Господа,това са пъли глупост.
Ама мног големи.
За миг слесте на земята и помислете
НИТО ЕДНА ПЕТРОЛНА КОМПАНИЯ НЕ МИ ПЛАЩ ЗА ТОВА
ИЗЯВЛЕНИЕ
Споко, нека го направят и ще се убедят в същото.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Господа,това са пъли глупост.
Ама мног големи.
За миг слесте на земята и помислете
НИТО ЕДНА ПЕТРОЛНА КОМПАНИЯ НЕ МИ ПЛАЩ ЗА ТОВА ИЗЯВЛЕНИЕ
Ами приятел като за първи пост не започваш много добре
незнам дали за 3-те часа в които вече си регистриран в клуба си прочел изобщо нещо ако е така извинявай, ако не е прочети това онова, свали си някое друго филмче поинтересувай се малко и тогава давай такова мнение.
Наистина това нещо е добре да се пробва на един по малък двигател например от косачка, за да сме сигурни че работи и след това да се дейста(кой ще го произвежда )Аз предлагам всички, който мислят че няма да работи да спрат да пишаш в темата след като видят че работи всички да им се насмеят, а ако не работи те да ни се надсмеят
Наистина това нещо е добре да се пробва на един по малък двигател например от косачка, за да сме сигурни че работи и след това да се дейста(кой ще го произвежда )Аз предлагам всички, който мислят че няма да работи да спрат да пишаш в темата след като видят че работи всички да им се насмеят, а ако не работи те да ни се надсмеят
Това и без да го предлагаш ще се случи, при всички положения скептиците или вярващите ще скъсат от подригравки другите
включително и аз
Людмиле, и аз ни6то не разбрах от този френски! 4ел съм и преди за подобни технологии. Ще се заема с превода....някоя позната ще трябва да помага . мисля че ще излезе нещо! Предлагам всички които са се запалили по темата да направим среща за обмяна на опит, мнения и матеряли.
еми хаиде.
и да видим ако липсва не6то си мисля(като втори вариант)няма ли да е добре да съберем 175$ и да го поръ4аме. все пак пове4е от 10 4овека са заинтересувани което 6те ре4е по10-15 $ на 4овек
Людмиле, и аз ни6то не разбрах от този френски! 4ел съм и преди за подобни технологии. Ще се заема с превода....някоя позната ще трябва да помага . мисля че ще излезе нещо! Предлагам всички които са се запалили по темата да направим среща за обмяна на опит, мнения и матеряли.
Сега, аз предлагам да си разпределим работата и да имаме черно на бяло повече документация преди да се съберем. Skype-то може да прави теле-конференции, можем да обсъдим доста неща така, или в общ чат.
Аз мога да превеждам от агнлийски. Дайте да видим кой какво може да преведе.
Възложил съм на един приятел да преведе всичките страници на http://quanthomme.free.fr/pantone/PageM_David.htm -- там (доколкото разбрах с автоматичен преводач) са дадени упътвания как точно да се изчисли и изработи камерата, как се адаптира за автомобил, настройки, всичко. Проблемът е, че приятеля ми е много зает, ако има някой по-достъпен, нека той да каже, да си разпределим работата.
еми хаиде.
и да видим ако липсва не6то си мисля(като втори вариант)няма ли да е добре да съберем 175$ и да го поръ4аме. все пак пове4е от 10 4овека са заинтересувани което 6те ре4е по10-15 $ на 4овек
Mисля, че няма да има нужда, много от хората, които са го сложили в колите си са си дали е-майлите, можем да комуникираме с тях и да поискаме схемите. Ето няколко от тях:
Благодаря на приятелите от "Жив Дом" за преводите.
P.S.
Meждувременно вижте какво правителството ни разбира под "Енергийна независимост" -- България залага на нова АЕЦ и на въглища Срамно, нали. В 21-ви век, във века в който съществуват технологиите за чиста и евтина енергия. Нещастници! Ще потрошат сега 400 милиона евро, когато за 1/100 от сумата може да се започне серийно производство на едно от тези устройства, създадени от БЪЛГАРИ!!! България даде на света двама гений в тази област, създали технологии и устройства, които отдавна можеха да превърнат страната (а защо не и света) в рай -- без замърсяване, без тежка индустрия, без болести, причинени от смога в градовете, с прясна храна за всеки. Те създадоха автономни устройства, които може да се поставят във всеки дом, във всяка кола и да ги захранват с евтино (да не кажа безплатно) електричество и отопление. ... Не сте чували за тях? Няма и да чуете, защото откритията им биха докарали до фалит рекетьорите от ВиК, Топлофикация, Електроразпределение, Лукойл...
