От: Как да си спретнем заваръчен инвертор - какво купуваме и на каква цена
хехехееееее не сте ме разбрали правилно
НЯМА ДА МАЧКАМЕ КИТАЙЦИТЕ нито ще правим серийно производство на електрожени просто колегата magnet с този инвертор с тези големи радиатори и тези медни тръби може спокойно да смачка няколко китайски евтини електрожени 
хехехееееее не сте ме разбрали правилно
НЯМА ДА МАЧКАМЕ КИТАЙЦИТЕ нито ще правим серийно производство на електрожени просто колегата magnet с този инвертор с тези големи радиатори и тези медни тръби може спокойно да смачка няколко китайски евтини електрожени 
, китаеца работи цял ден и яде по една купичка ориз, ние тука по-полекичка го даваме, аз едвам намирам време една бройка да направя за 3 месеца и условия никакви. Delivero, със сигурност ще го направя малчугана, само да тръгна пак на работа и да си изкопая кутия от някъде, че сега съм болнични заради катастрофа и компа ми е забавлението. А за шината, пробвал съм и охлаждане с вода, закалява се, не споря може и да не съм улучил точно процеса. Ако я зачервиш и оставиш да изстине 100% успех. И незнам колко ще издържат транзисторите, аз доста изгорих и им видях възможностите, с голям коефициент на запълване на импулса е страшно мощен електрожена, със сигурност качва 200 А в дъгата, има един свистящ страховит звук, но заварката не струва и много пръска, интерсното беше, че палеше дъгата и на най-ниския ток, тя си гореше и без да топи електрода.
, така че не правете моите грешки, купувайте сърцевини от магазина, не слагайте каквото ви попадне, смъртоносно е за транзисторите. Аз си мислех че е лесно, претърпях някои гърмежи, умрях от яд и си купих осцилоскоп и читав уред, така че след тези инвестиции неможе и да става дума за печалба
Коментар