Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
    ............в петък ако има желание и време ще си поговорим ,може и да тестваме ако има къде...!
    В Петък, заповядайте при мен. Има място и удобства в изобилие. Има и доста бира, неразпечатвана. Хем някой може да покаже как реже плазменият резак .
    Щото не ми е удобно някак да чета "Инструкция за експлоатация" през маската за заваряване. Имам и як компресор.
    Ако не в Петък, то в Събота и.т.н. София - Улица Иван Гергов номер 1В.

http://maps.google.bg/maps?f=q&sourc...,0.019248&z=16
    ****Внимание! Входът е на ТПК Хемус, веднага след кръговото на последната автобусна спирка в дясно, тоест 300 метра надлъжно по улицата, отколкото показва Гугъл.****
    Последно редактирано от Nik Nikolov; 19-01-11, 16:29.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Малко проби с алуминий с телоподаващото, пръчките са 6мм
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0011.jpg
Прегледи:1
Размер:98.1 КБ
ID:5245277Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0013.jpg
Размер:85.8 КБ
ID:5245278Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0014.jpg
Размер:95.2 КБ
ID:5245279
      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
        Ето фрониус
        [ATTACH=CONFIG]291078[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291079[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291080[/ATTACH]
        За другото не знам но ПВ-то -много слабо ,честно казано аз очаквах повече .... какво толкова им харесвате на тия Фрониуси не мога да разбера ....
        https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
        https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Честно казано, колкото и да съм го напъвал никога не е изключил, при работа с електроди с викито не съм усетил никаква разлика.
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Честно казано, колкото и да съм го напъвал никога не е изключил, при работа с електроди с викито не съм усетил никаква разлика.
            Обикновено се работи с електроди 2,5 или 3,25 а пък те влизат в границите от 80-100 Ам което е около100%-вото ПВ така че в такъв случай наистина няма да има проблеми със загряването ...
            П.П. А пробите на алуминия с телеподаващото с какъв газ ги прави?

Коментар

Ами с електроди е по-трудно да изкл. Кемпито преди месец с кнежа ми се наложи с 4-ки от дългите (450мм. мисля бяха) а те го дават до 3.25мм. (150А 35%) и така и не изкл. след цял ден работа, почти постоянно. Докато на аргона ми трябва 15-тина мин. на макс постоянна заварка и изкл. Докато през това време с 4-ките ще съм сменил поне 3 електрода, като между тях имаш пауза от поне 20-30сек. за чукане на шлака и смяна... при което се охлажда
              Моите снимки...
              https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
              https://500px.com/ivankoo

Коментар

Ето фрониус...
                Аз поне не виждам никаква разлика в качеството, сревнено с китайските, поне на външен вид. А дали и това е еднотактно няма как да преценя. Нито в изработката, нито в приликата с ТНТМ-то от едно време.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Точно тоя фрониус транспокет 1500 е много компактен апарат като размери,в комплекс марица изток точно тоя апарат е на голяма почит .Всички монтажни фирми там масово го ползват за общи монтажни неща,експлоатират ги до безобразие и бачкат безупречно,виждал съм също есаб машини ,с тях са правени отговорните заварки на комините на соитата,общите щатни заварчици в тецовете ползват кемпи малките модели,инъче по цеховете има висок клас фрониус и кемпи....някои от тях съм снимал...!

Единственото лошо нещо на транспокета е цената му.И аз съм бачкал на агрегат с него и е ок.А знаеш ли колко ги интересува дали е с пълен мост или не.....а смея да твърдя че в старозагорския край са най-добрите заварчици в България.Виждал съм ги как бачкат ,шапка им свалям..!
                  Последно редактирано от Roninn; 19-01-11, 18:55.
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

Коментар

Моя е същия,благодарности на колегата за снимката.
                    Точно това се опитвам да обесня на спарки,но ... и другото ,горе в работата има 4 или 5 фрониуса,малките са 3. Единия от тях го испуснаха от едната колона на АВД-то в нхк-то.Беше на ваденка долу,като извадиха електрониката отвътре всичко беше здраво.купиха новата кутия за сума пара и машината работи.Китаеца ако падне от такава височина,няма да може да го събереш.Иначе мога дори на бас да се хвана,носи електрожен и много електроди и да ги мъчим.Гарантирам ти ,че китаеца на 20-30електрода е издъхнал.

