сто коментира
Днес, 20:03
Ноември-декември 2020-та ми правиха банята (съвсем наред си беше старата, правена някъде 85-та, ма жена ми реши че не може да я гледа повече), стоманените тръби и бойлера (елдом, произведен 2003 и работещ след само две смени на нагревател, анодна защита и термореле) ги повлече младо семейство цигани с конска каруца. Не беше за атракция и туризъм
Днес, 20:03
Ноември-декември 2020-та ми правиха банята (съвсем наред си беше старата, правена някъде 85-та, ма жена ми реши че не може да я гледа повече), стоманените тръби и бойлера (елдом, произведен 2003 и работещ след само две смени на нагревател, анодна защита и термореле) ги повлече младо семейство цигани с конска каруца. Не беше за атракция и туризъм
Дори Шел обявиха, че от тук нататък производството на петролопродукти ще пада, норвежците спряха да инвестират в естествени горива, и такива неща влияят на крайния резултат в световен мащаб. И с цигарите така беше. Сега може и да си пушат в Азия и Южна Америка, но няма инвестиции в цигарените гиганти и фирмите вече имат и други отдели освен завиването на тютюн в хартийка.
Коментар