKW
          Реглаж на преден и заден мост
          My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Хаха... от страни звучи опасна комбинация Иначе си прав, че тукашните магазини парите ги нямат за нищо. За това и толкова хора се редихме да си вземем такива от ибей
            Моите снимки...
            https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
            https://500px.com/ivankoo

Коментар

• Здравейте. Платката от "българското" Вики на travelling подозрително приличат на тези от линка. http://sonscn.en.alibaba.com/product....html#products

То при цена от 60 до 100 долара(в зависимост от мощността на модела, бройките и т. н.) и аз бих си купил.
              Само незнам дали няма да излезе по скъпа доставката , а след това и мито и ДДС.
              Ако се решите за някаква групова поръчка, бройте и мен.
              И знам че това са "ниско качествени апарати който стават само за асмалъци".
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 02-02-11, 17:41.

Коментар

http://viki-b.my.contact.bg/invertrer.html открийте десете разлики
                http://sonscn.en.alibaba.com/product..._ARC100P_.html

Първоначално публикуван от ralon
                И знам че това са "ниско качествени апарати който стават само за асмалъци".
                Не си прав! Ела, ще ти ги скрия в един кашон и ще ти давам да работиш ту с викито, ту с фрониуса да ми кажеш кое, кое е .
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Спарки, докъде стигна с програмирането на едночиповия микрокомпютър ?
                  Има ли вече пулс ? А сфазиране ?
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

• Колега ,не се засягай.
                    Нямах в предвид че ти е лошо апаратчето. Затова поставих в кавички ("ниско качествени апарати който стават само за асмалъци".)
                    Аз съм заварявал с такива "китайчета" и за мен са добри машини , но не съм професионален заварчик.
                    Така че и да си взема машина от 3000 лв. само ще гледам онези десет копчета като теле в шарена врата и няма да мога да си заваря "шприглите на ремаркето" или "пантата на вратничката".
                    В интерес на истината приликата е много подозрителна.
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Без име1.jpg
Прегледи:1
Размер:290.1 КБ
ID:5249701 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Без име.jpg
Размер:77.7 КБ
ID:5249702Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Без име3.jpg
Размер:208.5 КБ
ID:5249703 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Без име2.jpg
Размер:264.6 КБ
ID:5249704
                    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 02-02-11, 17:41.

Коментар

Спарки, какво стана с новата оферта?

Коментар

Колега,всяка машина която работи с базъчен електрод става не само за асмалъка а и за всичко останало ,веселба настана ,еднотактно ли е двутактно ли е....Досега никой не се е оплакал от вики та да ги плюем.....Днес заварявах с един фрониус в пътни строежи Цо-2 с отделно телоподаващ механизъм...добра машинка.....веднага забелязах някои недостатъци които при вики ги няма ...тел. 1.2 натискаш спусъка ,телта тръгва с една две секунди по късно ,газта 2-3 секунди още по късно.....въртях,включвах,изключвах ....нищо....шланга беше около 2 метра...къс....Е ....фрониус за незнам си колко хиляди, лоша машина ли е,щото викито няма такива проблеми и си бачка поне за мен много по читаво !
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                        Анатолий Пейчинов o8875о9815
                        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                          Колега,всяка машина която работи с базъчен електрод става не само за асмалъка а и за всичко останало ,веселба настана ,еднотактно ли е двутактно ли е....Досега никой не се е оплакал от вики та да ги плюем.....Днес заварявах с един фрониус в пътни строежи Цо-2 с отделно телоподаващ механизъм...добра машинка.....веднага забелязах някои недостатъци които при вики ги няма ...тел. 1.2 натискаш спусъка ,телта тръгва с една две секунди по късно ,газта 2-3 секунди още по късно.....въртях,включвах,изключвах ....нищо....шланга беше около 2 метра...къс....Е ....фрониус за незнам си колко хиляди, лоша машина ли е,щото викито няма такива проблеми и си бачка поне за мен много по читаво !
                          Ако някой некадърник е осакатил фрониуса или пък някой тъпак е поръчвал без да разбира то това е друга работа!

Не сравнявай породист кон с шуто магаре (и ЗАЗ-а има 4 гуми и те вози от точка А до точка Б, ама не е КИА нито Галопер) нали???!!!

Все пак е редно да се погледне и защо ти дава тези проблеми.
                          Ако отвориш капака на токоизточника има врътки за настройка които трябва да се пипнат (или някой който не разбира ги е пипал).
                          Тръгването на тела със закъснение е плавен старт - регулура се
                          Газа е по същия начин - има закъснение на тръгване и закъснение при спиране също се настройва.
                          Картинките са много разбираеми - просто ги потърси.
                          АИГ-Заваряване ООД
                          Заваръчни апарати "DEL"
                          http://www.aigwelding.com
                          0889 522 036

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
                            Ако някой некадърник е осакатил фрониуса или пък някой тъпак е поръчвал без да разбира то това е друга работа!

Не сравнявай породист кон с шуто магаре (и ЗАЗ-а има 4 гуми и те вози от точка А до точка Б, ама не е КИА нито Галопер) нали???!!!

Все пак е редно да се погледне и защо ти дава тези проблеми.
                            Ако отвориш капака на токоизточника има врътки за настройка които трябва да се пипнат (или някой който не разбира ги е пипал).
                            Тръгването на тела със закъснение е плавен старт - регулура се
                            Газа е по същия начин - има закъснение на тръгване и закъснение при спиране също се настройва.
                            Картинките са много разбираеми - просто ги потърси.
                            Зависи кой е модела на апарата!? А пък този породист кон е толкова капризен че нямам думи !

Roninn ,кой е този модел с който си работил?
                            https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                            https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                              Спарки, докъде стигна с програмирането на едночиповия микрокомпютър ?
                              Има ли вече пулс ? А сфазиране ?
                              Пулса се оказа костелив орех. Вчера от обяд до към 22:00 с Данчо пробвахме, човъркахме и какво ли още не. Има някакъв напредък главно при алуминия. Успяхме да постигнем някакъв режим при който заварката е чиста и гладка, но работата все още е незадоволителна. Явно ще е доста дълъг процес.

Осветих се зверски, снощи не съм спал от болки, а днес цял ден не знам къде съм. Едва сега се чуваствам достатъчно добре за да мога да седна на компютър, с яркост на монитора намалена до край.

Офертата ще е налична скоро.

ПП: Какво имаш в предвид под "сфазиране"?
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Пулса да се пуска синхронно с ШИМ на генератора. Мисля си, че така работи схемата, за да се избягнат пръските.
                                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X