Коментар

Гледам че поръчката е стигнала до Vecses-Будапеща....от Будапеща до София са точно 780 км. и се вземат за 11 часа ако няма проблем на границите...Скоро го пътувах тоя маршрут....
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
                        Китаеца ако падне от такава височина,няма да може да го събереш.Иначе мога дори на бас да се хвана,носи електрожен и много електроди и да ги мъчим.Гарантирам ти ,че китаеца на 20-30електрода е издъхнал.
                        Защо твърдиш нещо, което не си опитвал? Изпускал ли си китаец? Заварявал ли си с такъв? А спомена ли че на фрониуса чупливата кутия струва колкото нов китаец?
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не съм,но като го гледам се подразбира.Кутията на фрониуса е 200лв. да ти я сменят в магазина,където е гаранцията на апарата или фирмата ,която го подържа-Киров.

Коментар

Спора заприлича като караница между малки деца !
                            ....сравнявате кон с магаре, макар магарето да е расово ...
                            ако сравняваме Фрониуса с Викито които са от един клас това вече е съвсем друга работа и тогава според моето скромно мнение Викито излиза с няколко крачки напред - освен че ПВ-то на Викито е по добро ами е и три път по евтино и върши същата работа
                            Аз си мислех че марковите машни като Кемпи и Фрониус от този нисък клас са малко по добри
                            но явно цента е много- много по висока от възможностите им и явно половината от цената е за марката ....направени са за работа предимно на РЕДЗ а функцията ВИГ е едно допълнение за още по висока цена...

sparkybg ти да не бе да си изпускал твоя китаец от високо -а би ли го направил?

Коментар

Хах, 20 кила технника... в каквато и да е опаковка, няма да оцелее... виж, тези леките по 3-4кила да... кемпито един път му теглих шута на шланга докато минавах и го изтрелях от масата на бетона... нищо му няма... но за това е пластмаса от вън но за една пластмаса няма да платя 3-4 пъти по-висока цена
                              Моите снимки...
                              https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
                              https://500px.com/ivankoo

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
                                Спора заприлича като караница между малки деца !
                                ....сравнявате кон с магаре, макар магарето да е расово ...
                                ако сравняваме Фрониуса с Викито които са от един клас това вече е съвсем друга работа и тогава според моето скромно мнение Викито излиза с няколко крачки напред - освен че ПВ-то на Викито е по добро ами е и три път по евтино и върши същата работа
                                Аз си мислех че марковите машни като Кемпи и Фрониус от този нисък клас са малко по добри
                                но явно цента е много- много по висока от възможностите им и явно половината от цената е за марката ....направени са за работа предимно на РЕДЗ а функцията ВИГ е едно допълнение за още по висока цена...

sparkybg ти да не бе да си изпускал твоя китаец от високо -а би ли го направил?
                                Малък китаец нямам. А и не бих го изпуснал нарочно, само за да пробвам. Малкия тежи никакви кила и струва около 260лв - почти колкото кутията на фрониуса. А вътре има да се строши точно толкова нещо, колкото има и във форниуса.

Ей ви на снимка 200 амперовото, отворено:

А има го и в тоя вариант, за който съвсем обича пластмаси:

Има го и такова:

Това последното е 4.7 кила, 200А на 60%. Та, за чий ми е марков фрониус нисък клас, след като това последното го бие по всички показатели, включително и цена? Вместо да си купувам нова кутия, ще си купя цял нов електрожен, за който ще имам и резервни части.

Китайското щяло да издъхне на третия електрод... Пак да питам, опитвал ли си?

ПП: И не на последно място - забележете къде му е вентилатора, и какво обдухва той - само силовата част, не и управлението. Управлението е горе високо, където прах влиза в пъти по-малко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X