Дъъълги години тези неща бяха крити от масите, за да бъдат контролирани с горивата и ел. енергията. За каква свобода и демокрация можем да говорим, когато хората биват методично смазвани с растящи цени на отопление, електричество, горива... Вярвам, приятели, че това време свърши, благодарение на интернет и тези технологии, над които сега всички заедно умуваме. Ако колегите-французи вече ги използват, защо ние да не можем? А скептиците, те нека си останат в 19-ти век, в обречената цивилизация на бензина и въглищата...
Та чували ли сте за проф. Стефан Маринов, когото хората на запад сравняват с Да Винчи по гениалност? Не сте, как да чуете, кой да ви каже...
Освен блестящ теоретик, доразвил теориите на Айнщайн, той е приложил новото разбиране за ефира в множество машини, извличащи безплатна ел. енергия от физическият вакуум. Способен да работи по 20 часа в денонощието, владеел е до съвършенство 4 езика, издавал е собствно научно списание на немски, много добър практик, създал множество РАБОТЕЩИ устройства, доказващи теориите му за същината на етара. Освен това е бил писател, поет, художник. Потърсете само "Стефан Маринов" или "Stefan Marinov" на Google и ще видите какво става -- руснаците го тачат, учените от цял свят го цитират и се позовават на трудовете му. Само у нас -- нито думичка. Тъжно е, като вляза в университета и видя портретите на видни западни учени накачени по стените а нашите си, родни гении, ги крием.... Жалко е, много жалко че държавата се опита да го затрие по лудници и затвори, докато накрая не успя да избя в Западна Европа.
A да сте чули името Илия Вълков? Известен в цял свят (но не и у нас) под името Yull Brown (потърсете само Yull Brown в мрежата и ще видите за какво става дума), живял в Австралия. Изобретател на уникалния моноатомичен браунов газ. С такъв газ, произведен от 4 литра вода, колата му изминавала... 1600 км! И до ден днешен газът се използва в различни страни за заваряване, поради необикновените му свойства.
За Илия Вълков също няма да чуете в България, защото и него държавата го затвори в белене а после лежа още 6 години по затвори докато избяга в Австралия.
Народите имат Айнщайн, Тесла, Маркони, Менделеев и се гордеят пред целия свят с тях. А ние крием нашите гении и превъзнасяме чуждите. Най-важното е, че Илия Вълков и Стефан Маринов имат роднини в България, в чиито ръце сега са записките и схемите на устройствата, Юл Браун е има помощник-българин на когото единствено е доверил тайната на изобретенията си. Нашето правителство не е направило дори опит да се свърже с тези българи! А само от развитието на една такава технология бихме могли да изправим на крака държавата!
:x [/i]
последния пост на ЛЮДМИЛ направо ме разби то явно че сме си за претопяване ама нашето го няма никъде явно но пък има и един тънък момент с изобретателите а световната политика относно горивата ние неможе да я промениме така че да се взимаме в ръце и да пробваме тази/ щуротия/ и да я пополизираме в България и не само
този пост се получи като спам но пяна ми избива по устата като разбера че имаме и сме имали нужните хора но нищо не сме направили както винаги
Абе хора, защо говорите без да проверите всичко? Аз не съм запознат с тези неща, но не ми харесва отново намесването на политиката...Само това вече ми е дотатъчно да спра да говоря с някои хора...Те са си неудачници и нищо не им се отдава освен плямпане, но на тях все комунистите са им виновни...Къде ги тези комунисти, огледайте се бре. Аз нито един истински комунист не съм виждал...а вие? Нали сте много добри и от всичко разбирате - айде правете го това нещо да го видим дали работи - нали е много просто. Като не можете - давайте да ви помогна, предложих вече. Само че като не тръгне пак комунистите ще са преебали работата и ще са размагнитили магнита и ще са прецакали вакума и ще са оккраднали енергията... Мамка им и комунисти...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар